Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας .

Ο σύντροφος μου 28 χρόνων άνεργος έχει μεγάλο θέμα για την μετανάστευση. Πριν 2 μήνες αποκτήσαμε παιδί και εδώ στην Ελλάδα έτσι και αλλιώς δεν έχει δουλειά .Ζει ακόμα με τους γονείς του. Οι δικοί μου ζούνε στην Γερμανία όπου ζούσα και εγώ . Τεσπα με τα πολλά μαλωνουμε συνεχώς γιαυτό το θέμα γιατί λέει δεν νιώθει ακόμα έτοιμος . Το παιδί επειδή γεννήθηκε στην Γερμανία είναι ασφαλισμένο εκεί και τα πάντα και άνετα θα μπορούσαν οι γονείς μου να του βρουν δουλειά. τι να κάνω; μήπως εχω άδικο εγώ που θέλω να τον πάρω εκεί; άμα ητανε εδώ αλλιώς τα πράγματα δεν θα είχα κανένα θέμα αλλά το παιδί ούτε ασφαλισμένο είναι εδώ ούτε τίποτα!Είμαστε Ελλάδα 1 μισή μήνα περίπου και είχαμε πει τελικά να φύγουμε και τώρα μου ζητάει 1 μήνα και κάτι γιατί δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να φύγει!

Δημοσ.

αν ο δικός σου προτιμάει:

α) κάθε φορά που το παιδί έχει κάτι το ανησυχητικό να στοιβάζεστε στο Αγλαία Κυριακού παρέα με τους γύφτους που έχουν να κάνουν μπάνιο από τον Κατακλυσμό του Νώε με ότι συνεπάγεται αυτό για την υγεία του παιδιού, 

β) να αγοράζετε εσείς τις γάζες, τις ενέσεις ή να φέρνετε το θερμόμετρο από το σπίτι επειδή στο νοσοκομείο δεν έχουν

γ) αν το παιδί σου χρειαστεί λογοθεραπεία/εργοθεραπεία να δίνει όλο το μηνιάτικο εκεί (480 ευρώ) επειδή για το κράτος αυτό θεωρείται πολυτέλεια, σαν να βάζεις χρυσό δόντι

δ) αν ο ίδιος προτιμάει να δουλεύει για 480 ευρώ και να μην ξέρει πότε θα πληρωθεί

ε) αν δεν έχει πρόβλημα να ζητάει το παιδί και άλλο γιαουρτάκι αλλά δεν γίνεται επειδή θα βγείτε εκτός προυπολογισμού

στ) και άλλα πολλά...

πάρε το παιδί και φύγε Γερμανία αμέσως! και άσε τον άλλον να το σκεφτεί....

• Like 10
Δημοσ.

Ο "άντρας" της είχε ανοίξει και αυτός ένα ίδιο θέμα πριν λίγο καιρό.... από τη δική του οπτική

• Like 12
Δημοσ.
Ο σύντροφος μου 28 χρόνων άνεργος έχει μεγάλο θέμα για την μετανάστευση.

Ζει ακόμα με τους γονείς του.

Κλασικη περιπτωση ελληνικης βλαβης ο συντροφος. Αυτα γενικα τα σκεφτοσανε πριν κανεις παιδι μαζι του?

• Like 3
Δημοσ.

Το πιο σωστό πράγμα είπε ο insomnia888

Κανόνισε εσύ τα πάντα με τους δικούς σου και όταν έρθει η ώρα να πας να κλείσεις τα εισιτήρια πες του στην πορτα αν θα έρθει για να του κλείσεις και αυτουνού εισιτήριο!!

Αν σου πει όχι πες του ας μείνει μόνος του με τους γονείς του.

Ο τύπος είναι ρεμάλι και μεγάλος μαλακας θα έλεγα που δεν σκέφτεται καθόλου το μέλλον του παιδιού του.

Γιατί το παιδί κουτσά στραβά θα μεγαλώσει εδώ. Αλλά μέλλον εδώ δεν έχει.

Εσύ μην σκέφτεσαι τον άντρα σου, σκέψου το παιδί που έχεις και μια χρυσή δυνατότητα να του χαρίσεις ένα μέλλον λαμπρό σε μια χώρα που θα μπορεί να ακολουθήσει να όνειρα του και όχι να καταλήξει να κοιτάει για δουλειές με 400€ (μέχρι τότε βλέπω να κυνηγάει δουλειά για 150€).

• Like 4
Δημοσ.

Ηταν και αυτός γερμανια και σας έφερε ελλαδα?

Ο "άντρας" της είχε ανοίξει και αυτός ένα ίδιο θέμα πριν λίγο καιρό.... από τη δική του οπτική

Όχι Ελλάδα έμενε πάντα.. ναι όντως έτσι είναι είχε ανοίξει και αυτός θέμα.Βεβαια δεν τον βοήθησαν και πολύ οι απαντήσεις.. και κλειδώθηκε ούτως ή άλλως.
  • Like 1
Δημοσ.

Θα σκάσει μύτη και καμια πεθερά/μανα/γιαγια για να μας πει πως να πείσουμε τον άντρα σου να μεταναστεύσει; 

Να είμαστε προετοιμασμένοι δηλαδή...

• Like 7
Δημοσ.

Είναι δικό σας θέμα, δε νομίζω ότι μπορεί να σας βοηθήσει κάποιος απ'έξω. Ξέρετε τα θετικά, τα αρνητικά και την κατάσταση ακριβώς, είναι καθαρά δική σας απόφαση.

Δημοσ.
Βεβαια δεν τον βοήθησαν και πολύ οι απαντήσεις.. και κλειδώθηκε ούτως ή άλλως.

Α ειστε και οι δυο βλαμμενοι και περιμενετε απαντησεις σε σοβαρα θεματα στο ινσομνια.

Παντως αν δεν παρεις σοβαρες απαντησεις βαλε τους γονεις σου να ανοιξουν θεμα εδω

η καναν μπατζανακη ναουμ.

Δημοσ.

Θα σκάσει μύτη και καμια πεθερά/μανα/γιαγια για να μας πει πως να πείσουμε τον άντρα σου να μεταναστεύσει; 

Να είμαστε προετοιμασμένοι δηλαδή...

έτσι, να γραφτούν και οι δύο πεθερές στο ινσόμνια να απολαύσουμε λίγο catfight

• Like 2
Δημοσ.

Ο φόβος για την μετανάστευση είναι απολύτως φυσιολογικός και κατανοητός. Ακόμα και το να πας σε μια "πιο οργανωμένη χώρα". Αν για παράδειγμα είχατε και οι 2 ένα αξιοπρεπές εισόδημα, έστω και χαμηλό, θα σου έλεγα ΟΚ, γουστάρεις Ελλάδα κτλ.

Απο τη στιγμή όμως που δεν υπάρχουν καθόλου προοπτικές δεν το σκέφτεσαι καθόλου. Την κάνεις (κάνετε) με τη μία. Αν είναι και οι γονείς σου εκεί, ακόμα καλύτερα μιας και θα υπάρχει οικογένεια οπότε δεν θα έχετε μοναξιές (το οποίο και αυτό είναι ένα θέμα). Πάντως πρέπει να προσπαθήσεις να τον ενθαρρύνεις και όχι να έχεις αντιμετώπιση του στύλ "είσαι ανεύθυνος κτλ."

• Like 1
Δημοσ.

Όχι Ελλάδα έμενε πάντα.. ναι όντως έτσι είναι είχε ανοίξει και αυτός θέμα.Βεβαια δεν τον βοήθησαν και πολύ οι απαντήσεις.. και κλειδώθηκε ούτως ή άλλως.

Δεν του αρεσαν γιατι ολοι του ελεγαν φυγε, ενω αυτος ήθελε να ακουσει μείνε

Παίρνεις το παιδι και πας γερμανια μονη σου και αστον στην μαμακα του

• Like 1
Δημοσ.

δεν είναι ανάγκη να ξανά απαντήσουμε στα ίδια και στα ίδια... τα είπαμε στο προηγούμενο θέμα πολλές φορές αυτά και καταλήξαμε για εσάς σε αυτά που πρέπει να κάνετε, μασημενη τροφή λοιπόν..

πολύ αμφιβάλλω αν όντως είσαι η "γυναίκα" του και δεν είσαι ο ίδιος που άνοιξε το προηγούμενο, γενικά νομίζω ότι τρολαρεις γιατί βαριέσαι, και τρολαρεις με άσχημα θέματα..

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...