Προς το περιεχόμενο

easybytez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Εδώ και κάμποσες μέρες έχει παρουσιαστεί πρόβλημα στο ανέβασμα αρχείων από τον hoster Rapidgator

στο Easybytez!!Δεν γίνεται το upload των links για να μετατραπούν απο rapidgator σε easybytez links!

Ενώ δεν υπήρχε πρόβλημα ποτέ ξαφνικά υπάρχει!Γνωρίζει κάποιος τι φταιει??Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Γεια σας!

Εδώ και κάμποσες μέρες έχει παρουσιαστεί πρόβλημα στο ανέβασμα αρχείων από τον hoster Rapidgator

στο Easybytez!!Δεν γίνεται το upload των links για να μετατραπούν απο rapidgator σε easybytez links!

Ενώ δεν υπήρχε πρόβλημα ποτέ ξαφνικά υπάρχει!Γνωρίζει κάποιος τι φταιει??Ευχαριστώ!!

Πάντα ο συγκεκριμένος hoster ήταν προβληματικός στο easybytez. Στη σελίδα διαθεσιμότητας γράφει: temp. offline

Μίλα με easybytez για το πότε θα φτιαχτεί

Δημοσ.

αν ήταν ετσι το " temp. offline" θα περπατάγαμε ως την Κίνα.... :-) :-D  :-D Τρομάρα τους!!Σε ευχαριστώ ;)

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ  μια από τα ίδια πάρα πολλές προσπάθειες για να  ανεβάσω αρχεία  στο easybytez απο uploaded ...πιο μπροστά με 2 - 4 προσπάθειες  κατέβαζα μέχρι και 10 links την φορά  σύνολο  5 gb τον

τελευταίο καιρό μου σπάει τα νεύρα  εάν δεν γράψει πως έχει πρόβλημα ο server .....τους έστειλα μήνυμα αλλά μου φαίνεται πως κάνουν τα κουνέλια .....

Στις 14/3/2017 στις 7:21 ΜΜ, ChrD είπε

Γεια σας!

τα ίδια και στο uploaded φιλαράκι...όχι τίποτα άλλο αλλά τώρα με την απαγόρευση να βγαίνουμε από τα σπίτια  ήθελα κατεβάζω παιχνίδια με πολλά gb στο pc αλλά τον τελευταίες μέρες είναι εκνευριστικό....

τα ίδια και στο uploaded φιλαράκι...όχι τίποτα άλλο αλλά τώρα με την απαγόρευση να βγαίνουμε από τα σπίτια  ήθελα κατεβάζω παιχνίδια με πολλά gb στο pc αλλά τον τελευταίες μέρες είναι εκνευριστικό....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...