Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού έχεις ήδη το spa (δώρο κατηγορίας εμπειρία), πάρτης και κάτι χειροπιαστό για να βρίσκεται να θυμίζει. Π.χ. βιβλίο, ή κορνίζα με κάτι που της αρέσει (αν νιώθεις ότι το έχεις) ή οτιδήποτε χειροποίητο από σένα, ή που να παραπέμπει σε κάτι ιδιαίτερο δικό σας (π.χ. άμα τη λες αρκουδίτσα μου κάτι με αρκούδα).

Ή απλά, αν είναι σοβαρή σχέση, γράψτης κάτι όμορφο και ειλικρινές.

• Like 1
Δημοσ.

ή οτιδήποτε χειροποίητο από σένα, ή που να παραπέμπει σε κάτι ιδιαίτερο δικό σας (π.χ. άμα τη λες αρκουδίτσα μου κάτι με αρκούδα).

bear-grizzly-15570-123-1.jpg&w=346&h=432

• Like 8
Δημοσ.

Κλασσικο δωρο κιολας :lol: Mεγαλωσαν γεννιες και γεννιες γυναικων με ενα ζευγαρι παντοφλες ασορτι με 1 δονητη :lol:

Σε ποια ταινια τα ειδατε αυτα και πιστευετε οτι στεκουν ως προτασεις;

Από την δική σου πρόταση για δώρο σίγουρα καλύτερη :P Μόνο για να κρίνετε είστε καλοί. Αρκουδαιοιδες!!!!

Δημοσ.

μια καλή ιδέα είναι αν θες να το κάνεις σαν έκπληξη, να πάτε σε κάποιο κατάστημα (αξεσουάρ,ρούχων,ή του ενδιαφέροντος της) απλα για να χαζέψετε, και αν την δεις με κάτι ενθουσιασμένη απλά πάρτο την επόμενη μέρα,θα το εκτιμήσει.
Η το ασφαλές, έχω 30 ευρώ πάμε να πάρουμε ότι θες, και θα χαρεί που θα κάνετε κάτι μαζί, και σίγουρα το δώρο της θα το εκτιμήσει και δεν θα πει κάτι ψέματα του τύπου "αχ τι ωραίο που είναι(επρεπε να με ειχες ρωτησει πριν)

Δημοσ.

Ένα ζευγάρι παντόφλες και έναν vibrator....Κλασική δώρο που σε βγάζει από την δύσκολη θέση.....

Δονητής είναι στα ελληνικά.

Δημοσ.

4 απαντήσεις για να πει κάποιος δονητή. Πολύ καλύτερα!

Δειγμα του πως οπισθοχωρουν οι παραδοσιακες αξιες μπροστα στην πολιτικη ορθοτητα  :(

• Like 2
Δημοσ.

αν εχει καποια wishlist σε μαγαζι ή στο αμαζον εγω θα κοιταγα εκει για να τις βρω δωρο ή εστω για να παρω ιδεες.

Δημοσ.

αν εχει καποια wishlist σε μαγαζι ή στο αμαζον εγω θα κοιταγα εκει για να τις βρω δωρο ή εστω για να παρω ιδεες.

Δις ιζ του γιουροπίαν ε σατζέστιον μαντάμ  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...