plpapadopoulos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Σχολιάζω μόνο αυτό μιας και στα άλλα πάνω-κάτω θεωρώ έχεις δίκιο. Πρέπει να μάθουμε τι θεωρείται gimmick, δεν έχει τπτ τέτοιο πάνω του Ανάλυση του τί είναι gimmick: gimmick ˈɡɪmɪk/ noun noun: gimmick; plural noun: gimmicks a trick or device intended to attract attention, publicity, or trade. "it is not so much a programme to improve services as a gimmick to gain votes"synonyms: publicity device, stunt, contrivance, eye-catching novelty, scheme, trick, dodge, ploy, stratagem; More Αν μου περίσσευαν τα σκαγα για ένα Surface Book Προτιμώ το Lenovo P40 Yoga που έχω για αυτή τη δουλειά. Δυστυχώς λόγω discrete κάρτας γραφικών χάνει σε μπαταρία, κερδίζει όμως σε raw power, πράγμα χρησιμότερο σε μένα.
gnsX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Το ακριβώς από κάτω αποτέλεσμα της Wiki εξηγεί πολύ καλά τι θεωρείται gimmick, μια χαρά χρηστικότητα έχει σχεδόν κάθε τι πάνω του και προσθέτει αξία και χρηστικότητα, προσωπικά δεν το έλεγα gimmick. Μπορεί να κάνω λάθος Έχω ακόμα ένα Lenovo R61
plpapadopoulos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Το ακριβώς από κάτω αποτέλεσμα της Wiki εξηγεί πολύ καλά τι θεωρείται gimmick, μια χαρά χρηστικότητα έχει σχεδόν κάθε τι πάνω του και προσθέτει αξία και χρηστικότητα, προσωπικά δεν το έλεγα gimmick. Μπορεί να κάνω λάθος Έχω ακόμα ένα Lenovo R61 Αλήθεια τώρα, θα έσκαγες τόσα λεφτά για γραφείο που μοιάζει με διασταύρωση χιονάνθρωπου με pizza scooter? Και ΟΚ πες ότι μοιάζει και σου αρέσει, δεκτό και σεβαστό. Θα ένιωθες άνετα να είναι τόσο κλειστοφοβικό και στριμόκωλο? Αν ναι, ορίστε να σε πάω κι ένα βήμα μπροστά, να έχεις το απόλυτο φορητό Workstation (στα χρώματα της Apple αυτό που ακολουθεί) :
Retromaniac Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Έχω Lenovo ThinkStation P900, οθόνη DELL UP3216Q και καρέκλα SteelCase Please V2. Και τα 3 μαζί μου κόστισαν φτηνότερα από ένα Surface Studio και θα κάνω παπάδες για αρκετό καιρό. Δε θέλω να γίνω designer, ούτε με συγκινεί το Surface Studio και τα μαρκετιστικά gimmicks. Μου φτάνει που κάνω τη δουλειά μου παραπάνω από καλά, με τον "old school" ή "ογκώδη κατά πολλούς" εξοπλισμό μου και τους μαρκετίστες τους έχω γραμμένους εκεί που δε πίανει μελάνι ok....
gnsX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Αλήθεια τώρα, θα έσκαγες τόσα λεφτά για γραφείο που μοιάζει με διασταύρωση χιονάνθρωπου με pizza scooter? Και ΟΚ πες ότι μοιάζει και σου αρέσει, δεκτό και σεβαστό. Θα ένιωθες άνετα να είναι τόσο κλειστοφοβικό και στριμόκωλο? Αν ναι, ορίστε να σε πάω κι ένα βήμα μπροστά, να έχεις το απόλυτο φορητό Workstation (στα χρώματα της Apple αυτό που ακολουθεί) : Είπα ότι θα αγόραζα το Book, όσο για το Studio, αν με βόλευε στη δουλειά μου δεν θα με ένοιαζε η εμφάνισή του εννοείται
plpapadopoulos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Είπα ότι θα αγόραζα το Book, όσο για το Studio, αν με βόλευε στη δουλειά μου δεν θα με ένοιαζε η εμφάνισή του εννοείται Sorry, αναφέρθηκα παράλληλα στο γραφείο - κάδο που δείχνουν στο βίντεο ως καινοτομία. Αυτά εννοούσα για gimmicks. 1
AlexKane Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Οι Microsoft και Steelcase οραματίζονται... Όλα είναι θέμα επιμονής. Εγώ πριν από αρκετά χρόνια, οραματίστηκα ένα λιγότερο ζοφερό μέλλον χωρίς τη msft και το κατάφερα.
gnsX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Όλα είναι θέμα επιμονής. Εγώ πριν από αρκετά χρόνια, οραματίστηκα ένα λιγότερο ζοφερό μέλλον χωρίς τη msft και το κατάφερα. Λόγω δουλειάς αυτό δεν θα γίνει ποτέ για κάποιους
llabros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Απο ποια ταινια επιστημονικης φαντασιας ειναι το trailer ? Από την "If I had money" π λες και στο comment σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα