Big Boss Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Σιγά μη βάλω αυτή τη πηγή μικροβίων μέσα στο πλύντηριο που πλένω τα ρούχα μου η ακόμα χειρότερα στη μπανέρια που κάνω μπάνιο. στη βεράντα με το λάστιχο και χλωρίνη για να ασπρίσουν(άσπρα παπούτσια μόνο)
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Σιγά μη βάλω αυτή τη πηγή μικροβίων μέσα στο πλύντηριο που πλένω τα ρούχα μου η ακόμα χειρότερα στη μπανέρια που κάνω μπάνιο. στη βεράντα με το λάστιχο και χλωρίνη για να ασπρίσουν(άσπρα παπούτσια μόνο) Γιατί την μπανιέρα σου δεν την καθαρίζεις;
dollyyy19 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 με πιεστικο,σε βενταλια,και γινονται καινουρια.για στεγνωμα,μετα το πλυσιμο,στο πλυντηριο για λιγες γυρες στυψιμο ή αν υπαρχει ηλεκτρικη για υγρα,τραβας τα πολλα,και μετα ηλιο......
Hellaslover Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Σιγά μη βάλω αυτή τη πηγή μικροβίων μέσα στο πλύντηριο που πλένω τα ρούχα μου η ακόμα χειρότερα στη μπανέρια που κάνω μπάνιο. στη βεράντα με το λάστιχο και χλωρίνη για να ασπρίσουν(άσπρα παπούτσια μόνο) Εγω δε βαζω ουτε τα ποδια μου σ'αυτη τη πηγη μικροβιων. Ξυπολυτος μεσα στο σπιτι και πλαστικη σακουλιτσα οταν βγαινω εξω. Εχω κατι καλες μαυρες σακουλιτσες μαρκας (απο Γερμανο, χοντος σεντερ κτλ) οταν βγαινω Σαββατοβραδο 2
mentoras99 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Για υφασματινα αθλητικα παντως, και με σκληρη βουρτσα και σαπουναδα, λογικα καθαριζουν καλα...
SoFiA11 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ξαπλώνουν στις μπανιέρες τους;
McNerd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Τα επλυνα τελικα στο πλυντηριο 30 βαθμους σε προγραμμα για ευαισθητα, μαζι με πατακια. Βγηκαν μια χαρα, και τα 2 ζευγαρια, σχεδον καινουρια! Τα περπατησα σημερα και τα νιωθω ιδια με πριν. Αυτα με το gel με ανησυχουσαν γιατι υποτιθεται αν χαλασει το gel αχρηστευονται. Το καταλαβαινει κανεις στο πατημα οτι το gel χαλασε ;
*nenya* Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ξαπλώνουν στις μπανιέρες τους; Ναι γιατί όχι καλέ! Αφού το νερό είναι πάμφθηνο! Γέμισμα με καυτό νερό, ρίχνεις και μερικά bath salts μέσα+αφρόλουτρο......αχ απόλαυσηηηη! [νά'χαμε μόνο περισσότερο χρόνο για τέτοιου είδους απολαύσεις] 1
McNerd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ναι γιατί όχι καλέ! Αφού το νερό είναι πάμφθηνο! Γέμισμα με καυτό νερό, ρίχνεις και μερικά bath salts μέσα+αφρόλουτρο......αχ απόλαυσηηηη! [νά'χαμε μόνο περισσότερο χρόνο για τέτοιου είδους απολαύσεις] Μπανιέρα να χαμε.. 1
ASFE Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ναι όπως στις ταινιες...Να σηκωνεις και το ποδι ψηλα! 1
Makis38 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Έπλενα αθλητικά εδώ και χρόνια στο πλυντήριο σε χαμηλή θερμοκρασία, εννοείται, 30 το πολύ αφού πρώτα περνούσα το πέλμα με ότι φανταστείς για να μην βάλουμε και τα σκατά από τα πεζοδρόμια στο πλυντήριο.Θα το πιστέψετε ότι το αγαπημένο ζευγάρι αθλητικών Adidas "μάζεψε" και με στενεύει. Είναι σαν καστόρινο το μπεζ δέρμα που έχουν. Δεν έπαιξε στεγνωτήριο μετά, ούτε τίποτε. Αδυνατώ να το πιστέψω ακόμη.
McNerd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Έπλενα αθλητικά εδώ και χρόνια στο πλυντήριο σε χαμηλή θερμοκρασία, εννοείται, 30 το πολύ αφού πρώτα περνούσα το πέλμα με ότι φανταστείς για να μην βάλουμε και τα σκατά από τα πεζοδρόμια στο πλυντήριο.Θα το πιστέψετε ότι το αγαπημένο ζευγάρι αθλητικών Adidas "μάζεψε" και με στενεύει. Είναι σαν καστόρινο το μπεζ δέρμα που έχουν. Δεν έπαιξε στεγνωτήριο μετά, ούτε τίποτε. Αδυνατώ να το πιστέψω ακόμη. Πω, νίλα. Να το ξέρω αν πάρω δερμάτινα να μη τα βάλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα