Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά αυτό που τις δηλώνεις μόνος σου κάθε μήνα.

Lol ωραιοι, εχουν βαλει τους πελατες να κανουν τη δουλεια που αντιστοιχει στη ΔΕΗ.

Καμια εκπτωση δινουν τουλαχιστον οταν τους δινεις εσυ τις μετρησεις;

• Super Moderators
Δημοσ.

Lol ωραιοι, εχουν βαλει τους πελατες να κανουν τη δουλεια που αντιστοιχει στη ΔΕΗ.

Καμια εκπτωση δινουν τουλαχιστον οταν τους δινεις εσυ τις μετρησεις;

Νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο πληρώνεις μόνο εκκαθαριστικούς, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Στην περίπτωση που αναφέρεις πάντως αν δεν ξεπερνάνε οι λογαριασμοί 4μηνου τις 2kWh, με αυτό τον τρόπο στον λογαριασμό που έρχονται μαζεμένα σε πετάνε στην μεγάλη κλίμακα με αποτέλεσμα να πληρώνεις παραπάνω από ότι αν πλήρωνες 50-50 κάθε 4μηνο.

Εκτός αν κάθε 4μηνο έτσι κι αλλιώς έχεις 2+ kwh οπότε δεν σε νοιάζει παρά μόνο το μαζεμένο ποσό...

Δημοσ.

Καταρχάς δε μετράει η δεη, ούτε κανένας άλλος πάροχος. Υπεύθυνος για τις μετρήσεις είναι ο ΔΕΔΔΗΕ. 

Και ο ΔΕΔΔΗΕ μετράει κάθε 4 μήνες. Στους δύο μήνες, έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μόνος σου τις μετρήσεις είτε στο site του ΔΕΔΔΗΕ  είτε τηλεφωνικά στο 11500. Από εκεί όμως το παίρνει μόνο η ΔΕΗ.

Για τους άλλους παρόχους, πρέπει να το βάζεις στο δικό τους site, σε όσους το υποστηρίζουν. Όσοι δεν το υποστηρίζουν, σου βάζουν μόνοι τους ό,τι γουστάρουν. Και μπορεί να γουστάρουν να σου βάζουν μικρές καταναλώσεις πχ αν πρόκειται για ένα λογαρισμό που σου έχουν υποσχεθεί έκπτωση, ή μεγάλες για μια περίοδο που είναι η τιμή ΟΤΣ μεγάλη οπότε θα χρεωθεί η κατανάλωση περισσότερο. Εμένα πχ κάτι τέτοια μου έκανε η ΗΡΩΝ.

Μέσω τους ΔΕΔΔΗΕ όμως κατάφερα και τους έστειλα δικές μου μετρήσεις και έτσι τελικά εκδόθηκε λογαρισμός που ανταποκρίνεται στην πραγματική μου κατανάλωση.

• Like 2
Δημοσ.

αμα το βαλεις μονος σου πως γινεται η χρεωση των kwh? αλλάζει τιποτα στις κλίμακες? ο εκκαθαριστικός θα έρχεται ανα 2μηνο? (μιλαω για ΔΕΗ)

Δημοσ.

Να καταχωρήσουμε εμείς τον μετρητή τι κερδίζουμε;

Αν δεν έχεις σε ισχύ κάποια προσφορά του στυλ τον ένα μήνα 50% έκπτωση και τον επόμενο όχι το μόνο που κερδίζεις είναι ισοκατανομή στους λογαριασμούς, γιατί με την εκκαθάριση θα πληρώσεις ό,τι είναι να πληρώσεις.

Δημοσ.

Αυτός που μέτρα Δεν είναι της ΔΕΗ όπως είπανε και δεν είναι τεχνικός είναι καταμετρητης.

Και θα είναι και υπάλληλος του εργολάβου λογικά και όχι του ΔΕΔΔΗΕ. Μπορείς να πας να παραπονεθεις και να το κάνεις και θέμα στη περιοχή σου η να τα καταχωρεις εσύ κάθε 2 μήνες.

Δημοσ.

Οποτε αν έχουμε αύξηση της οριακης τιμής συστηματος ειδικα σε περιοδους οπου υπάρχει αυξημένη ζητησητη δηλαδή χειμωνα και καλοκαίρι, την εξοικονόμηση έως και 31% που διαφημίζουν κάποιοι πάροχοι που την βρίσκουν; συγκρίνουν την υψηλοτερη τιμή χρέωσης της ΔΕΗ με την χαμηλότερη δική τους και λαμβάνοντας το ευνοϊκότερο σενάριο της οριακής τιμής συστηματος και κάνοντας γάργαρα την πραγματικότητα?

Δημοσ.

Οποτε αν έχουμε αύξηση της οριακης τιμής συστηματος ειδικα σε περιοδους οπου υπάρχει αυξημένη ζητησητη δηλαδή χειμωνα και καλοκαίρι, την εξοικονόμηση έως και 31% που διαφημίζουν κάποιοι πάροχοι που την βρίσκουν; συγκρίνουν την υψηλοτερη τιμή χρέωσης της ΔΕΗ με την χαμηλότερη δική τους και λαμβάνοντας το ευνοϊκότερο σενάριο της οριακής τιμής συστηματος και κάνοντας γάργαρα την πραγματικότητα?

Α γειά σου, για παράδειγμα φέτος το Φεβρουάριο η μέση ΟΤΣ ήταν 75, που σημαίνει 2-2,5 λεπτά παραπάνω στην KWh (και στο νυχτερινό). 

Είχα πάρει την ΗΡΩΝ για να μου πουν πώς ακριβώς υπολογίζουν τη συγκεκριμένη χρέωση, γιατί δεν ταιριάζει με τους δικούς μου υπολογισμούς και όταν τους ρώτησα αν τη χρεώνει και η ΔΕΗ, η υπάλληλος μου απάντησε ότι την έχουν όλοι οι πάροχοι. Όταν κατάλαβε ότι ξέρω τι είναι, μου διάβασε ένα ποίημα που προφανώς τους λένε να πουν: "η ΔΕΗ δεν την εμφανίζει διακριτά στους λογαριασμούς, αλλά την έχει ενσωματώσει στις ήδη υψηλές χρεώσεις". 

Προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο με γελοίο τρόπο...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε εναν λογαριασμο που πετυχα απο Watt n volt στο 4μηνο με καταναλωση 700kw ειχε την εξτρα χρεωση ΟΤΣ στα 2.5€ . Λιγα δεν ειναι σε σχεση με αυτα που γραφετε πανω; 

Επεξ/σία από futureshock
Δημοσ.

σε εναν λογαριασμο που πετυχα απο Watt n volt στο 4μηνο με καταναλωση 700kw ειχε την εξτρα χρεωση ΟΤΣ στα 2.5€ . Λιγα δεν ειναι σε σχεση με αυτα που γραφετε πανω; 

Παίζει ρόλο πώς θα σου καθίσει η μέση ΟΤΣ στο συγκεκριμένο 4μηνο (και φυσικά η συνολική κατανάλωση). Αν δηλαδή το 4μηνό σου περιλαμβάνει 1ή 2 κρύους μήνες, εξομαλύνεται από τους υπόλοιπους που η τιμή είναι φυσιολογική.

Το χειμώνα είναι το πρόβλημα κυρίως και για όσους χρησιμοποιούν το ρεύμα για θέρμανση. 

Δημοσ.

Να καταχωρήσουμε εμείς τον μετρητή τι κερδίζουμε;

Τιποτα ουσιωδες, απ ότι εχει καταλαβει.

Δημοσ.

Εχτές μας πήραν τηλέφωνο από μια εταιρεία εναλλακτικό πάροχο και μας έλεγαν για μια προσφορά με 25%.

Να προσεξεις καλα τους ορους.Η προσφορα γραπτη πριν υπογραψεις .

• Like 1
Δημοσ.

σε φίλο του ήρθε εκκαθαριστικός λογαριασμός τετραμήνου σχεδόν 700 ευρώ με πληρωμένους όλους τους προηγούμενους έναντι 

Σε αυτόν δεν υπάρχει η έκπτωση 10% για τους συνεπείς καταναλωτές 

Τον λογαριασμό τον είδα και γω με τα μάτια μου και πράγματι δεν έχει πουθενά έκπτωση 

Τον ρώτησα επανειλημμένα αν πλήρωσε εκπρόθεσμα έστω και για μια μέρα και μου αναφέρθηκε πως ήταν πάντα εντάξει

Επειδή μιλάμε για γερή έκπτωση λόγω κατανάλωσης, περίπου στα 80 ευρώ, που πρέπει να αποτανθεί; θα του την βάλουν από αυτόν τον λογαριασμό ή θα του πούνε από επόμενο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...