K_Papagia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Το νοημα μια χαρα το πιανω. Δεν στεκομαι στο αν φταις εσυ ή ανωτερα βια που καθυστερησες, αλλα στο οτι ενω καθυστερησες, εχεις και παραπονο που διαμαρτυρηθηκαν. Και σε ρωταω, αν αυτοι καθυστερουσαν 10 μερες να σε πληρωσουν, για ανωτερα βια κι αυτοι, θα εδειχνες κατανοηση ; αν με ειχαν ενημερωσει μια εβδομαδα πριν οπως εκανα κι εγω και ειχαν ενα βασιμο λογο ναι θα ξυνιζα αλλα θα το σεβομουν edit : τις υπερωριες τις πλήρωνουν παντα 2 μηνες μετα αλλα το δεχομαστε σαν ζωα
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 αν με ειχαν ενημερωσει μια εβδομαδα πριν οπως εκανα κι εγω και ειχαν ενα βασιμο λογο ναι θα ξυνιζα αλλα θα το σεβομουν edit : τις υπερωριες τις πλήρωνουν παντα 2 μηνες μετα αλλα το δεχομαστε σαν ζωα Εδω τρελενεσαι που σε πληρωσαν 30 μερες νωριτερα και θες να τους τρεξεις νομικα. Και αν σε καθυστερουσαν 10 μερες θα ησουν ανετος κι ωραιος, αρκει να σε ειδοποιουσαν μια βδομαδα πριν; Τεσπα τη βεβαιωση στη ζητησανε στην ωρα της οχι για να στην πουνε μετα, αλλα γιατι προφανως κι αυτοι εχουν στενα περιθωρια για καποια πραγματα. Να για παραδειγμα σου πληρωσαν νωριτερα το μισθο ενω ησουν σε αδεια, γιατι καποιος που ηταν υπευθυνος να γνωριζει τη συγκεκριμενη πληροφορια δεν την μετεφερε εγκυρα. Σιγουρα κι αυτος καποιο λογο θα ειχε. Αλλα να τι γινεται οταν καθυστερουν ολοι. Δε γινεται λοιπον να βλεπεις μονο τη δικη σου πλευρα.
K_Papagia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Εδω τρελενεσαι που σε πληρωσαν 30 μερες νωριτερα και απλως θα ξυνιζες αν σε καθυστερουσαν 10 μερες ; τρελενομαι γιατι λογο αυτου του λαθους τα χαρτια θα καθυστερησουν 30-40 μερες ως αποτελεσμα εγω να μεινω κρεμασμενος και με οικονομικη δυσκολια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα