zoranb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Σε μηχανές ξυρίσματος; Δεν έχω δει με τέτοιες μπαταρίες, όσες έχω δει έχουν δικιά τους ενσωματωμένη μπαταρία. Είναι κουρευτική η συγκεκριμένη της Braun που έχω, ολόιδια με αυτή παλιά βέβαια αλλά σκυλί! 1
fylatos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Είναι κουρευτική η συγκεκριμένη της Braun που έχω, ολόιδια με αυτή παλιά βέβαια αλλά σκυλί! Πάνε πάρε ένα κουμπωμα για αυτή με 1mm και καθάρισες. Σε είδη κομμωτηρίου
defacer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Πιό μικρή σκάλα από το 1mm υπάρχει; Έχεις δει πώς είναι το 1mm trim και το ρωτάς αυτό;
zoranb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Πάνε πάρε ένα κουμπωμα για αυτή με 1mm και καθάρισες. Σε είδη κομμωτηρίου Θα ταιριάζει το οποιοδήποτε κούμπωμα; Έχεις δει πώς είναι το 1mm trim και το ρωτάς αυτό; Υποθέτω πως το 1mm το έχει η δικιά μου. Γιατί ρωτάς, τι σκέφτεσαι;
defacer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Υποθέτω πως το 1mm το έχει η δικιά μου. Γιατί ρωτάς, τι σκέφτεσαι; Ότι πιθανόν δε σκοπεύεις να τα κόψεις στο 1mm (πολύ κοντό) αλλά δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα.
zoranb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Και πως το έχεις βγάλει αυτο το συμπέρασμα;
fylatos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Θα ταιριάζει το οποιοδήποτε κούμπωμα; Υποθέτω πως το 1mm το έχει η δικιά μου. Γιατί ρωτάς, τι σκέφτεσαι; Όχι δεν έχει από ότι φαίνεται. Θα έχει για το μοντέλο σου ή συμβατό
defacer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Και πως το έχεις βγάλει αυτο το συμπέρασμα; Από το ότι είναι φανερό μέσα από την ερώτηση που έκανες ότι δεν το έχεις κάνει ποτέ, και επίσης ότι δεν ξέρεις, ή δε μπορείς να μας εξηγήσεις, ακριβώς τι θέλεις ("3 ημερών" μπορεί να σημαίνει διάφορα πράγματα). Άρα είναι πιθανό να έχεις μηδέν επαφή με το αντικείμενο, και όταν σου λένε 1mm να μη καταλαβαίνεις πόσο κοντό είναι και πώς θα φαίνεται όταν το δεις στα γένια σου. Ενδεικτικά θα σου πω ότι στη δική μου μηχανή η πρώτη σκάλα είναι στα 1.5mm και εγώ για το "3 μέρες αξύριστος" χρησιμοποιώ την τρίτη. Άλλη απορία υπάρχει;
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Πιό μικρή σκάλα από το 1mm υπάρχει;Και βεβαια υπαρχει ζοραν.... Ο Γιουλ Μπρινερ.... 1
zoranb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Από το ότι είναι φανερό μέσα από την ερώτηση που έκανες ότι δεν το έχεις κάνει ποτέ, και επίσης ότι δεν ξέρεις, ή δε μπορείς να μας εξηγήσεις, ακριβώς τι θέλεις ("3 ημερών" μπορεί να σημαίνει διάφορα πράγματα). Άρα είναι πιθανό να έχεις μηδέν επαφή με το αντικείμενο, και όταν σου λένε 1mm να μη καταλαβαίνεις πόσο κοντό είναι και πώς θα φαίνεται όταν το δεις στα γένια σου. Ενδεικτικά θα σου πω ότι στη δική μου μηχανή η πρώτη σκάλα είναι στα 1.5mm και εγώ για το "3 μέρες αξύριστος" χρησιμοποιώ την τρίτη. Άλλη απορία υπάρχει; Πφφφφ όλο θεωρίες είσαι! Στη πράξη λοιπόν, ποιά είναι η μηχανή που χρησιμοποιείς εσύ?
chrisxkar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 εγω για να αφησω look 3 ημερων οπως το εννοεις πρεπει να μεγαλωνω τις τριχες μου δυο μηνες
defacer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Πφφφφ όλο θεωρίες είσαι! Στη πράξη λοιπόν, ποιά είναι η μηχανή που χρησιμοποιείς εσύ? Αυτή που πρότεινα παραπάνω...
logokrimenos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/7619014/Philips-BT5206-16.html εδω εισαι, χωρίς τι πως και γιατί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα