Dinos_12345 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Για πείτε κανένα σκηνικό με ταρίφες. Εγώ ένα βράδυ μπήκα σε ταξί, λέω πόσο πάει μέχρι εκεί, μου λέει 4 ευρώ (δεν είχα πολλά πάνω μου), λέω οκ. Μπαίνω αλλά ο τυπάς δε βάζει μετρητή. Περιμένω να περάσουν 200 μέτρα, αλλά τίποτα. Τον ρώτησα και μου λέει "θα σου πάρω 4. Άσε με φίλε γιατί μου έσκασε μία πριν με 20άρικο και δεν είχα να της χαλάσω και έχασα την κούρσα". "Και εγώ τι φταίω;" του απαντάω, και συνεχίζω "Θα σας δώσω την ελάχιστη, αφού θα τα πάρετε και μαύρα". Μετά ακολούθησε άπειρη γκρίνια, του έδωσα 3.5, κατέβηκα και πιο πριν από εκεί που ήθελα για να μην τον ακούω, αλλά πολύ λακαμάς. Μέχρι στιγμής είναι το χειρότερο που μου έχει τύχει. Έπρεπε να είχα σταματήσει σε περίπτερο, να του πώ "Δε σου δίνω τίποτα, αλλιώς αν μιλήσεις θα σε αναφέρω με τον αριθμό της πινακίδας στην αστυνομία" αλλά δεν το σκέφτηκα.
the other one Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δε καταλαβαίνω γιατί στράβωσες. Εσύ φρόντισες να τον ρωτήσεις εκ των πρωτέρων για fixed τιμή και σου έδωσε. Αλλιώς γιατί ρώτησες; Και τι θα πει "αφού θα τα πάρετε και μαύρα"; λέμε για κίτρινες φυλές και ιστορίες αλλά κι εμείς μάλλον δε πάμε πίσω. 7
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Εσυ του ζητησες να σου δωσει τιμη για συγκεκριμενη διαδρομη κι αυτος σου εδωσε και μπηκες. Πώς ακριβως περιμενες να ανοιξει μετρητη; Επισης αν εβαζε μετρητη και ο μετρητης εβγαζε 6 ευρω τη διαδρομη, θα του εδινες τα 2 ευρω παραπανω ή θα ελεγες "μα 4 ευρω δεν ειπες ρε φιλε" ; Εχω μαντεψει ηδη απο τη στιγμη που διαβασα οτι του εδωσες 3.5 ευρω αντι για 4, αλλα κουβεντα να γινεται. Γενικα στο παραδειγμα σου ειστε και οι δυο λαθος, ο μεν ταριφας που δεχθηκε να σε παει μαυρα κι εσυ για ολα τα υπολοιπα περι χρεωσεων, μετρητων, μαυρων, τελικης πληρωμης κλπ κλπ. 6
Θεkλα Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ναι και εγώ νομίζω ότι - όπως το περιγράφεις το σκηνικό - ο ταριφας είχε δίκιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις