ravend Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Καθίστε μωρες,φατε ηλιο ταβλι και οαεδ.που θα βρειτε καλυτερη ζωαρα απο εκει. 3
ny_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Θα σκάσει μύτη και καμια πεθερά/μανα/γιαγια για να μας πει πως να πείσουμε τον άντρα σου να μεταναστεύσει; Να είμαστε προετοιμασμένοι δηλαδή... μην σκας, ο ίδιος είναι, απλά παίζει όλους τους ρόλους χωρίς πρόβλημα ...
DrLo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Συνειδητοποιείτε ότι κάποιοι από εδώ μέσα προτείνουν σε κάποιον να "απαγάγει" στην ουσία το παιδί κάποιου άλλου ? Καλό το insomnia για κάνα ανάλαφρο θέμα αλλά μη το χέσουμε .... 4
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Ισχύει ότι πρέπει να έχει την συγκατάθεση του πατέρα για να πάρει το παιδί μαζί της σε άλλη χώρα. Το ξέρω γιατί όταν μας πήρε η μάνα μου και φύγαμε στο εξωτερικό ειμασταν κι εγώ και η αδερφή μου ανήλικες και ο πατέρας μου είχε υπογράψει σχετικό χαρτί. Δεν ξέρω τώρα αν το χαρτί αυτό το βρίσκεις στον δήμο ή στο κεπ ή στην αστυνομία. Πάντως δεν νομίζω ότι ήταν μεγάλη διαδικασία.
Lanike71 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Φόβο της μετανάστευσης, πρώτη φορά ακούω, όταν ο ένας από τους δύο έχει ζήσει τόσα χρόνια εκεί που θέλετε να πάτε. Μήπως δεν έχει ιδιαίτερα προσόντα ως μόρφωση και φοβάται σε τι δουλειά θα πέσει; Αυτό ναι, το καταλαβαίνω.
ravend Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μήπως δεν ισχυει και ιδιαιτερα;μηπως δεν εχει και αναλογη αναγκη;μηπως φοβατε να ανάλαβει βασικές ευθύνες εαν και εφοσον ισχυει οτι λεει;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Καλό ταξίδι... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις