Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να τελειωνουμε με καποιους που το παιζουν εξυπνοι εδω . Οριστε !!!!

118,12 ευρω+ΦΠΑ  για το ρευμα και 417.20 συνολο !!!!!Για 56 μερες καταναλωση .

Οποιος θελει ας ακουει τι βλακεις του ΟΤΕ  κλπ .

post-40980-0-03163800-1490212763_thumb.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
  • Απαντ. 931
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και βρισκουν και τα λενε σε ατομα σαν κι εσενα......Εξυπνακια !!!!Κατσε να σου ερθει εκκαθαρισρικος να δεις την γλυκα .

Γιαννη ειδες σε ποιον γραφεις ; 

Δεν εγραφα εγω περι ΟΤΕ παραπανω και οτι δεν ερχονται χρεωσεις ΥΚΩ/ΕΤΜΕΑΡ κλπ.  

το εξυπνακηδες με τοσες φατσες που εβαλα στο τελος προκειται απλα περι πλακας.  :)

Εκανα δήλωση κατανάλωσης και μου βγήκε ως εκκαθαριστικός δεν έγραφε κάπου έκπτωση.

Σκέφτομαι μήπως επειδή ο λογαριασμός είχε ρύθμιση  μήπως δε πλήρωσε τη δόση η θεία και για αυτό παρότι πλήρωσα κανονικά το προηγουμενο μολις βγήκε απο ebill και αυτόν αμεσα .

Περαστικά 1200kwh 950μερα

CtHWpAj.png

η εκπτωση απο οσο ξερω ερχεται στον Εναντι λογαριασμο. 

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι η ΔΕΗ χέστηκε τόσα χρόνια για αυτές τις γελοίες χρεώσεις που μας είχε φορέσει το κράτος.

Όταν χάσει το μεγαλύτερο μέρος των πελατών της και μείνει με τους κακοπληρωτές (γιατί εκεί θα πάει το πράγμα) θα τρέχει να πιέσει για μείωση των χρεώσεων αυτών (ή θα κλείσει)

Η ΔΕΗ για να κάνει αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί εδώ και χρόνια θα πρέπει να ανταγωνισθεί και απο άλλους παρόχους.

Το τελευταίο διάστημα αρχίζει να γίνεται κάτι τέτοιο.

Ας ελπίσουμε ότι οι ανταγωνιστές της δεν θα καταλήξουν να είναι σαν την Energa και την Hellas Power.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως σύμφωνα με το allazorevma.gr έχω ετήσιο όφελος 97 ευρω με ΗΡΩΝ και 95 ευρω με Protergia καθόλου άσχημα.

Δημοσ.

Γιαννη ειδες σε ποιον γραφεις ; 

Δεν εγραφα εγω περι ΟΤΕ παραπανω και οτι δεν ερχονται χρεωσεις ΥΚΩ/ΕΤΜΕΑΡ κλπ.  

το εξυπνακηδες με τοσες φατσες που εβαλα στο τελος προκειται απλα περι πλακας.  :)

η εκπτωση απο οσο ξερω ερχεται στον Εναντι λογαριασμο. 

Δεν αναφερομουν σε σενα φιλε μου με αυτο τον χαρακτηρισμο . Εγραψα γα καποιοιυς εδω μεσα που τους παραπληρφορουν και τα πιστευουν.Συγνωμη αν καταλαβες ετσι .Νομιζουν οτι θα πληρωνουν μονο για ΔΕΗ αλλα μια  εικονα χιλιες λεξεις .

Παντως η αδερφη μου , εκει που εδινε 150 Ε εναντι , τώρα δίνει 70-80 , με την ιδια καταναλωση.

Δεν της έχει ερθει εκαθαριστικος , εγώ πάντως πήρα τον ΟΤΕ και ρώτησα , μου ειπανε ξεκαθαρα ,

οτι πληρώνεις ΜΟΝΟ την ΕΡΤ και τα δημοτικα τελη , και -30% στην κιλοβατώρα.

Ελπιζω να μην εξακολουθεις να επιμενεις .

post-40980-0-08629100-1490214798_thumb.jpg

post-40980-0-68826200-1490215417_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως πιστεύω το δεδδηε τον συμφέρει να πάτε όλοι στον εναλλακτικό πάροχο Γιατί η θα πληρώνει ο άλλος η δεν θα έχει ρεύμα οπότε ο δεδδηε θα παίρνει και αυτός λεφτά οπότε για το Γιάννη δεν ξέρω κατά πόσο τον επηρεάζει αν πάτε σε άλλο πάροχο.

Απλά Διαβάστε και τα ψηλά γράμματα και αν έχει άλλη χρέωση αν περάσεις κάποιες kwh Γιατί μια κυρία με είπε πριν λίγες μέρες ότι την είχε πατήσει και πλήρωσε παραπάνω από ότι στην ΔΕΗ. Οπότε Διαβάστε καλά τα συμβόλαια

Δημοσ.

Η απορία δεν ήταν για το ποιο είναι καλύτερο...

αλλά για το τι εννοείς εσύ ως κλιματιστικό και τι εννοείς ως αντλία θερμότητας...

sorry φιλε αλλα δεν σε πιανω.

παρεμπιπτοντως εδω και κανενα μηνα δεχομαι οχλησεις απο την ΚΕΝ για να μου κλεισουν συμβολαιο.

ΛΕΥΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ.pdf

ΛΕΥΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ.pdfτιμοκαταλογος.pdf

στους ¨ειδικους ορους¨ αυτο δεν το καταλαβα "Με την εμπρόθεσμη εξόφληση των πρώτων έξι (6) λογαριασμών κατανάλωσης, θα παρέχεται έκπτωση 50% επί του αναγραφόμενου ποσού εγγύησης."

ΝΕΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΕΝ.pdf

Δημοσ.

Ενταξει μωρε,χρειαζονται και οι συνδικαλΗστες της ΔΕΗ το..."σαντουιτσακι" τους. (Αν εχεις παρακολουθησει λιγακι τον αρχηγο τους,τοτε ηδη ξερεις)

Δημοσ.

Παιδια τι γράφετε?

Ποτε μα ποτε δεν ειχαμε τοσο ακριβά τιμολόγια.

Επισης , στους εναλακτικους παρόχου ΔΕΝ πληρωνεις όλα αυτα τα γαμησιάτικα. Εχει η αδερφή μου!

Σκάναρε αν είναι έναν λογαριασμό της με κρυμμένα προσωπικά στοιχεία κτλ. και βάλτον εδώ να τον δούμε.

Επιμένω οτι δεν ισχύουν όσα γράφεις, τα πληρώνεις όλα κανονικότατα και στους εναλλακτικούς παρόχους.

Το νομοθετικό πλαίσιο είναι έτσι ρυθμισμένο ώστε όλες οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις πληρώνονται και σε αυτούς, διαφορετικά θα έφευγαν όλοι σε μια νυχτα να πάνε σε εναλλακτικούς και θα υπήρχε θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού. Το όποιο κέρδος των εναλλακτικών είναι μια μικρή έκτπωση επι της βασικής τιμής της κιλοβατωρας 5-10% χονδρικά.

• Like 2
Δημοσ.

Σκάναρε αν είναι έναν λογαριασμό της με κρυμμένα προσωπικά στοιχεία κτλ. και βάλτον εδώ να τον δούμε.

Επιμένω οτι δεν ισχύουν όσα γράφεις, τα πληρώνεις όλα κανονικότατα και στους εναλλακτικούς παρόχους.

Το νομοθετικό πλαίσιο είναι έτσι ρυθμισμένο ώστε όλες οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις πληρώνονται και σε αυτούς, διαφορετικά θα έφευγαν όλοι σε μια νυχτα να πάνε σε εναλλακτικούς και θα υπήρχε θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού. Το όποιο κέρδος των εναλλακτικών είναι μια μικρή έκτπωση επι της βασικής τιμής της κιλοβατωρας 5-10% χονδρικά.

Το εχω κανει λιγο πιο πανω εγω Βασιλη με σκανιαρισμενο λογαιασμο και φαινεται περαν πασης αμφιβολιας.Τα στοιχεια λεπατη  ειναι εικονικα.

Δημοσ.

Για να τελειωνουμε με καποιους που το παιζουν εξυπνοι εδω . Οριστε !!!!

235.5 για το ρευμα και 417.20 συνολο !!!!!Για 56 μερες καταναλωση .

Οποιος θελει ας ακουει τι βλακεις του ΟΤΕ κλπ .

Προφανώς τις υπόλοιπες χρεώσεις τις πληρώνουμε σε όποιον παροχο και να πάμε δεν τίθεται θέμα και το έχουμε καταλάβει όλοι.

Παραθέτεις έναν λογαριασμό. Πες μας πόσο θα πλήρωνε στην ΔΕΗ. άραγε θα ήταν φθηνότερα;

Επίσης αγαπητέ Γιάννη δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ενώ δουλεύεις στον ΔΕΔΔΗΕ όπως λες υποστηρίζεις με τόσο έντονο τρόπο την ΔΕΗ. Προφανώς κάποιο σοβαρό λόγο έχεις. Θα ήθελες να τον μοιραστείς μαζί μας;

Δημοσ.

Προφανώς τις υπόλοιπες χρεώσεις τις πληρώνουμε σε όποιον παροχο και να πάμε δεν τίθεται θέμα και το έχουμε καταλάβει όλοι.

Παραθέτεις έναν λογαριασμό. Πες μας πόσο θα πλήρωνε στην ΔΕΗ. άραγε θα ήταν φθηνότερα;

Επίσης αγαπητέ Γιάννη δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ενώ δουλεύεις στον ΔΕΔΔΗΕ όπως λες υποστηρίζεις με τόσο έντονο τρόπο την ΔΕΗ. Προφανώς κάποιο σοβαρό λόγο έχεις. Θα ήθελες να τον μοιραστείς μαζί μας;

Καλημέρα .

Ετσι ακριβως είναι . Το κοστος μονο  της ηλεκτρικης ενεργειας ανα παροχο μπορει καποιος να το υπολογισει από το   http://www.allazorevma.gr/ λαμβανοντας υπ οψιν καποια κρυφα πραγματα όπως σταθερη τιμη για Χ μηνες , δεσμευση για διαρκεια συμβολαιου κλπ

ΟΙ εναλλακτικοι όμως δεν το λενε φανερα και αρκετοι νομιζουν ότι αφορα ολο τον λογαριασμο .

Υποστηριζω την ΔΕΗ γιατι αν στο παραπανω link δεν δωσεις στοιχεια και υπολογισει καταναλωση με την μεση εθνικη καταναλωση η ΔΕΗ είναι ελαχιστα πιο ακριβη από καποιους εναλλκατικους αλλα και σημαντικα πιο φτηνη από αλλους . Όπως και να εχει είναι επιλογή του καθενος να επιλεγξει παροχο αλλα να εχει πληρη ενημερωση. Η εμπειρια μεχρι τωρα από εναλλακτικούς δεν ηταν καθολου καλη αλλα όπως ειπα ο καθενας αποφασιζει . 

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει εκκαθαριστικός μέχρι τώρα  από ότι έγραψε πιο πάνω. Στους έναντι δεν νομίζω ότι πληρώνουμε ΑΔΜΗΕ/ΔΕΔΔΗΕ...

Δημοσ.

Δεν έχει εκκαθαριστικός μέχρι τώρα  από ότι έγραψε πιο πάνω. Στους έναντι δεν νομίζω ότι πληρώνουμε ΑΔΜΗΕ/ΔΕΔΔΗΕ...

Ετσι είναι αλλα εγω εβαλα εκκααθριστικο λογαριασμο αλλου παροχου .

Σε ΔΕΗ τουλάχιστον ο εναντι βγαινει σε συναρτηση του προηγουμενου 4μηνου και του αντιστοιχου περυσινου χρονικου διατηματος.

Δημοσ.

3250kw ο  προχθεσινος μας εκκαθαριστικος 

3250 x 0,102 περιπου η kw = 331 €

στην GREEN που βλεπω τωρα  ---> 130€ οφελος τον χρονο.

• Χρέωση (Κατανάλωση έως και 2.000 kWh το τετράμηνο): 0.076 €/kWh
  • Χρέωση (Κατανάλωση μεγαλύτερη από 2.000 kWh το τετράμηνο): 0.076 €/kWh

αρα 247€ για τις ιδιες kw. 

φευγεις ή δεν φευγεις ; Το θεμα ειναι η GREEN τι λεει σαν εταιρια. 

@Γιαννης Πλατανο

κατι ακυρο , ακουω συνεχεια εδω στην βορεια ελλαδα περι μεταφορας ρευματος απο βουλγαρια. Ισχυει κατι τετοιο ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...