Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει σας παρακαλώ..

Την δευτέρα στις 6/3 έκανα την πρώτη μου αγορά στο internet μεσω paypal..

Παραγγελία μία θήκη κινητού και είπα να έρθει με dhl(3-7 εργάσιμες ημέρες..)

Η αξία ήταν 75€

Το site είναι αυτο http://www.after-service.com/original-huawei-mate-9-genuine-leather-cover-case.html

Μέχρι να γίνει η παραγγελία είχαμε στειλει 2-3 emails..Την επόμενη το πρωί(την Τρίτη δηλαδή) μου έστειλε ότι ο τ.κ. που έχω βαλει βγάζει και Γέρακα και Γλυκά νερά και Παλλήνη(όντως) καί ποιο από τα 3 είναι..

Αφου του έστειλα μου έιπε ότι θα σταλει σύντομα,ενώ την δευτέρα πριν γινει η παραγγελία μου είχε πει την επόμενη θα εφευγε

Τον ρώτησα αν το σύντομα σημαίνει σήμερα(δηλαδή την τριτη) και δεν μου έχει ξανααπαντησει...Από χτες του έχω στείλει 3 emails και δεν απαντάει..

Στον λογαριασμό της σελίδας του μου γράφει ότι η παραγγελία processing(επεξεργασια)

Λέτε να έριξε κανόνια?Αφού μου τα στελνει με DHL δεν έπρεπε να είχε φύγει ήδη?Δηλαδη την επόμενη της παραγγελίας

Σήμερα είναι η 3η μέρα...

Παιδιά αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει είμαι άσχετος με αγορές internet

Δημοσ.

Η αξία ήταν 75€

Το site είναι αυτο http://www.after-service.com/original-huawei-mate-9-genuine-leather-cover-case.html

Μέχρι να γίνει η παραγγελία είχαμε στειλει 2-3 emails..Την επόμενη το πρωί(την Τρίτη δηλαδή) μου έστειλε ότι ο τ.κ. που έχω βαλει βγάζει και Γέρακα και Γλυκά νερά και Παλλήνη(όντως) καί ποιο από τα 3 είναι..

Αφου του έστειλα μου έιπε ότι θα σταλει σύντομα,ενώ την δευτέρα πριν γινει η παραγγελία μου είχε πει την επόμενη θα εφευγε

Τον ρώτησα αν το σύντομα σημαίνει σήμερα(δηλαδή την τριτη) και δεν μου έχει ξανααπαντησει...Από χτες του έχω στείλει 3 emails και δεν απαντάει..

Στον λογαριασμό της σελίδας του μου γράφει ότι η παραγγελία processing(επεξεργασια)

Λέτε να έριξε κανόνια?Αφού μου τα στελνει με DHL δεν έπρεπε να είχε φύγει ήδη?Δηλαδη την επόμενη της παραγγελίας

Πού το ξετρύπωσες αυτό το site?

Μάλλον παίζει καθυστερήσεις, δε θα το έχει διαθέσιμο.

Δημοσ.

Η αξία ήταν 75€

Κανεις παραγγελία πρωτη φορα και βρίσκεις ενα μαγαζι που δεν ξερω που το ανακάλυψες, δεύτερον αυτο ειναι εκτος εε και ερχεται(οπως λες) με dhl, αρα το τελωνείο το εχεις στο τσεπάκι, τριτον δεν ειναι υποχρεωμένος να απαντά σε καθε σου εμαιλ, περίμενε καμιά 20αρια μερες και αν δεν το στείλει μεχρι τοτε κανε dispute στο παυπαλ

Δημοσ.

Η αξία ήταν 75€

Ανεξάρτητα από την αποστολή, έχεις σκεφτεί τι θα πληρώσεις όταν το δέμα σου φτάσει στην Ελλάδα;

Γιατί επέλεξες courier;

Δημοσ.

Τι τελωνεία να σκεφτεί; Τι κάθεστε και του λέτε του ανθρώπου... Αφού είπε ότι είναι η 1η του αγορά μέσω internet προφανώς δεν έχει ιδέα από αυτά. Και αφού δίνει και 75€ για μια θήκη κινητού πιθανότατα δεν είναι ζήτημα τα χρήματα ούτως ή άλλως...

Δημοσ.

Το τελωνειο δεν εξαρταται απο το κοστος της παραγγελίας σου;

Εγω παιρνω 2-5 παιχνίδια τον μήνα από Αμερική και δεν έχω πληρώσει ποτέ τελωνείο (έρχονται πάντα με DHL). 

Δημοσ.

Το τελωνειο δεν εξαρταται απο το κοστος της παραγγελίας σου;

Εγω παιρνω 2-5 παιχνίδια τον μήνα από Αμερική και δεν έχω πληρώσει ποτέ τελωνείο (έρχονται πάντα με DHL). 

Νομίζω το tax free είναι στα 40 ή 60 ευρώ από εκεί και πάνω ο νόμος λέει, φόροι και δασμοί. Αν το δηλώσει κανονικά όσο το πήρε, δηλαδή 75€ τότε θα περάσει τελωνείο.

Δημοσ.

Νομίζω το tax free είναι στα 40 ή 60 ευρώ από εκεί και πάνω ο νόμος λέει, φόροι και δασμοί. Αν το δηλώσει κανονικά όσο το πήρε, δηλαδή 75€ τότε θα περάσει τελωνείο.

H dhl ειναι σφαγείο γιατί απλά βγάζει χρήματα απο τις εκτελωνίσεις. Ακόμα και να δηλωθεί χαμηλότερη αξία, μπορουν να βρουν πόσο κάνει στην αγορά και να βγάλουν εκεί την ταρίφα. Τέλος αν σταματήσει τελωνείο ζητάνε απόδειξη πληρωμή (paypal, κάρτα, κλπ) οποτε εκεί φαινεται το ποσό.

Τους τελευταίους μήνες έχει βεβαια παρατηρηθεί οτι εχει χαλαρώσει λίγο η dhl και εχει σφίξει πολύ το τελωνείο θεσ/κης, αλλά αυτό ΔΕΝ ειναι ο κανονας.

Το "νομίζω" που εχεις ειναι λάθος. O makfil εχει φτιάξει ενα πολύ καλό και αναλυτικό οδηγό. 

http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-r409

ΟΛΑ τα παραπάνω αν δεν εχει ΠΡΟ-πληρωθεί τελωνείο, π.χ. στο αμερικάνικο αμαζον μπορεις να προπληρωσεις τελωνειο και οταν φτάσει Ελλάδα ερχεται απευθειας στα χερια σου χωρις να σταματησει στο τελωνειο.

Η αξία ήταν 75€

Πιστευω οτι ο πωλητής ΔΕΝ ειχε στοκ, οποτε μολις παραλάβει απο τον προμηθευτή του, θα στο στείλει. Να ζητήσεις πίσω τα χρήματα σου δυσκολο γιατί δεν εχεις κάποιο buying protection που να λεει για αμεση αποστολή. Επισης και 43 mails να του στειλεις, το ίδιο θα γίνει. Τέλος με 75 ευρω και dhl μαλλον θα σταματησει τελωνείο, οποτε ετοιμάσου για επιπλεον κόστος

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...Όντως ήταν η πρώτη φορά και δεν ήξερα...Οπότε από ότι καταλαβαίνω είναι +τελωνείο...Κακή φάση...Είναι δώρο για την κοπέλα μου φανταστείτε την είχε δει καπου και της άρεσε...

Δηλαφη περίπου στο τελωνείο μέχρι πόσο μπορούμε να μου πούνε??Ας πούμε...

Η θήκη είχε 54€ και κάπου 19€ το τελωνείο...

Ό

Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...Όντως ήταν η πρώτη φορά και δεν ήξερα...Οπότε από ότι καταλαβαίνω είναι +τελωνείο...Κακή φάση...Είναι δώρο για την κοπέλα μου φανταστείτε την είχε δει καπου και της άρεσε...

Δηλαφη περίπου στο τελωνείο μέχρι πόσο μπορούμε να μου πούνε??Ας πούμε...Η θήκη είχε 54€ και κάπου 19€ η dhl...

19€ η dhl εννοουσα

Ξενερωμενος με όλη τη φάση παιδιά :( Δεν ήξερα!!!

Και μου έστειλε πριν λίγο οτι:hello your dhl have been shipped,you will receive it soo

Thank you

Regards

Ιδωμεν,εγώ πιστεύω αυτό που γράφουν ότι μπορεί να μην είχε stock..

Αν θα μου την είχε στείλει δεν θα έπρεπε να μου στείλει και ένα mai-μηνυμα με την πορεία του δέματος??

Ισχύει αυτό?

Δημοσ.

Αν περάσει τελωνείο... καλά Στέφανα...

Υπολόγισε 20-30 €η διασάφηση που θα σου χρεώσει η DHL ( είναι ένα χαρτί που χρειάζεται για εκτελωνισμό και νομίζω έτσι λέγεται)

Κανένα 20άρι ο εκτελωνιστής που θα σου κάνει την δουλειά  (εκτός αν πας και στηθείς σε ουρές και γυρίσεις 5-6 γραφεία και το εκτελωνίσεις μόνος σου. Κάτι το οποίο θα έπρεπε να είναι εύκολο και γρήγορο αλλά επειδή  ΕΛΛΑΝΤΑ είσαι, αν μυριστούν ότι προσπαθείς να εκτελωνίσεις κάτι μόνος, σου κάνουν την ζωή δύσκολη για να παραιτηθείς και να το δώσεις σε κάποιον εκτελωνιστή γιατί κρίμα είναι, πεινάνε αυτοί...

άλλα 20-30 € σε ΦΠΑ-δασμούς- τέλη αποθήκευσης-Υπερ ταμείου χ και μπλα μπλα μπλα

Οπότε πλήρωσες 150 € για μια θήκη από Κίνα που παίζει να είναι και μαϊμού γιατί Κίνα είσαι...

Τόσα χρόνια στο forum έχω διαβάσει πατάτες και πατάτες αλλά αυτή πάει πολύ ψηλά...

Εδώ έπαιρνες καμιά δεκαριά από Amazon

https://www.amazon.co.uk/Pierre-Cardin-Genuine-Leather-Protective/dp/B01NBH3R17/ref=as_li_ss_tl?tag=digitren0f-21&ie=UTF8&linkCode=sl1&linkId=a6822877b0a7e3bcd64a28611b0ed459&ascsubtag=mobile:1097305:13434327

και είναι και Pierre Cardin

Δημοσ.

Βλακεία όντως...

Υπάρχει περίπτωση να μην περάσει τελωνείο??

ναι υπάρχει περιπτωση αλλά το αποτελεσμα θα δειξει.

Εγώ θα σου προτεινω να προετοιμάσεις την κοπελιά να πάρει κάτι αλλο ή να περιμένει (*) γιατί αν ειναι για μια θήκη να πληρώσεις αλλο ενα κινητό ... παντόφλες όπως λεει και το ανεκδοτο.

(*) Μίλησε από τώρα με τον πωλητη μήπως ΔΕΝ το έχει στείλει ακομα. Αν το εχει στείλει θα σου εστελνε και track number. Πρόλαβε τον και πες του ειλικρινα οτι επειδή το εδώ τελωνειο (customs) ειναι αυστηρό και ακριβό, πες του να στο στείλει με απλή αποστολή συστημένο (δηλαδή registered) στην ίδια διευθυνση. Αν τώρα εχει ήδη φύγει, πες του οτι θα αρνηθείς το τελωνειο και το δέμα να γυρίσει πίσω (ειναι πληρωμένη και η επιστροφή ετσι κι αλλιως) και να στο στείλει πάλι με απλό registered

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...