K_Papagia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 ακουστε παιδία πως έχει το θέμα θα εκτιμούσα την βοήθεια σας. τον μήνα φεβρουάριο εργάστηκα μόνο 6 μέρες καθώς τις υπόλόιπες έιχα φοιτητική άδεια που είναι ανευ αποδοχών ακουστε όμως τι συνέβη. όταν ήρθε η πληρωμή πληρώθηκα για 16 μέρες και όχι για 6 αλλά δεν έλαβα και ενημέρωση γιατί συνέβη αυτο. σήμερα λοιπόν που ήρθαν στον χώρο εργασίας μου (τα άτομα απο την εταιρία γιανα υπογράψω την αόριστη σύμβαση που κανονικά θα έπρεπε να είχα υπογραψει απο 1η Ιανουαρίου αλλα όλο το αμελουσαν,καθως και να αναφέρω πως ειμαι ενοικιαζομενος υπαλληλος). Μου ανακοινωνει λοιπον η κοπέλα οτι επειδη λέει οτι δεν ειχαν λαβει το παρουσιολόγιο για ποιες μέρες δουλεψα ακριβώς βάλανε παρπάνω μέρες και θα μ αφαιρεθει η διαφορα στην πληρωμή του Μαρτίου. συγγνώμη ρε παιδιά είναι αυτο λόγικό και πόσο μάλλον νόμιμο; μπορεί ο καθένας να δηλώνει ότι θέλει; και της λέω συγγνωμη αλλα δεν το δέχομαι αυτο οφειλατε να μας στειλετε ενημερωση(γιατι συνεβη και σε αλλα 2 παλικαρια) και οχι να το ανακοινωνεται αφοτου εχει γινει η πληρωμη. νομικά ποιός έχει δίκιο;
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Aποτι καταλαβαινω δεν σου κλεβουν ουτε μισο ευρω, ισα ισα πληρωθηκες νωριτερα για τον..επομενο μηνα. Το προβλημα σου ποιο ειναι ακριβως; Νομικα φανταζομαι πως καλυπτονται με τη λογικη οτι μπορουν να ισχυριστουν πως σου προπληρωσαν μερος του μισθου του επομενου μηνα. Εδω αλλοι καθυστερουν την πληρωμη και δεν ανοιγει μυτη (σε βαρος του κακοπληρωτη εργοδοτη), εσυ θα τον τρεξεις επειδη σε πληρωσε και νωριτερα; ΥΓ. Να φανταστω πως οταν πληρωθηκες περισσοτερα απο οσα προβλεποντουσαν τον προηγουμενο μηνα εκανες το κοροιδο και δεν αναρωτηθηκες αν πρεπει να τους τρεξεις για την παρανομια να σε πληρωσουν παραπανω; Και να φανταστω οτι περιμενες να σε πληρωσουν φουλ και τον επομενο μηνα και επειδη δε το καναν θες να τους κυνηγησεις..
K_Papagia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 ρε συ αδερφε ακουσε το θέμα είναι οτι αυτό αφενώς οτι θα μου δημιουργήσει πρόβλημα με την φοιτητική αάδεια γιατι θα πληρωθω τις μερες αυτες απο ΟΑΕΔ πρωτον καθως κ η συμβαση μ λεει ρητα πως αν βαλουν παραπανω χρηματα μια φορα επειδη το επιθυμουν για οποιαδηποτε λογο δεν σημαινει οτι σημαινει προπληρωμη καθως και γραφει ρητα οτι η καθε πληρωμη για τον μηνα γινεται 6 του επομενου. σου φαινεται χαζο εσενα αλλα για μενα μετραει απολυτα η σοβαροτητα της εταιριας ειδικα με τν τροπο π μας φαιρονται εκει μεσα
K_Papagia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 αυτό ακριβώς το προβλημα φίλε ειναι οτι χρειαζομαι χαρτια οτι τις ταδε μερες δεν εργαστηκα και δεν μπορουν να μ τα δωσουν γιατι μου τις εχουν πληρωσει κι ετσι δεν θα παρω τα χρηματα απο τον οαεδ
logistoulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 ρε συ αδερφε ακουσε το θέμα είναι οτι αυτό αφενώς οτι θα μου δημιουργήσει πρόβλημα με την φοιτητική αάδεια γιατι θα πληρωθω τις μερες αυτες απο ΟΑΕΔ πρωτον καθως κ η συμβαση μ λεει ρητα πως αν βαλουν παραπανω χρηματα μια φορα επειδη το επιθυμουν για οποιαδηποτε λογο δεν σημαινει οτι σημαινει προπληρωμη καθως και γραφει ρητα οτι η καθε πληρωμη για τον μηνα γινεται 6 του επομενου. σου φαινεται χαζο εσενα αλλα για μενα μετραει απολυτα η σοβαροτητα της εταιριας ειδικα με τν τροπο π μας φαιρονται εκει μεσα Να σου τυπώσουν αποδείξεις και βεβαιώσεις με τα σωστά και το άλλο θα θεωρηθεί μία προκαταβολή μεταξύ σας, ηρέμησε Έτσι κι αλλιώς 16 ένσημα δεν υπάρχει περίπτωση να στείλουν αφού δε τα δούλεψες 6 θα λέει ο Φεβρουάριος
K_Papagia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Να σου τυπώσουν αποδείξεις και βεβαιώσεις με τα σωστά και το άλλο θα θεωρηθεί μία προκαταβολή μεταξύ σας, ηρέμησε Έτσι κι αλλιώς 16 ένσημα δεν υπάρχει περίπτωση να στείλουν στα βιβλία τους 6 θα λέει ο Φεβρουάριος σου φαινεται χαζο το ολο topic αλλα αν δεις τι εφτραπελα κανουν θα καταλαβεις :Ρ
logistoulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 σου φαινεται χαζο το ολο topic αλλα αν δεις τι εφτραπελα κανουν θα καταλαβεις :ΡΦαντάζομαι, δεν είναι όλοι συζητήσιμοι και εξυπηρετικοί όπως εγώ με τους υπαλλήλους Ειδικά εταιρεία ενοικιάσεως.. Αλλά δεν αποτελείται
K_Papagia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Φαντάζομαι, δεν είναι όλοι συζητήσιμοι και εξυπηρετικοί όπως εγώ με τους υπαλλήλους Ειδικά εταιρεία ενοικιάσεως.. κι εσυ σε τετοια εταιρια δουλευεις;
K_Papagia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 δεν θα αναφερω τραγικα πραγματα που γινονται γιατι αυτα γινονται παντου θα ανεφερω κατι απλο μας ζητους τις βεβαιωσεις για αδειες ασθενειας φοιτητικες κλπ να τους τις παμε ως τελος τ μηνα ή να τις στελνουμε με mail εγω τελευταιο μαθημα τ εεγραφα 28 φλεβαρη 3 η ωρα που η γραμματεια ηταν κλειστη και μ κανανε ολοκληρες επιπληξεις και σημερα που μπορεσα να την παραλαβω και ποου την δεχτηκαν μου εκαναν χαρη Aποτι καταλαβαινω δεν σου κλεβουν ουτε μισο ευρω, ισα ισα πληρωθηκες νωριτερα για τον..επομενο μηνα. Το προβλημα σου ποιο ειναι ακριβως; Νομικα φανταζομαι πως καλυπτονται με τη λογικη οτι μπορουν να ισχυριστουν πως σου προπληρωσαν μερος του μισθου του επομενου μηνα. Εδω αλλοι καθυστερουν την πληρωμη και δεν ανοιγει μυτη (σε βαρος του κακοπληρωτη εργοδοτη), εσυ θα τον τρεξεις επειδη σε πληρωσε και νωριτερα; ΥΓ. Να φανταστω πως οταν πληρωθηκες περισσοτερα απο οσα προβλεποντουσαν τον προηγουμενο μηνα εκανες το κοροιδο και δεν αναρωτηθηκες αν πρεπει να τους τρεξεις για την παρανομια να σε πληρωσουν παραπανω; Και να φανταστω οτι περιμενες να σε πληρωσουν φουλ και τον επομενο μηνα και επειδη δε το καναν θες να τους κυνηγησεις.. οχι ουτε καν, απλα εχω θυμωσει απο τν ολη σταση τους απεναντι μας δεν θα αναφερω τραγικα πραγματα που γινονται γιατι αυτα γινονται παντου θα ανεφερω κατι απλο μας ζητους τις βεβαιωσεις για αδειες ασθενειας φοιτητικες κλπ να τους τις παμε ως τελος τ μηνα ή να τις στελνουμε με mail εγω τελευταιο μαθημα τ εεγραφα 28 φλεβαρη 3 η ωρα που η γραμματεια ηταν κλειστη και μ κανανε ολοκληρες επιπληξεις και σημερα που μπορεσα να την παραλαβω και ποου την δεχτηκαν μου εκαναν χαρη οχι ουτε καν, απλα εχω θυμωσει απο τν ολη σταση τους απεναντι μας edit : συν οτι γι αυτο το λογο θα καθυστερησουν τα χαρτια για τον οαεδ 1 μηνα ενω ειναι χρηματα που χω αναγκη
logistoulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 ναι αλλά θέλουν και αυτοί να τελειώνουν, θα μπορούσαν να σε είχαν απλήρωτο μέχρι να φέρεις τις βεβαιώσεις (πχ σε καθυστερημένη ασθένεια δε μπορεί να βγει μισθοδοσία χωρίς την απόφαση του ικα ούτε με μαντεψιές) τώρα απλά σε πλήρωσαν μπροστά και θα συμψηφισθεί στην ουσία σε εξυπηρέτησαν γιατί θα καλύψουν και μέρος της καθυστέρησης του οαεδ τα λοιπά χαρτιά που θα πάρεις από αυτούς θα είναι σωστά και θα επιδοτηθείς κανονικά από τον οαεδ, άραξε οι βεβαιώσεις σου 6 μέρες θα λένε για το φλεβάρη, τα ένσημά σου το ίδιο, τα χαρτιά της σχολής θα δείχνουν πότε πήρες άδεια το ότι πληρώθηκες ένα ποσό προκαταβολή δεν έχει να λέει, δε μπορεί να το δει κανείς άλλωστε και δε το ζητάει και κανείς να το δει
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 δεν θα αναφερω τραγικα πραγματα που γινονται γιατι αυτα γινονται παντου θα ανεφερω κατι απλο μας ζητους τις βεβαιωσεις για αδειες ασθενειας φοιτητικες κλπ να τους τις παμε ως τελος τ μηνα ή να τις στελνουμε με mail εγω τελευταιο μαθημα τ εεγραφα 28 φλεβαρη 3 η ωρα που η γραμματεια ηταν κλειστη και μ κανανε ολοκληρες επιπληξεις και σημερα που μπορεσα να την παραλαβω και ποου την δεχτηκαν μου εκαναν χαρη Αν αυτοι σου καθυστερησουν 10 μερες την πληρωμη, θα δεχτεις να σε πουν τραγικο που απαιτεις τα λεφτα στην ωρα τους;
K_Papagia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αν αυτοι σου καθυστερησουν 10 μερες την πληρωμη, θα δεχτεις να σε πουν τραγικο που απαιτεις τα λεφτα στην ωρα τους; μόνο που δεν πίανεις το νόημα. δεν είναι οτι δεν ήθελα να έχω τν βεβαιωση οι συνθηκες δεν μ το επιτρεπουν εκει ειναι η διαφορα. μην κανετε τον συνηγορο τ διαβολου και σκεφτηται λογικα. εγω τους παρεχω υπηρεσια εκει που εργαζομαι κ ειναι λογικο να πληρωνομαι στην ωρα μου και νόμιμο δικαίωμα μου, οπως και νόμιμο δικαίωμα τους ειναι να απαιτουν τα δικαιολογιτικα στην ωρα τους οταν αυτο ειναι εφικτο. ειναι ανεφικτο να εχεις βεβαιωση ετοιμη οταν δινεις μαθημα 28 φλεβαρη 3 το μεσημερι με κλειστη γραμματεια. edit:να αναφερω οτι τους ειχα δωσει βεβαιωση αλλα οχι σφραγισμενη αλλα μονο υπογεγρεμενη
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Το νοημα μια χαρα το πιανω. Δεν στεκομαι στο αν φταις εσυ ή ανωτερα βια που καθυστερησες, αλλα στο οτι ενω καθυστερησες, εχεις και παραπονο που διαμαρτυρηθηκαν. Και σε ρωταω, αν αυτοι καθυστερουσαν 10 μερες να σε πληρωσουν, για ανωτερα βια κι αυτοι, θα εδειχνες κατανοηση ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα