Θεkλα Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δεν το βάζω στις προσφορές γιατί εκεί μπαίνει ότι αποδεδειγμένα είναι προσφορά και επιπλέον δεν μπαίνουν ερωτήσεις. Μια κάρτα που διαφημιζε(ι) η wind με 1 gb για 1 εβδομαδα, χωρίς καμία δέσμευση, ισχύει. Είναι οντως έτσι ή υπαρχουν ψιλά γράμματα; Υπάρχουν ακόμα κάρτες; 1
paylidis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 απλα σου δίνουν εναν αριθμο wind με 1 gb internet για να δοκιμασεις το νεο 4G δικτυο τους. Δεν καταλαβα απο τη διαφήμιση οτι το δίνει ΚΑΘΕ εβδομάδα το 1 gb αλλα once. Δε βρίσκω καποια προσφορά to be honest
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 απλα σου δίνουν εναν αριθμο wind με 1 gb internet για να δοκιμασεις το νεο 4G δικτυο τους. Δεν καταλαβα απο τη διαφήμιση οτι το δίνει ΚΑΘΕ εβδομάδα το 1 gb αλλα once. Δε βρίσκω καποια προσφορά to be honest Και για μια βδομάδα μόνο να είναι γιατί δεν είναι προσφορά ρε συ; Νομίζω δεν δίνει κανένας άλλος κάτι αντίστοιχο! Το θέμα αν ισχύει αυτό που λένε χωρίς καμία δέσμευση. Θεκλα πολύ καλός συγχρονισμός, αυτό σκεφτόμουν!
paylidis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 δε νομιζω να εχει καποια δέσμευση. τωρα απο εκει και περα αν ζυγίσεις τη χαρτούρα και το φακέλωμα για να την παρεις την σιμ βλέπεις αν αξίζει για 1 gb, προσωπικά εχω περίπου 20 gb στο κινητο και αλλα 4 σε συσκευη myfi οποτε για εμενα σίγουρα δεν ειναι κατι ουαου αλλα για καποιον που εχει αναγκη why not?
Θεkλα Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Το πήρα. Πρακτικά είναι σαν να παίρνεις δωρεάν καρτοκινητο με 1gb. Δεν το έβγαλα ακόμα απο τη συσκευασία. Πάντως έχει φακέλωμα. Και πλυση εγκεφάλου - εεε συγνώμη ενημέρωση ήθελα να πω - για τα προγράμματα τηλεφωνιας τους. Το πρόβλημά μου ήταν οτι Vodafone στην περιοχή ειναι άθλια. Και ίντερνετ σε what's up (κ tethering) πληρωσα μια φορά αλλα το εφαγα. Θα ήθελα να δω τι ψωμιά πιάνει η wind. 1
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Τελικά την πήρα κι εγώ. Χαρτούρα και φακέλωμα τι εννοείτε; Ταυτότητα και δύο υπογραφές σε ταμπλέτα μου ζήτησαν. Σα να παίρνεις καρτοκινητό. Σκέφτομαι να την κρατήσω για 2η σιμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα