Mike7823 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Καλσπερα.εδω και μερικες βδομαδες δεχομαι τηλεφωνηματα απο ενα δικηγορικο γραφειο φραγκου και ζητανε να παω να παραλαβω κατι χαρτια..εχω ενα χρεος στην πειραιως αλλα δεν μου δινει αυτη η κοπελα να καταλαβω περι τινος προκειται..γνωριζει κανεις τι σημαινει αυτο??να παω να παραλαβω τα χαρτια?
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Πώς δεν σου δινει να καταλαβεις τι σε θελουν, αλλα εσυ παραλληλα εχεις υποψιαστει τι ειναι; Παντως καλα υποψιαστηκες, με ενα προχειρο google προκυπτει οτι το συγκεκριμενο δικηγορικο γραφειο αναλαμβανει υποθεσεις της Πειραιως. Αντε και σε καλη μερια το εξωδικο/αγωγη/μυνηση/whatever.ΥΓ. Αλλο ενα συνηθισμενο τοπικ με τυπο που φεσωσε τραπεζα/εταιρεια και ζηταει συμβουλες/οδηγιες/πληροφοριες εχοντας πεσει απο τα συννεφα που τον καλουν δικηγοροι της τραπεζας/εταιρειας. Σαν μανιταρια ξεφυτρωνουν αυτα τα τοπικ τελευταια
Mike7823 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Θελει να παω στο γραφειο να παραλαβω αυτοπροσωπως καποια εγγραφα...τι μπορει να ειναι? Αν ειναι να πετας οτι σου κατευει και να προσβαλεις καλυτερα να μην απανταςνκαι να κρατας την γνωμη σου για τον εαυτο σου...γεμισαμε με τσαμπα μαγκες στην χωρα μας 3 1
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ρωτησες τι μπορει να ειναι και σου απαντησα. Προς τι ο θυμος; Μηπως περιμενες να σου απαντησουμε οτι σε καλεσαν για να παραλαβεις κληρονομια; 1
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Φίλε πολύ απλό το θέμα, ενημέρωσε τους ότι αν δεν μάθεις για το περιεχόμενο των εγγράφων και γενικά το θέμα για το οποίο σε ενοχλούν δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσεις το πόδι σου. 2
e-tic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Σου τηλεφωνούν απο άγνωστα νούμερα και δεν σου μιλάνε; Ακούς μόνο κάποια αναπνοή; Σε απειλούν με μυνήσεις; Σε κηνυγάνε οι εισπρακτικές; Χρωστάς της Μιχαλούς; Ο γείτονας παρκάρει στο parking σου; Ο σκύλος του χ3ζ3ι στο παρτέρι σου; Ο κ0λwγερος απο πάνω σέρνει το κασόνι του τις μεταμεσονύκτιες ώρες; Μήν χάνεις άλλο χρόνο! Γράψου και εσύ στο insomnia σήμερα και άνοιξε thread με το πρόβλημά σου! Όλοι εδώ είναι διαθέσιμοι να ασχοληθούν με εσένα, τον άγνωστο, καλύτερα απο ότι θα έκανε ένας δικηγόρος, και το βασικό Δ Ω Ρ Ε Α Ν ! Insomnia, το site για τους πονεμένους της Παρασκευής (και του σαββατοκύριακου)! 17
HALF EVIL Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Φίλε πολύ απλό το θέμα, ενημέρωσε τους ότι αν δεν μάθεις για το περιεχόμενο των εγγράφων και γενικά το θέμα για το οποίο σε ενοχλούν δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσεις το πόδι σου. Αυτό. Το επόμενο βήμα ενδεχομένως είναι να σου τα κοινοποιήσουν με δικαστικό επιμελητή. Απλώς κοιτάν να αποφύγουν τα έξοδα. Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι να πς μόνος σου στην τράπεζα και να κοιτάξετε να βρείτε μια λύση. Όταν χρωστάς και εξαφανίζεσαι δεν κερδίζεις απολύτως τίποτε. Το αντίθετο. Αν τελικά σε καταγγείλουν θα σε πηδήξουν στα εξτρά έξοδα.
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Και καπως ετσι χαλαει αλλη μια φιλια κολητων οπου ο ενας συμβουλευε τον αλλον "ρε ακου που σου λεω, φεσωνε και μη φοβασαι τιποτα, θα σου κλ@σουν μια μαντρα..." 2
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Τη μουρη κρεας θα του κανουν.Εχω συναδελφο που πρεπει να εχει παρει απο το 2009 καμια 40ρια εξωδικα, μεχρι που καποια στιγμη περυσι (αγανακτησαν; ) του πηγαν το χρεος απο καποιες χιλιαδες ευρω καπου στα 700-800 για να ξεχρεωσει. Γελανε και οι πετρες. 2
HALF EVIL Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Τη μουρη κρεας θα του κανουν.Εχω συναδελφο που πρεπει να εχει παρει απο το 2009 καμια 40ρια εξωδικα, μεχρι που καποια στιγμη (αγανακτησαν; ) του πηγαν το χρεος απο καποιες χιλιαδες ευρω στα 700-800...;καπου εκει για να ξεχρεωσει. Γελανε και οι πετρες. Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Αν δεν αποδείξεις ακράδαντα στο δικαστήριο ότι δεν έχεις τίποτα απολύτως δεν σου κόβουν χρέος που να χτυπιέσαι σαν χταπόδι. 4
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Αν δεν αποδείξεις ακράδαντα στο δικαστήριο ότι δεν έχεις τίποτα απολύτως δεν σου κόβουν χρέος που να χτυπιέσαι σαν χταπόδι. Αναλογα τι θεωρειτε το απολυτως τιποτα.Ο συγκεκριμενος που ανεφερα και το αμαξακι του εχει και τη δουλεια του.Για σπιτι δε ξερω. Και φυσικα ουδεποτε δε πηγε δικαστηριο. 1
HALF EVIL Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ας υποθέσουμε ότι είναι όπως τα λες. Δε μας λες ποιος τελικά φεσώθηκε το χρέος του συνάδελφου; Μάλλον εγώ, εσύ, ο αποπάνω ,ο πατέρας σου, ο αδερφός μου κλπ. 5
greengr21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Αν δεν αποδείξεις ακράδαντα στο δικαστήριο ότι δεν έχεις τίποτα απολύτως δεν σου κόβουν χρέος που να χτυπιέσαι σαν χταπόδι. Μπα φιλε υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις τετοιες,συνηθως ειναι απο καταναλωτικα δανεια και πιστωτικες απο τις εποχες των παχιων αγελαδων που τα διναν οι τραπεζες αβερτα χωρις προσημειωσεις χωρις τιποτα.Ξερω και εγω προσωπικα τετοια περιπτωση με τηλεφωνο απο εισπρακτικη.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ας υποθέσουμε ότι είναι όπως τα λες. Δε μας λες ποιος τελικά φεσώθηκε το χρέος του συνάδελφου; Μάλλον εγώ, εσύ, ο αποπάνω ,ο πατέρας σου, ο αδερφός μου κλπ. Απο που προκυπτει οτι φεσωθηκα εγω εσυ η ο παραδιπλα ενα ληξιπροθεσμο δανειο καποιου?
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ας υποθέσουμε ότι είναι όπως τα λες. Δε μας λες ποιος τελικά φεσώθηκε το χρέος του συνάδελφου; Μάλλον εγώ, εσύ, ο αποπάνω ,ο πατέρας σου, ο αδερφός μου κλπ. Μεχρι να πεσει κουρεμα στις καταθεσεις απο μηδενικη βαση, δεν προκειται να το αντιληφθουν αυτο. Παραμενει μαγκια το να φεσωνεις τις κακες τραπεζες Και για οσους θα σπευσουν να πουν την εξυπναδα "ας κουρεψουν οτι θελουν-εγω δεν εχω μια σε καταθεσεις στους απατεωνες-δεν με ενδιαφερει καν", να θυμισω οτι δεν ισχυει το ιδιο και για αυτους που τους πληρωνουν-ταιζουν (πχ εργοδοτης, ταμεια πασης φυσεως κλπ). ΥΓ. Και φυσικα, τοτε ειναι που θα πεσουν απο τα συννεφα παλι και τοτε θα ειναι που παλι θα φταινε οι τραπεζες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις