Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ παιδιά

Πωλητής στο eBay μου ζήτησε να αγοράσω το αντικείμενο χωρίς eBay/PayPal για μεσάζοντες και δίνοντας καλύτερη τιμή ως αφορμή...

Πως μπορώ να κάνω report αυτόν τον πωλητή;

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα,

1)Στείλε ενημέρωση στο support νομίζω είναι "[email protected]" εναλλακτικά στο [email protected]... :)

2)Διαφορετικά στη κατηγορία support ebay μπορείς να ενημερώσεις για το seller σε σχέση με funds μαζί με τα γραπτά που έχετε ανταλλάξει.. μέσα από το σύστημα.

Αν επιλέξεις το δεύτερο option πιστεύω να είναι εκ πεποιθήσεως και μόνο. ;) και επειδή σου βγάζει έξω τη μεταξύ σας εγγύηση στην αγοραπωλησία, δε μας γράφεις αυτό με ποιο επιχείρημα το καλύπτει??

Δημοσ.

http://pages.ebay.com/help/policies/rfe-spam-non-ebay-sale.html

Εκεί που λέει...

If you receive an offer to buy or sell outside eBay, please report it.

Ευχαριστώ φίλε! Γνωρίζεις μήπως τις επιπτώσεις που θα έχει σαν πωλητής; ( μου έχει στείλει και αριθμό τράπεζας για μεταφορά κτλπ)

Δεν μου ζήτησε κάτι να προωθήσω μηνύματα κτλπ... Τα βλέπει μόνο του το eBay?

Δημοσ.

Χαιρετώ παιδιά

Πωλητής στο eBay μου ζήτησε να αγοράσω το αντικείμενο χωρίς eBay/PayPal για μεσάζοντες και δίνοντας καλύτερη τιμή ως αφορμή...

σου απάντησε ο argate7

Καλημέρα,

1)Στείλε ενημέρωση στο support νομίζω είναι "[email protected]" εναλλακτικά στο [email protected]... :)

Αν δεν υπάρχει κάτι αλλο που μας κρύβει ο ts (π.χ. παζάρια, εκβιασμό για κακή κριτική, κλπ) τοτε διαφωνώ με αυτό που γράφεις. Αν ο πωλητής είναι νεός λογαριασμος, προφανώς χρησιμοποιεί το ebay για να ψαρέψει κορόιδα (δε θα στείλει τίποτα ή θα στείλει πέτρες και τετοια), οποτε σφάξιμο στο γόνατο. Μου εχει τυχει περιπτωση, να επικοινωνήσω με νεο πωλητη να το ρωτήσω διευκρίνηση για το προϊόν (διευκρίνηση μοντέλου και αν ειναι πλήρως λειτουργικό) και μαζί με τα ΝΑΙ μου εστειλε απο μόνος του προταση να του στείλω λιγότερα χρήματα για συναλλαγή εκτος ebay. Στην ανταπάντηση για να του στειλω με paypal, μου αντιπροτεινε έμβασμα ή western union (δε θυμάμαι πως λεγονταν τότε). Εννοείται δεν ψωνισα και έφαγε report γιατί ο τύπος ετοίμασε κανονι

Δημοσ.

Χαιρετώ παιδιά<br><br>

Πωλητής στο eBay μου ζήτησε να αγοράσω το αντικείμενο χωρίς eBay/PayPal για μεσάζοντες και δίνοντας καλύτερη τιμή ως αφορμή...<br><br>

Εκτος ebay ναι

Εκτος paypal οχι

Πριν λοιπον κανεις το report σου ή εγκαταλειψεις την προσπαθεια (η τελος παντων οτιδηποτε αλλο) ζητησε του να σου στειλει απλα ενα paypal invoice και να σου παρεχει εκπτωση (μιας και θα γλυτωσει τα ebay fees) .

Εαν ο πωλητης εχει καλο feedback εχει προιστορια στο ebay και δεχθει να σου δωσει εκπτωση απο 5 εως 8 % και να σου στειλει paypal τιμολογιο , τοτε προχωρα .

Δεν βλεπω κατι αρνητικο .

Ολα αυτα βεβαια που σου περιγραφω ΜΟΝΟ εαν εχεις να κερδισεις κατι (εκπτωση) και σου στειλει paypal invoice.

Αλλιως αντε γεια ...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

σου απάντησε ο argate7

Αν δεν υπάρχει κάτι αλλο που μας κρύβει ο ts (π.χ. παζάρια, εκβιασμό για κακή κριτική, κλπ) τοτε διαφωνώ με αυτό που γράφεις. Αν ο πωλητής είναι νεός λογαριασμος, προφανώς χρησιμοποιεί το ebay για να ψαρέψει κορόιδα (δε θα στείλει τίποτα ή θα στείλει πέτρες και τετοια), οποτε σφάξιμο στο γόνατο. Μου εχει τυχει περιπτωση, να επικοινωνήσω με νεο πωλητη να το ρωτήσω διευκρίνηση για το προϊόν (διευκρίνηση μοντέλου και αν ειναι πλήρως λειτουργικό) και μαζί με τα ΝΑΙ μου εστειλε απο μόνος του προταση να του στείλω λιγότερα χρήματα για συναλλαγή εκτος ebay. Στην ανταπάντηση για να του στειλω με paypal, μου αντιπροτεινε έμβασμα ή western union (δε θυμάμαι πως λεγονταν τότε). Εννοείται δεν ψωνισα και έφαγε report γιατί ο τύπος ετοίμασε κανονι

Με αυτήν την έννοια και 'καλοπροαιρετα με χιούμορ' έβαλα και τα δυο 1) & 2) ώστε ανοίγει που ανοίγει{θέμα} κάποιος κάτι τέτοιο να ανταλλάσσουμε και εμπειρίες για να προσέχουν/χουμε, ευχαριστώ για τη κατανόηση. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...