Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Πραγματι φοβαμαι μηπως φυγει ο ενοικιαστης και ειναι δυσκολες εποχες ακομα και για τα 250 μικτα που παιρνω καθε μηνα. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2017 από Γιάννης Platano
kanesaxo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Εαν φύγει, τότε θα κάνεις μήνυση εσύ στην ΕΥΔΑΠ για διαφυγόντα κέρδη ή οπως το βαφτίσουν οι δικηγόροι. Ειχες συμβόλαιο (επαγγελματική στέγη δε θεωρείται-μέσες άκρες για 10 χρονια ας πουμε; 10Χ12μηνεςΧ250εΧοσο ειναι η επίσημη προσαύξηση. Θα βρείς ενα δικηγόρο, που θα πληρωθεί σε ποσοστό ΟΤΑΝ κερδίσεις και όσα κερδίσεις. Διοτι αν ειναι να τον πληρώνεις κι απο πάνω, ζήτω που καήκαμε. Υ.Γ. ελπίζω οτι ειχε ο επαγγελματίας που στο νοικιαζε αποθηκευμένο και καταστράφηκε να ήταν με τιμολόγια κτλ...διότι ο καθείς τώρα θα επικαλεστεί το μακρύ και το κοντό του.
29gk Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Εαν φύγει, τότε θα κάνεις μήνυση εσύ στην ΕΥΔΑΠ για διαφυγόντα κέρδη ή οπως το βαφτίσουν οι δικηγόροι. Ειχες συμβόλαιο (επαγγελματική στέγη δε θεωρείται-μέσες άκρες για 10 χρονια ας πουμε; 10Χ12μηνεςΧ250εΧοσο ειναι η επίσημη προσαύξηση. Θα βρείς ενα δικηγόρο, που θα πληρωθεί σε ποσοστό ΟΤΑΝ κερδίσεις και όσα κερδίσεις. Διοτι αν ειναι να τον πληρώνεις κι απο πάνω, ζήτω που καήκαμε. Υ.Γ. ελπίζω οτι ειχε ο επαγγελματίας που στο νοικιαζε αποθηκευμένο και καταστράφηκε να ήταν με τιμολόγια κτλ...διότι ο καθείς τώρα θα επικαλεστεί το μακρύ και το κοντό του. Δεν υπαρχει μια τετοια περιπτωση. Στον πραγματικο κοσμο εννοω. Καθως, εκτος απο τα εξοδα, τα πολλα χρονια, την μεγαλη ταλαιπωρια και τα πηγαινε-ελα σε δικαστηρια και δικηγορικα γραφεια, τα οποια διαφυγοντα κερδη που θα μπορουσε να διεκδικησει ενας ιδιοκτητης ειναι ο υπολοιπος χρονος του συμβολαιου και οχι μεχρι ποτε εχει δικαιωμα να κατσει ο ενοικιαστης με την καλυψη του νομου. Εαν δηλαδη υπαρχει ενα τριετες συμβολαιο και η ζημια εσκασε στον δευτερο χρονο, μπορει να διεκδικησει ενοικια 12 μηνων. Εαν ομως προκειται για τον τεταρτο, καλη τυχη στο να βρεις δικαστη να δεχθει υποθετικα μεχρι ποτε θα καθοταν μεσα ο εν λογω ενοικιαστης. Ασε που σε βρισκω και ....... εκτος οριων, μιας κι υπολογιζεις πως θα παρει και "επισημη προσαυξηση" ! Το αλλο βεβαια σημειο, εκεινο με τα τιμολογια ειναι πολυ σημαντικο. Για τον επιχειρηματια, ενοικιαστη και ζημιωμενο φυσικα. Αν και θα μπορουσαν να παιξουν αρκετες περιπτωσεις. Απο το να μην εχει ουτε ενα τιμολογιο για το αποθηκευμενο εμπορευμα εως του να εχει τα παντα και να ζητησει να του εκδωσουν και καμποσα αλλα, αν κι εικονικα βεβαια, ακομα. Αλλα αυτο αφορα εκεινον και οχι τον ιδιοκτητη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Θεμα διαφυγοντων κερδων δεν υπαρχει μιας και το συμβολαιο ληγει σε λιγους μηνες , Οκτωβριο αν θυμαμαι καλα . Το αν εχει τιμολογια ή όχι δεν το ξερω αλλα είναι δικο του θεμα . Παντως παλια το 1994 αν θυμαται καποιος μια μερα με τρομακτικη βροχη σε ολη την Αττικη ειχε πλημυρισει στα 3 μετρα υπογειο που συγγενείς ειχαν βιοτεχνια με μηχανήματα . Εγινε καταγραφη , τιμολογια δεν υπηρχαν μιας και τα μηχανήματα (καλτσομηχανες) ηταν παλιες και αποζημιωθηκαν και μαλιστα πολύ παραπανω από την αξια των μηχανηματων. Μαλλον χωρις να είμαι σιγουρος η αποζημιωση ειχε γινει από Νομαρχια.
haris_216 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Κύριε Γιάννη, χωρίς να γνωρίζω κάτι πάνω στο θέμα, και μόνο το γεγονός ότι αναφέρεσθε σε προ 25ετίας συμβάν (όπου όλα έγιναν όπως έπρεπε) μάλλον μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ουδεμία σχέση θα έχει η σημερινή πραγματικότητα με το τότε. Τα πάντα έχουν αλλάξει και πλέον γίνονται ολόκληρες συζητήσεις ή και δίκες για το βασικό ή το αυτονόητο. Όπως είπε και ο ποιητής "...περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις". 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Κύριε Γιάννη, χωρίς να γνωρίζω κάτι πάνω στο θέμα, και μόνο το γεγονός ότι αναφέρεσθε σε προ 25ετίας συμβάν (όπου όλα έγιναν όπως έπρεπε) μάλλον μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ουδεμία σχέση θα έχει η σημερινή πραγματικότητα με το τότε. Τα πάντα έχουν αλλάξει και πλέον γίνονται ολόκληρες συζητήσεις ή και δίκες για το βασικό ή το αυτονόητο. Όπως είπε και ο ποιητής "...περασμέμα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις". Ετσι εινα φιλε μου ...Θυμαμαι τοτε ειχα το Sunny του 1992 και ανεβαινα την Λ.Ηρακλειου και το νερο ερχοταν κατά πανω μου . Ειχα πει αν δεν μεινει σημερα δεν θα μεινει ποτε .Και δεν ειχε μεινει !!!
soteras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Γιάννη δεν έχει σημασία πότε λήγει το συμβόλαιο με τον ενοικιάστη το κυνηγάτε και οι δυο μέχρι τέλους έχετε πάθει και οι δυο ζημια αυτός σε εμπόρευμα εσύ πιθανόν είτε σε ηλεκτρολογικά ή ότι άλλο που μπορεί να είναι χαμηλά είτε το οτιδήποτε άμα σκεφτείς την αποκατάσταση μονο και μονο του χώρου για να είναι ασφαλής ακόμα και ξενίκιαστο να είναι θέλει λεφτά. 1
Zerg13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Εσυ δεν δικαιουσε μερος της αποζημιωσης; Το σπιτι ειναι δικο σου γιναν ζημιες στην ιδιοκτησια σου λογικα. Ολα ο ενοικιαστης θα τα παρει; Αναλυτικη κατασταση με το τι αποζημιωνουν θα δωσουν; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Εσυ δεν δικαιουσε μερος της αποζημιωσης; Το σπιτι ειναι δικο σου γιναν ζημιες στην ιδιοκτησια σου λογικα. Ολα ο ενοικιαστης θα τα παρει; Αναλυτικη κατασταση με το τι αποζημιωνουν θα δωσουν; Μιλησα μαζι του τρα και του ειπαν από ΕΥΔΑΠ να καθαρισει τον χωρο και να ξαναπανε να τον δουν .Θα βαλει εταιρεια με αποδειξη ...Εμενα μωσαϊκο είναι τι να παθει ...Δεν εχω εγκαταστασεις χαμηλα που μπηκε το νερο .
paylidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 δες το ομως κ. Γιαννη μην τυχον εχουν ποτισει υγρασία οι τοίχοι και εχεις μεταγενέστερα θέματα. Επισης πορτες κλπ μπορει να εχουν φουσκώσει 1
soteras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω άμα ειναι καλη ιδεα να βαλεις αμφυγραντηρα να δουλευει στο χωρο καθως ο τοιχος θα εχει ποτησει απο υγρασιες και πιο μετα με μια αποτομη αλλαγη θερμοκρασιας θα εχει θεμα λογικα 1
Zerg13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω άμα ειναι καλη ιδεα να βαλεις αμφυγραντηρα να δουλευει στο χωρο καθως ο τοιχος θα εχει ποτησει απο υγρασιες και πιο μετα με μια αποτομη αλλαγη θερμοκρασιας θα εχει θεμα λογικα Και ποιός θα πληρώσει το ρεύμα; Επίσης είναι νερό αποχέτευσης, ο αφυραντήρας θα θέλει πέταμα μετά. Και να στο χαρίζαν νομίζω δεν θα τον έπερνες. Μιλησα μαζι του τρα και του ειπαν από ΕΥΔΑΠ να καθαρισει τον χωρο και να ξαναπανε να τον δουν .Θα βαλει εταιρεια με αποδειξη ...Εμενα μωσαϊκο είναι τι να παθει ...Δεν εχω εγκαταστασεις χαμηλα που μπηκε το νερο . Νερό με τι μαζί; με σκατά;
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Και ποιός θα πληρώσει το ρεύμα; Επίσης είναι νερό αποχέτευσης, ο αφυραντήρας θα θέλει πέταμα μετά. Και να στο χαρίζαν νομίζω δεν θα τον έπερνες. Νερό με τι μαζί; με σκατά; Καπως ετσι ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα