Suzumebachi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καταρχην δεν ξερω εαν ειμαι στη σωστη κατηγορια η αν υπαρχει καποια.Να μετακινηθει παρακαλω αν ειμαι λαθος.Πρεπει να αγορασω πλυντηριο ρουχων ανω φορτωσης(γνωστο και ως "αυτο που ανοιγει απο πανω).Κιλα καδου δε θυμαμαι αλλα νομιζω θελω 5-6.Δε ξερω αν βγαινουν φιξ αυτα.Το θεμα ειναι οτι δεν εχω εμπειρια καθολου απο μαρκες κλπ....θαθελα τα φωτα σας ,οσοι-ες εχετε αποψη.Τα miele αποκλειονται διοτι παμε πανω απο 1000 ευρω. Μιλαμε για budget 300-500 ΑΝΤΕ 600.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 "Αγορα πλυντηριου ρουχων." στο forum "Τηλεoράσεις" Εσύ τι λες είσαι; 3
Suzumebachi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 "Αγορα πλυντηριου ρουχων." στο forum "Τηλεoράσεις" Εσύ τι λες είσαι; Ναι λιγο καπως....αλλα ΠΟΥ? Αν ειναι για lock.....mods lock and delete. Παντως αποψεις χρειαζομαι....
Ihavetheanswers Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Γιατί να ανοίγει από επάνω. Υπάρχει θέμα λόγο χώρου;
Suzumebachi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Γιατί να ανοίγει από επάνω. Υπάρχει θέμα λόγο χώρου; Ναι.Δε χωραει αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα