Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Πόσο πήγε το μαλί;

Αρκετά, κάπου στα  24-25k. Βέβαια ήταν και πολλά κομμάτια, αλλά δυστυχώς πόνεσε αρκετά κι η απαίτηση να είναι σε χρώμα απομίμησης ξύλου...

Δημοσ.

Αρκετά, κάπου στα  24-25k. Βέβαια ήταν και πολλά κομμάτια, αλλά δυστυχώς πόνεσε αρκετά κι η απαίτηση να είναι σε χρώμα απομίμησης ξύλου...

γυναίκα; :-D :-D :-D :-D :-D :-D

• Like 1
Δημοσ.

1400 kWh 250 το τετραμηνο,νορμαλ μου φαινεται με αυτα που διαβαζω

Πολύ καλά.. Εγώ γυρω στις 2000 αλλά όλοι οι γνωστοί μου ειναι στις 800 περίπου

• Like 1
Δημοσ.

"Λοιπές Χρεώσεις"...Τι να πει κανείς. Η χώρα δεν σώζεται ούτε σε 1000 χρόνια. Survivor και ξέρω ψωμάκι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι αστείο πάντως, σε ένα καπιταλιστικό κράτος, να πληρώνουμε κοινωνικά τιμολόγια κτλ.

Αυτό είναι το λιγότερο...

Δημοσ.

Καλώς ή κακώς κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα να πληρώνουν για την ενίσχυση αδυνάτων κοινωνικών ομάδων...

Δημοσ.

Η καλύτερη αντίδραση αυτήν την στιγμή πιστεύω είναι η μεταφορά σε μια άλλη ιδιωτική εταιρία.

Φυσικά πάλι θα πληρώνεις τα ίδια γαμισιάτικα αλλά ο λογαριασμός θα είναι ελαφρά πιο φθηνός και το σημαντικότερο δεν θα παίρνουν φραγκο τα λαμόγια της ΔΕΗ.

Η λογική λέει οτι στις δημόσιες υπηρεσίες, ο λαός διοικεί για το καλό όλων, δια μέσω των εκλεγμένων. Η ιδιωτική επιχείρηση λειτουργεί πάντα με βάση το ιδιωτικό και όχι το κοινό όφελος.

Το πρόβλημα που είχαμε πάντα ήταν η διαφθορά και η ατιμωρησία. Η λαιμαργία και η ασωτία. Του κράτους.

Λύση είναι η εξυγίανση του συστήματος, τουλάχιστον σε βιώσιμα επίπεδα, όχι το χάλι που βιώνουμε καθημερίς.

• Super Moderators
Δημοσ.

Λύση είναι η εξυγίανση του συστήματος, τουλάχιστον σε βιώσιμα επίπεδα, όχι το χάλι που βιώνουμε καθημερίς.

"Soon" όμως, όχι συνέχεια στο περίμενε γιατί σιγά σιγά θα αυξάνονται οι φωνές για ιδιωτικοποίηση λόγω εξαντλήσεως αντοχών...

Δημοσ.

Η λογική λέει οτι στις δημόσιες υπηρεσίες, ο λαός διοικεί για το καλό όλων, δια μέσω των εκλεγμένων. Η ιδιωτική επιχείρηση λειτουργεί πάντα με βάση το ιδιωτικό και όχι το κοινό όφελος.

Το πρόβλημα που είχαμε πάντα ήταν η διαφθορά και η ατιμωρησία. Η λαιμαργία και η ασωτία. Του κράτους.

Η ΔΕΗ λειτουργεί με βάση το όφελος των υπαλλήλων της και όχι το κοινό όφελος.
  • Like 1
Δημοσ.

"Λοιπές Χρεώσεις"...Τι να πει κανείς. Η χώρα δεν σώζεται ούτε σε 1000 χρόνια. Survivor και ξέρω ψωμάκι.

Ειναι η κλασσικη πουστια, για να σου λεει οτι "το ρευμα ειναι φτηνο", διοτι οταν μπαινεις σε τετοια κουβεντα, παντα σου κοτσαρουν το ποσο εχει η κιλοβατωρα, και οχι το ποσο εχει στο συνολο.

Ειναι σαν να χωρισει η υδρευση σε 3-4 εταιριες, αλλη να διαχειριζεται την πηγη, αλλη να διαχειριζεται τα υδραγωγεια, αλλη το δικτυο, αλλη το δικτυο αποχετευσης και αλλη το  βιολογικο. Οποτε θα σου λεει, "το νερο ειναι παμφθηνο, τα αλλα ειναι που ανεβαζουν την τιμη"...

Σκεψου λιγο, να πας να παρεις κινητο, το οποιο στη βιτρινα να γραφει 100 ευρω, και στην αποδειξη να σου εχει συν 10 ευρω μεταφορικα, συν 10 ευρω λειτουργικα εξοδα, συν 10 ευρω κοστος υπαλληλου κλπ, και να σου βγαινει το κινητο στα 200, αλλα οχι, το κινητο εχει 100 δε φταιμε εμεις για τα υπολοιπα εξοδα...

Δημοσ.

Είναι αστείο πάντως, σε ένα καπιταλιστικό κράτος, να πληρώνουμε κοινωνικά τιμολόγια κτλ.

Δεν έχεις γνωρίσει ποτέ καπιταλισμό στο 200 χρόνια νεοελληνικής ιστορίας.

Σοσιαλισμό-κομμουνισμό γνώρισες που σε διέλυσε και εσένα όπως και από όπου αλλού πέρασε.

Και μάλιστα ακόμα και τώρα προτιμούν οι Έλληνες να μεταναστεύσουν σε καπιταλιστικές χώρες που έχουν εταιρίες παρά να ψηφίσουν να γίνει η Ελλάδα καπιταλιστική χώρα (μισό τοις εκατό μόνο ψηφίζει υπέρ του καπιταλισμού) και να έρθουν εδώ οι εταιρίες έτσι ώστε να μείνουν εδώ.

Άβυσσος το μυαλό του νεοέλληνα.

Η ΔΕΗ λειτουργεί με βάση το όφελος των υπαλλήλων της και όχι το κοινό όφελος.

Το ξέρω και ψηφίζω εναντίον του μεγάλου κράτους στην κάλπη.

Δημοσ.

εγώ πάντως που είμαι στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ πληρώνω κανονικά τον φόρο υπέρ κοινονικού τιμολογίου ..... ( !!!!!!!!!! ) 

Δηλαδή έχω έκπτωση σαν χρήστης κοινωνικού τιμολογίου γιατί είχα πολύ χαμηλό εισόδημα πέρσυ και μπήκα αλλά πληρώνω επιπλέον ( !!!!!!) 

Μόνο στην Ελλάδα αυτά 

Δημοσ.

"Soon" όμως, όχι συνέχεια στο περίμενε γιατί σιγά σιγά θα αυξάνονται οι φωνές για ιδιωτικοποίηση λόγω εξαντλήσεως αντοχών...

Δε νομίζω τάκη.

Ακόμα στο μισό τοις εκατό είναι φωνές.

Λολ

Οι φωνές απλά θέλουν να γίνουν υπάλληλοι στην ΔΕΗ δηλαδή να είναι από την μέσα πλευρά του γκισέ.

Δεν τις ενδιαφέρει καμία μεταρρύθμιση-εξυγίανση.

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ πάντως που είμαι στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ πληρώνω κανονικά τον φόρο υπέρ κοινονικού τιμολογίου ..... ( !!!!!!!!!! ) 

Δηλαδή έχω έκπτωση σαν χρήστης κοινωνικού τιμολογίου γιατί είχα πολύ χαμηλό εισόδημα πέρσυ και μπήκα αλλά πληρώνω επιπλέον ( !!!!!!) 

Μόνο στην Ελλάδα αυτά 

Φαντάζομαι ότι θα πληρώνεις με μικρότερη κλίμακα or something.

Όχι όμως τπτ σαν αυτούς που έχουν ΓΠ τιμολόγιο.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...