Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χρησιμοποιεί κανείς καμιά κουρευτική ή γενικώς κάποια μηχανή που να κάνει ξύρισμα ίδιο με το 3ων ημερών αξύριστο;

Δημοσ.

Εγώ έχω μία της Braun (5 νομίζω). Αν ξυριστώ χωρίς σκάλα είναι 2-3 ημερών. Με σκάλα πάει παραπάνω.

Mπορείς να ανεβάσεις εδώ φωτό να καταλάβω ποιά λες;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ, το αποτέλεσμα όμως πως θα το δω, γιατί το ξύρισμα χωρίς σκάλα το κάνω κ με τη δικιά μου και εντάξει δεν το λες 2-3ημερών αυτό το ξύρισμα (είναι βέβαια και αναλόγως τον καθένα πόσο γρήγορα μεγαλώνουν οι τρίχες του)!

Δημοσ.

Οποιαδηποτε κοπτικη μηχανη με σκαλες που να ξεκιναν απο το 1mm κανει αυτο που θες. Αλλες καλυτερα, αλλες χειροτερα. Καλα ειναι να εχει μπαταρια.

Σαν μαρκα, εχω δοκιμασει 3-4, η μοναδικη που αποδειχτηκε καλη στη δουλεια της αλλα και σκυλι ειναι η philips.

• Like 1
Δημοσ.

Οποιαδηποτε κοπτικη μηχανη με σκαλες που να ξεκιναν απο το 1mm κανει αυτο που θες. Αλλες καλυτερα, αλλες χειροτερα. Καλα ειναι να εχει μπαταρια.Σαν μαρκα, εχω δοκιμασει 3-4, η μοναδικη που αποδειχτηκε καλη στη δουλεια της αλλα και σκυλι ειναι η philips.

Από θέμα φορητότητας είναι καλή η μπαταρία, αλλά γενικά οι ρεύματος αντέχουν περισσότερο νομίζω. Αυτές με μπαταρία μετά από κάποιο διάστημα χάνουν δύναμη.

• Like 1
Δημοσ.

Από θέμα φορητότητας είναι καλή η μπαταρία, αλλά γενικά οι ρεύματος αντέχουν περισσότερο νομίζω. Αυτές με μπαταρία μετά από κάποιο διάστημα χάνουν δύναμη.

Παιδιά για μπαταρίες που λέτε, εγώ χρησιμοποιώ ανά ζεύγος, εναλλάξ 4 επαναφορτιζόμενες ΑΑ και τις έχω από το 2008!!!

Δημοσ.

Οταν αρχισουν να πεφτουν οι μπαταριες, τις αντικαθιστας.

Το προβλημα με τις ρευματος ειναι οτι πολλες τουαλετες δεν εχουν μπριζα, κι αν εχουν δεν ειναι παντα σε σημειο που βολευει.

Οποτε στις περισσοτερες περιπτωσεις κατεληγα να κανω ακροβατικα, ενω σε καποιες περιπτωσεις εφερνα...μπαλαντεζα. Δεν λεει.

Η φορητη κυριολεκτικα μου ελυσε τα χερια. Και δεν ειχα σκοπο να παρω ποτε φορητη, γιατι πιστευα οτι θα εχω θεμα με τις μπαταριες καθε λιγο κλπ, μεχρι που μου την καναν δωρο και ειδα το φως το αληθινο :P

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά για μπαταρίες που λέτε, εγώ χρησιμοποιώ ανά ζεύγος, εναλλάξ 4 επαναφορτιζόμενες ΑΑ και τις έχω από το 2008!!!

Σε μηχανές ξυρίσματος; Δεν έχω δει με τέτοιες μπαταρίες, όσες έχω δει έχουν δικιά τους ενσωματωμένη μπαταρία.

Οταν αρχισουν να πεφτουν οι μπαταριες, τις αντικαθιστας.

Το προβλημα με τις ρευματος ειναι οτι πολλες τουαλετες δεν εχουν μπριζα, κι αν εχουν δεν ειναι παντα σε σημειο που βολευει.

Οποτε στις περισσοτερες περιπτωσεις κατεληγα να κανω ακροβατικα, ενω σε καποιες περιπτωσεις εφερνα...μπαλαντεζα. Δεν λεει.

Η φορητη κυριολεκτικα μου ελυσε τα χερια.

Καλά ναι, πιο βολικές είναι σίγουρα! Για αλλαγή μπαταρίας δεν το έχω ψάξει ποτέ, λογικά σε κάπως πιο καλές - ακριβές μηχανές αξίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...