tsospi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Καλησπερα σε ολους! μολις εκανα ενα φορματ στο λαπτοπ μου και εβαλα τα windows 7 ενω πριν ειχα τα windows 10 Εχω ενα προβλημα ομως! δεν μπορω να συνδεθω σε ασυρματα δικτυα δεν μου εχει καν αυτη την δυνατοτητα μπορω μονο με καλωδιο! γινεται να φτιαχτει καπως αυτο ή θα πρεπει να εγκαταστησω παλι τα windows 10? ευχαριστω!
tsospi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 κατεβαζεις drivers λογικα.. εχω κατεβασει αλλα σε καποιο driver που κατεβασα μου λεει οτι δεν βρεθηκε RTL8187
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Προφανώς δεν κατέβασες τους σωστούς drivers 1
tsospi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Προφανώς δεν κατέβασες τους σωστούς drivers υπαρχει καποια συγκεκριμενη σελιδα που μπορω να τα κατεβασω ή απλως ψαχνω;
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Φαντάζομαι την σελίδα υποστήριξης της εταιρειας του λαπτοπ
tsospi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Κατεβασα ξανα drivers αλλα ακομα δεν εχω δυνατοτητα για ασυρματη δικτυωση μονο ενσυρματη..
micos000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Πες μας ρε φίλε ποιο λάπτοπ είναι και ποιο μοντέλο να βρούμε άκρη. Μήπως έχει κάποιο διακόπτη στο μπροστινό μέρος για το wifi ή δοκίμασε να βρεις που είναι στα f keys το εικονίδιο για το ασύρματο και πάτα το σκέτο ή σε συνδυασμό με το Fn πλήκτρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα