Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το samsung RSA1ZTMH και τον τελευταίο καιρό βγάζει νερά από την πλευρά της κατάψυξης. Κοίταξα και παρατήρησα ότι κάτω από το τελευταίο συρτάρι πιάνει πάγο.Εκανα απόψυξη διορθώθηκε λίγο αλλά πάλι μετά από λίγες μέρες έκανε το ίδιο. Επίσης παρατήρησα ότι έχει και μία μικρή ρωγμή στην πλάτη της κατάψυξης.Ξερει κανείς τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει περίπτωση να κολλάει η ρωγμή η πρέπει να το δεί τεχνικός της εταιρείας;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για τη ρωγμή δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Αλλα ο λόγος που πολλές φορές έχει θέμα η κατάψυξη είναι γιατί βουλώνει ενα λαστιχάκι στο πίσω μέρος.

Το έχουν γράψει κάποιες φορές εδώ και νομίζω ένας από αυτούς είναι ο Lucifer.

Δημοσ.

η ρωγμή μπορεί να είναι απλά σε πλαστικό και να μην επηρεάζει.

Αν έχει σπάσει το σύστημα ψύξης λογικά δεν θα έχεις καθόλου ψύξη εκτός αν μιλάμε για αραχνοειδή ρωγμή που χάνει ελάχιστα.

Τα νερά ίσως μαζεύονται από βουλωμένη αποχέτευση, έχει ένα λούκι στο πίσω μέρος για να μαζεύονται τα νερά, και με μία σωλήνα τα οδηγεί σε ένα πιάτο πάνω από τα μοτέρ, όπου εκεί με τη θερμοκρασία εξατμίζονται.

Αν βρεις την τρύπα που καταλήγει σε πλαστική σωλήνα στο πίσω μέρος της συντήρησης  ίσως να προσπαθήσεις να την ξεβουλώσεις με οδηγίες του κατασκευαστή ή καμιά αυτοσχέδια πατέντα (πχ. με πλαστικό καλαμάκι ) , με προσοχή να μη ξεκουμπώσει απ' το πίσω μέρος η σωλήνα από την μούφα της γούρνας.

Δημοσ.

ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά επειδή δεν έχω και μεγάλη σχέση με αυτά θα ανεβάσω φωτογραφίες για περισσότερη βοήθεια.

Για να βρω το πίσω σωληνάκι πρέπει να ξεβιδώσω το κάλυμα της πλάτης εξωτερικά; Τα μοτέρ είναι στην επάνω πλευρά του ψυγείου;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δες και αυτό το θέμα, αν και παλιό μπορεί να βοηθήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...