Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ξενερώσει τόσο πολύ με αυτά που μου γράφετε που ούτε καν θα ασχοληθώ άλλο...Αν έρθει χωρίς τελωνειο την πήρα...Απλά...

Ετσι κ αλλιώς αυτός μου έστειλε your dhl have been shipped αλλά track number δεν μου έστειλε..Μπορεί να γίνει αυτό?Αν περάσουν οι 4-7 εργάσιμες μέρες και δεν έχει έρθει μπορώ να ζητήσω τα λεφτά πίσω από paypal?

Δημοσ.

Εγω σου λεω οτι ο τυπος δεν το εχει στειλει καθολου και κερδίζει χρόνο. Στειλε του email με αυτό που σου ειπα μπας και το σώσεις. Αν τωρα εχει φύγει και δε σταματήσει, μια χαρα. Αν σταματήσει ... εσύ αποφασίζεις. 

Δημοσ.

Δεν ήξερα και έπρεπε να μάθω πριν παραγγείλω κάτι...Δεν πειράζει το πάθημα έγινε μαθηνα...

Ούτε μάνας λεφτας είμαι όπως γράφουν παραπάνω...

Μια κωλοθηκη είπα να πάρω αξίας όσο έχουν και οι δερμάτινες iphone...Μάλλον δεν έπρεπε..

Παρόλα αυτά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις...

Αν έρθει χωρίς τελωνειο την πήρα...Με τελωνείο πιστόλι...Και αν δεν την στείλει ποτέ οι μαλακίες πληρώνονται...Δεν πειράζει σαν να ήπια ένα μπουκάλι εω

Αν δεν την στείλει μέσα στις 4-7 εργάσιμες μπορω ζητήσω από paypal λεφτά πίσω?

Δηλαδή εννοώ isay ότι μήπως λέγοντας του ότι να μην μου το στείλει τελικά dhl και να μου το στείλει απλό ταχυδρομείο που θέλει και μερες του δίνω μία τέλεια πάσα αν όντως δεν το έχει stock και μου λέει τα δικά τοθ να μου το στείλει σε κάνα τρίμηνο...Ενώ αν περιμένω με dhl και περάσουν οι 7 εργάσιμες τότε στείλω paypal για λεφτά πίσω??

Δημοσ.

Αν δεν την στείλει μέσα στις 4-7 εργάσιμες μπορω ζητήσω από paypal λεφτά πίσω?

οχι

Το paypal βαζει χέρι οταν δεν σταλεί/δε φτάσει μεσα στα χρονικά περιθώρια (μήνας και βάλε), αλλά δε χάνεις τιποτα να δοκιμάσεις. Επισυναψε την αλληλογραφία και ανοιξε dispute. 

Δημοσ.

Έτσι θα κάνω την έχω όλη την αλληλογραφία που μου έλεγε ότι την επόμενη θα το στείλει και ότι σε 7 εργάσιμες max θα είναι εκεί(λόγω dhl αξίας μεταφορικων 19€)

Να σαι καλά φίλε και εσύ και τα παιδιά εδώ με τις απαντησεις...γαμω την κινα!!

Δημοσ.

Το μαγαζι δεν το ξερω καν βεβαια..Οποτε δεν ξερουμε καν αν θα την στειλει.
Υπαρχει η περιπτωση να μην περασει τελωνειο λογο μεγεθους αλλα και προιοντος.αν δεν εχει δηλωςη την αξια.Με πραγματα 40-50€ που θα υπολογισουν οτι στην χειροτερη θα εχει η θηκη δεν ασχολουνται.
Εχω παραλαβει απο κινα με dhl φακο αξιας 90€ και δεν περασε τελωνειο.

Δημοσ.

Άμα δεν ρίξει πιστόλια...Θα σας ενημερώσω παιδιά για το τι γίνεται..Θεωρητικά μέχρι την άλλη Παρασκευή πρέπει να έχει έρθει..

Η αλήθεια είναι ότι την δευτέρα που την παραγγελία την επόμενη μου είχε στείλει να του διευκρινίσω αν είναι Γέρακας η Παλλήνη η γλυκά νερά ο τ.κ.

Ειδωμεν

Μακάρι να ήταν εδω να γίνομουν ο βιαστής των ονείρων του

Τελοςπαντων ότι γίνει...Αν είναι να χάσω 75€..Απλώς θα γίνει μαθημα

Πάντως παρόλο που λέει ότι την έστειλε track number δεν έχει στείλει..

Δημοσ.

Σήμερα δευτέρα μου έστειλε traking number....Μετά από μία βδομάδα....Πάλι καλά...Έστω!!!

Επόμενο και τελευταίο εμπόδιο τελωνείο...Θα σας ενηνερωσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...