DexterWhite Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια! Προσφατα μου κανανε προταση για να δουλεψω σερβις σε ενα γνωστο beach bar με καλα χρηματα, 8 ωρες τη μερα, 7 μερες τη βδομαδα. Το θεμα ειναι πως εγω δεν εχω εμπειρια πανω στο θεμα αυτο καθως εχω κανει αλλων ειδων δουλειες (πωλητης σε καταστηματα κλπ) Ηθελα να ρωτησω λοιπον, οσο ειναι δυνατον να απαντηθει κατι τετοιο, αν παλευεται η ολη φαση και αν καποιος με "κανονικες" αντοχες το συνηθιζει. Ρωταω να παρω 3ες γνωμες για να αποφασισω αν θα παω, καθως δεν θελω να αφησω τα παιδια εκει ξεκρεμαστα μετα απο 1 μηνα ξερω γω.
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δύσκολο είναι αλλά βγαίνει. Αν τα λεφτά είναι καλά και δεν έχεις κάτι καλύτερο πήγαινε.
DexterWhite Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 απο θεμα δισκου κλπ? μαθαινεται σχετικα γρηγορα?
maik42 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 το beach bar θα εχει και ομπρελες; ποδαροδρομος μεσα στην καψα, μεγαλες διαδρομες.
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 απο θεμα δισκου κλπ? μαθαινεται σχετικα γρηγορα? Μαθαίνεται ναι και δεν θα χρειάζεται να παίρνεις πάντα δίσκο λογικά. Το πιο δύσκολο είναι αυτό που λέει ο maik, να περπατάς στην άμμο με 40 βαθμούς!
TheAccountant Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 για να δουλεψω σερβις σε ενα γνωστο beach bar με καλα χρηματα, 8 ωρες τη μερα, 7 μερες τη βδομαδα. απο περιεργια, με ένσημα η χωρις? Το 7ημερο εκτος και αν εχω χάσει επεισοδιο, δεν πρεπει να παίζει, οποτε ηδη μιλάμε για μαυριλα...
xifiassamsung Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Οσους εχω δει σε μπιτσομπαρα φορανε σπορτεξ/αθλητικα..ξυπολυτος κανεις..μαλλον εχει λογο,περαν της καυτης αμμου,μπορει να πατησεις κ κατι κ μετα να μη μπορεις να δουλεψεις.. Ο δισκος ειναι ενα θεμα στην αμμο,αλλα οκ οι πιο πολλοι ειναι ζευγαρια αντε τρεις κατω απο ομπρελες,οποτε 2 καφεδες 2 νερα..2 μπυρες..θα παιζει χερι πιο πολυ.Εχω δει να τα φερνουν κ με σακουλα..Ο δισκος ειναι για εσωτερικες κυριλε καταστασεις.στην αμμο ειναι δοκιμασια survivor Δες κ το θετικο του πραγματος,εισαι με κοσμο που χαλαρωνει οποτε κ η αντιμετωπιση θαναι χαλαρη,Δεν εισαι εξυπηρετηση σε γραμμη παραπονων πχ..Τιπς θα εχει σιγουρα,-οταν χαλαρωνει ο αλλος αφηνει κ κατι παραπανω- Γνωμη μου,πας τσεκαρεις κατα 90% θασαι κομπλε,ειδικα αν την παλευεις με τον ηλιο κλπ.Αν κατι δε σαρεσει ε φευγεις τι να γινει,δεν ειναι δουλεια που θα δυσκολευτουν να βρουν ατομο οποτε μη σκας κ πολυ. 1
The_Judas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Φορα άνετα παπούτσια και καπέλο για να αντέξεις. Μην κάθεσαι στον ηλιο όσο δεν χρειάζεται. Γενικά οι αντοχές στον ήλιο διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι καλή ευκαιρία πιστεύω και στο θέμα γνωριμιών με το άλλο φύλο τετοιες θέσεις. Αρκει να δουλευεις 8ωρο και οχι 12ωρο γιατί θα λιώσεις.
bluesattack Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Εξαρταται για τι καταστασεις μιλαμε.Για νορμαλ η για παρτυ οπου για να πας το δισκο πρεπει να εισαι και λιγο ζογκλερ ? Βεβαια σε χυμα καταστασεις ο αλλος δεν κοιταει το ρολοι να δει τι ωρα παραγγειλε, αν σπασει και κανα ποτηρι η μπουκαλι το πιθανοτερο η να ακουσεις επιφωνηματα επιδοκιμασιας Τους λες οτι δεν εχεις εμπειρια και αυτοι ξερουν τι θα κανουν , δεν γεννηθηκαν ολοι σερβιτοροι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα