dimem Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Α, εγώ κατάλαβα Listerine αλλά όχι τις "ήπιες" παραλλαγές του. Δεν είναι αποτελεσματικά τα Listerine?
fylatos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Α, εγώ κατάλαβα Listerine αλλά όχι τις "ήπιες" παραλλαγές του. Δεν είναι αποτελεσματικά τα Listerine?Όχι δε θα τα χαρακτήριζα αποτελεσματικά. Έχουν ένα φυτικό έλαιο που θεωρούν ότι έχει αντιμικροβιακή δράση αλλά δεν έχω δει κάτι έγκυρο που να το αποδεικνύει.Τα άλλα απλά τύπου Colgate έχουν φθόριο που προστατεύει από την τερηδόνα τουλάχιστον. Εσύ συζήτησε με τον οδοντίατρο σου τα βουρτσακια και ένα καθημερινής χρήσης διάλυμα με χλωρεξιδίνη.
SoFiA11 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Η χλωρεξιδίνη δεν ανεβάζει την πίεση;Έτσι έχω διαβάσει..Κι ότι αποχρωματίζει τα δόντια.
fylatos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Η χλωρεξιδίνη δεν ανεβάζει την πίεση;Έτσι έχω διαβάσει..Κι ότι αποχρωματίζει τα δόντια. Υπάρχουν διαλύματα χαμηλής συγκέντρωσης που δεν έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες ακόμα και σε καθημερινή χρήση. Σαφώς καθότι πρόκειται για φαρμακευτική ουσία όπως έγραψα παραπάνω ας πάει στον οδοντίατρο του να τα συζητήσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα