Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι θα πληρώνεις με μικρότερη κλίμακα or something.

Όχι όμως τπτ σαν αυτούς που έχουν ΓΠ τιμολόγιο.. :P

Χλωμο...... ! 

post-57931-0-94315000-1490018608_thumb.jpg

Δημοσ.

Η ΔΕΗ λειτουργεί με βάση το όφελος των υπαλλήλων της ΓΕΝΟΠ και όχι το κοινό όφελος.

Για να ειμαστε και πιο συγκεκριμενοι

• Super Moderators
Δημοσ.

Χλωμο...... !

Έκανα λάθος κιόλας...

https://www.dei.gr/Documents2/TIMOLOGIA/1-1-2017%20με%20νεο%20ΕΤΜΕΑΡ/ΚΟΤ%20ειδικό%2001012017.pdf

Τι να σου πω, στην 4η σελίδα πάντως δείχνουν τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις για ΚΟΤ κι είναι 0...

Μπας και ξεπερνάς το όριο KWh 4μηνου και σε πετάει εκτός?

Δημοσ.

Είναι αστείο πάντως, σε ένα καπιταλιστικό κράτος, να πληρώνουμε κοινωνικά τιμολόγια κτλ.

Αν η Ελλάδα είναι καπιταλιστικό κράτος εγώ είμαι μπαμπουίνος.

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα λάθος κιόλας...

https://www.dei.gr/Documents2/TIMOLOGIA/1-1-2017%20με%20νεο%20ΕΤΜΕΑΡ/ΚΟΤ%20ειδικό%2001012017.pdf

Τι να σου πω, στην 4η σελίδα πάντως δείχνουν τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις για ΚΟΤ κι είναι 0...

Μπας και ξεπερνάς το όριο KWh 4μηνου και σε πετάει εκτός?

Όχι είμαι κάτω και απο τις 2κ.....

post-57931-0-27480300-1490022367_thumb.jpg

Δημοσ.

ναι εχεις δικαιο nvel ! μιλησα με την ΔΕΗ και μου το επιβεβαιωσαν . Ειμαι εκτος Κ.Τ λογω αυτου .... Αλλιως θα ηταν μηδενικο . Τζαμπα τους κραζω !

Δημοσ.

Δύο κείμενα που είναι σχετικά με αυτά που συζητούνται στο thread.

Η ΔΕΗ έχασε 1% στην προμήθεια τον Φεβρουάριο Link.png Site: link

Διαμαρτυρία της Ένωσης Καταναλωτών Βόλου για ακριβούς λογαριασμούς της ΔΕΗ Link.png Site: link

Δημοσ.

600 Ευρώ στους γονείς μου , 4μηνια , απο τα οποία 292 Ευρώ είναι το ρευμα που καταναλώσανε ,

και τα υπόλοιπα γαμησιάτικα. Πληρώνεις στην ουσία διπλάσιο λογοριασμό για να πληρώσεις ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?

Τα νησιά? Τους ανέργους ? Τους οικονομικά ασθενέστερους? Και άντε , το πληρώνεις , γίνεται τίποτε

σε αυτο τον καταραμένο τόπο? Είδατε πουθενά να προσλαμβάνουν ανέργους?

Αλλα βέβαια , ποιος θα πληρώσει τα γαμησιάτικα , ο λαος!! Στα διαλα , ήδη έκανα τα χαρτιά στους γονείς μου

να πάνε στην Protergia.

Δημοσ.

600 Ευρώ στους γονείς μου , 4μηνια , απο τα οποία 292 Ευρώ είναι το ρευμα που καταναλώσανε ,

και τα υπόλοιπα γαμησιάτικα. Πληρώνεις στην ουσία διπλάσιο λογοριασμό για να πληρώσεις ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?

Τα νησιά? Τους ανέργους ? Τους οικονομικά ασθενέστερους? Και άντε , το πληρώνεις , γίνεται τίποτε

Αλλα βέβαια , ποιος θα πληρώσει τα γαμησιάτικα , ο λαος!! Στα διαλα , ήδη έκανα τα χαρτιά στους γονείς μου

να πάνε στην Protergia.

Και εκει τα ιδια θα πληρωνουν ...Η μονη ισως διαφορα χωρις να είναι σιγουρα προς τα κατω είναι για την τιμη της κιλοβατώρας !!Μπορει να βγει και παραπανω η χρεωση

Δεν είναι θεμα ΔΕΗ αυτές οι "γαμισιατικες" χρεωσεις αλλα κρατικης πολιτικης και ισχυει για ολους τους παροχους .

• Like 1
Δημοσ.

υποτίθεται πληρωνεις παραπάνω για ναχουνε αυτοι εκπτωση.

Δημοσ.

να πάνε στην Protergia.

Τραγικό.

Το πιο ακριβό σπορ αυτή τη στιγμή στον πλανήτη είναι το μεγάλο κράτος.

• Super Moderators
Δημοσ.

υποτίθεται πληρωνεις παραπάνω για ναχουνε αυτοι εκπτωση.

Στην περίπτωση των νησιών για να έχουν ίδια τιμή με μας...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...