GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Φαντάζομαι ότι θα πληρώνεις με μικρότερη κλίμακα or something. Όχι όμως τπτ σαν αυτούς που έχουν ΓΠ τιμολόγιο.. Χλωμο...... !
Nevyn Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Η ΔΕΗ λειτουργεί με βάση το όφελος των υπαλλήλων της ΓΕΝΟΠ και όχι το κοινό όφελος. Για να ειμαστε και πιο συγκεκριμενοι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Χλωμο...... ! Έκανα λάθος κιόλας... https://www.dei.gr/Documents2/TIMOLOGIA/1-1-2017%20με%20νεο%20ΕΤΜΕΑΡ/ΚΟΤ%20ειδικό%2001012017.pdf Τι να σου πω, στην 4η σελίδα πάντως δείχνουν τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις για ΚΟΤ κι είναι 0... Μπας και ξεπερνάς το όριο KWh 4μηνου και σε πετάει εκτός?
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Είναι αστείο πάντως, σε ένα καπιταλιστικό κράτος, να πληρώνουμε κοινωνικά τιμολόγια κτλ. Αν η Ελλάδα είναι καπιταλιστικό κράτος εγώ είμαι μπαμπουίνος. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Έκανα λάθος κιόλας... https://www.dei.gr/Documents2/TIMOLOGIA/1-1-2017%20με%20νεο%20ΕΤΜΕΑΡ/ΚΟΤ%20ειδικό%2001012017.pdf Τι να σου πω, στην 4η σελίδα πάντως δείχνουν τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις για ΚΟΤ κι είναι 0... Μπας και ξεπερνάς το όριο KWh 4μηνου και σε πετάει εκτός? Όχι είμαι κάτω και απο τις 2κ.....
nvel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Όχι είμαι κάτω και απο τις 2κ..... το όριο δεν είναι οι 2000kWh αλλά οι 1500 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 ναι εχεις δικαιο nvel ! μιλησα με την ΔΕΗ και μου το επιβεβαιωσαν . Ειμαι εκτος Κ.Τ λογω αυτου .... Αλλιως θα ηταν μηδενικο . Τζαμπα τους κραζω !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ώρα για οικονομία στο ρεύμα...
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δύο κείμενα που είναι σχετικά με αυτά που συζητούνται στο thread. Η ΔΕΗ έχασε 1% στην προμήθεια τον Φεβρουάριο Site: link Διαμαρτυρία της Ένωσης Καταναλωτών Βόλου για ακριβούς λογαριασμούς της ΔΕΗ Site: link
LiquidTroll Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 600 Ευρώ στους γονείς μου , 4μηνια , απο τα οποία 292 Ευρώ είναι το ρευμα που καταναλώσανε , και τα υπόλοιπα γαμησιάτικα. Πληρώνεις στην ουσία διπλάσιο λογοριασμό για να πληρώσεις ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? Τα νησιά? Τους ανέργους ? Τους οικονομικά ασθενέστερους? Και άντε , το πληρώνεις , γίνεται τίποτε σε αυτο τον καταραμένο τόπο? Είδατε πουθενά να προσλαμβάνουν ανέργους? Αλλα βέβαια , ποιος θα πληρώσει τα γαμησιάτικα , ο λαος!! Στα διαλα , ήδη έκανα τα χαρτιά στους γονείς μου να πάνε στην Protergia.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 600 Ευρώ στους γονείς μου , 4μηνια , απο τα οποία 292 Ευρώ είναι το ρευμα που καταναλώσανε , και τα υπόλοιπα γαμησιάτικα. Πληρώνεις στην ουσία διπλάσιο λογοριασμό για να πληρώσεις ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? Τα νησιά? Τους ανέργους ? Τους οικονομικά ασθενέστερους? Και άντε , το πληρώνεις , γίνεται τίποτε σε αυτο τον καταραμένο τόπο? Είδατε πουθενά να προσλαμβάνουν ανέργους? Αλλα βέβαια , ποιος θα πληρώσει τα γαμησιάτικα , ο λαος!! Στα διαλα , ήδη έκανα τα χαρτιά στους γονείς μου να πάνε στην Protergia. Και εκει τα ιδια θα πληρωνουν ...Η μονη ισως διαφορα χωρις να είναι σιγουρα προς τα κατω είναι για την τιμη της κιλοβατώρας !!Μπορει να βγει και παραπανω η χρεωση Δεν είναι θεμα ΔΕΗ αυτές οι "γαμισιατικες" χρεωσεις αλλα κρατικης πολιτικης και ισχυει για ολους τους παροχους . 1
andreapaog328 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 και τα υπόλοιπα γαμησιάτικα. Πληρώνεις στην ουσία διπλάσιο λογοριασμό για να πληρώσεις ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? Τα νησιά? Τους ανέργους ? Τους οικονομικά ασθενέστερους? Και άντε , το πληρώνεις , γίνεται τίποτε σε αυτο τον καταραμένο τόπο? Είδατε πουθενά να προσλαμβάνουν ανέργους? υποτίθεται πληρωνεις παραπάνω για ναχουνε αυτοι εκπτωση.
skiabox Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 600 Ευρώ στους γονείς μου , 4μηνια , απο τα οποία 292 Ευρώ είναι το ρευμα που καταναλώσανε , και τα υπόλοιπα γαμησιάτικα. Πληρώνεις στην ουσία διπλάσιο λογοριασμό για να πληρώσεις ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? Τα νησιά? Τους ανέργους ? Τους οικονομικά ασθενέστερους? Και άντε , το πληρώνεις , γίνεται τίποτε σε αυτο τον καταραμένο τόπο? Είδατε πουθενά να προσλαμβάνουν ανέργους? Αλλα βέβαια , ποιος θα πληρώσει τα γαμησιάτικα , ο λαος!! Στα διαλα , ήδη έκανα τα χαρτιά στους γονείς μου να πάνε στην Protergia. Τραγικό. Το πιο ακριβό σπορ αυτή τη στιγμή στον πλανήτη είναι το μεγάλο κράτος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 υποτίθεται πληρωνεις παραπάνω για ναχουνε αυτοι εκπτωση. Στην περίπτωση των νησιών για να έχουν ίδια τιμή με μας... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Στην περίπτωση των νησιών για να έχουν ίδια τιμή με μας... Το θεωρω απολυτως λογικο αυτο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα