Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα κινητό 66.32€ και ξέχασα να τους πω να το βάλουν σαν gift Δεν ξέρω αν γίνεται κιολας. Πήρα τηλέφωνο στο δέλτα μου είπαν ότι μπορεί να κάνει και βδομαδες μαμά φύγει από εκεί. Υπάρχει περίπτωση να μου έρθει να πληρώσω έξτρα λεφτά; μπορώ να κάνω εγώ κατι?

Δημοσ.

Αγόρασα ένα κινητό 66.32€ και ξέχασα να τους πω να το βάλουν σαν gift Δεν ξέρω αν γίνεται κιολας. Πήρα τηλέφωνο στο δέλτα μου είπαν ότι μπορεί να κάνει και βδομαδες μαμά φύγει από εκεί. Υπάρχει περίπτωση να μου έρθει να πληρώσω έξτρα λεφτά; μπορώ να κάνω εγώ κατι?

Το τελευταίο 4μηνο κυνηγάνε τα κινητά από Κϊνα και φορολογούν στο τελωνείο μεγάλο ποσοστό από τα εισερχόμενα. Αφού κρατήθηκε το κινητό που πήρες το πιθανό είναι ότι θα πληρώσεις κάποιο ποσό 24% επί του ποσού που αυτοί θα εκτιμήσουν ότι το αγόρασες (αν είσαι τυχερός θα κοιτάξουν σε κάποιο κινεζομάγαζο και δεν θα το κάνουν αυθαίρετα) +12€ τέλη ΕΛΤΑ. Προς το παρόν κάνεις υπομονή γιατί μπορεί να αργήσει να βγει.

Δημοσ.

Μάλιστα ευχαριστώ παιδιά. Άρα περιμένω κανένα +12 ευρο. Πάλι χαμηλότερη τιμή από skroutz

Περιμενεις φπα+12€. Δλδ αν εκτιμησουν οτι το πήρες 60€ τοτε 14.4+12€= 26.4€
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ήρθε επιτέλους το κινητό και 3 ευρό πλήρωσα, δεν είμαι σίγουρος για τι ήταν αυτά τα 3 άλλα ναι μια χαρά από 20+ που περιμενα. Όλα οκ

• Like 1
Δημοσ.

Πως βρηκαν το τηλεφωνο σου και σε πηραν τηλεφωνο; Και σου ζητησαν χρηματα;

Πες μας τι εγινε μας ενδιαφερει.

Δημοσ.

Οχι δεν είπα κάτι οτι με πήραν τηλέφωνο και μου ζητησαν λεφτα. Η κατάλαβες κάτι εσύ λάθος η διατύπωσα εγώ κάτι λάθος.

Το κίνητό ηρθε και πλήρωσα μόνο 3€ που έγραφε οτι ήταν τέλει τελωνείου. Αλλα η συσκευασία τελικά ήταν μαρκαρισμένο το gift και έιχε value 20$ μόνο γιατι το σταματήσαν τόσο καιρό εκεί δεν ξέρω. Τέλος καλά όλα καλα, σαν να κεράσαμε ενα καφέ τον ταχυδρόμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...