fastnq2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Για εμένα μια θα ήτανε η καλύτερη λύση ώστε να μην έχουμε αυτά τα θέματα να πληρώνουν όλοι και να μην κράζει κανείς το δημόσιο και να αγοράζει από ιδιώτη με τα καλά και τα κακα του. Η ΔΕΗ να πουλαει Μόνο χονδρική στις εταιρίες και όλοι η άλλοι λιανική σε εμάς. Ίσως έτσι να σωθεί όλο το σύστημα Η δεη θα πουλαει στις εταιριες με 1 και οι καλοι και αγαθοι ανθρωποι θα μας πουλανε εμας 10.Οπου 1 οσο πληρωνεις τωρα που η δεη ειναι αμεσα συνδεδεμενη με τα νοικοκυρια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Η δεη θα πουλαει στις εταιριες με 1 και οι καλοι και αγαθοι ανθρωποι θα μας πουλανε εμας 10.Οπου 1 οσο πληρωνεις τωρα που η δεη ειναι αμεσα συνδεδεμενη με τα νοικοκυρια. Έλα, έτσι γίνεται πχ με τον ΟΤΕ και τους υπόλοιπους παρόχους και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Για οσυς θεωρουν ΚΑΚΗ την ΔΕΗ κανενας δεν τους εμποδιζει να πανε αλλου να δουν την ...γλυκα !!!!
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Γιαννη σε αγαπω σε εκτιμω, αλλα δεν συμφωνω με το παραπανω επιχειρημα. Η ΔΕΗ ειναι κακη απο τη στιγμη που ειναι ζημιογονος επιχειρηση και την πληρωνει ο Ελληνας πολιτης και με υπερογκους λογαριασμους και με φορους και δεν ξερω ουτε εγω με τι αλλο τροπο. Κοινως μας αρμεγει. Το οτι εχει δεσποζουσα θεση στην αγορα λογω του (μεχρι προτινος) μονοπωλιου και της ατερμονης υπερβολικης χρηματοδοτησης απο τον ελληνικο λαο (χωρις βεβαια τα χρηματα αυτα να ξοδευονται αποδοτικα) προφανως θα κρατησει τους ιδιωτικους παροχους σε μειονεκτικη θεση. Καθοτι βρισκονται ακομα σε εμβρυικο σταδιο, καθοτι δεν εχουν υποδομες και καθοτι δεν εχουν χρηματοδοτη τον ελληνικο λαο για να εξελιχθουν με την ταχυτητα που θα ηθελαν ωστε να ειναι ετοιμοι να ανταγωνιστουν στα ισα την ΔΕΗ. Η ΔΕΗ ειναι πληγη για το ελληνικο δημοσιο οπως και η πλειοψηφια των δημοσιων επιχειρησεων που θα επρεπε να εχουν ιδιωτικοποιηθει πριν καν τα μνημονια, αλλα για τους γνωστους λογους παραμενουν δημοσιες και τις συντηρουν τα κοροιδα (ιδιωτικος τομεας, μισθωτοι, ελ. επαγγελματιες). 5
zio10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εγώ θα ρίσκαρα να πάω σε άλλη εταιρεία μόνο σε περίπτωση μεγάλης έκπτωσης. Πχ 30-50% κάτω. Για 5-10% που νομίζω είναι ούτε καν το σκέφτομαι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Για οσυς θεωρουν ΚΑΚΗ την ΔΕΗ κανενας δεν τους εμποδιζει να πανε αλλου να δουν την ...γλυκα !!!! Η "γλύκα" που λες είναι η μη ελαστικότητα στους κακοπληρωτές?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Γιαννη σε αγαπω σε εκτιμω, αλλα δεν συμφωνω με το παραπανω επιχειρημα. Η ΔΕΗ ειναι κακη απο τη στιγμη που ειναι ζημιογονος επιχειρηση και την πληρωνει ο Ελληνας πολιτης και με υπερογκους λογαριασμους και με φορους και δεν ξερω ουτε εγω με τι αλλο τροπο. Κοινως μας αρμεγει. Το οτι εχει δεσποζουσα θεση στην αγορα λογω του (μεχρι προτινος) μονοπωλιου και της ατερμονης υπερβολικης χρηματοδοτησης απο τον ελληνικο λαο (χωρις βεβαια τα χρηματα αυτα να ξοδευονται αποδοτικα) προφανως θα κρατησει τους ιδιωτικους παροχους σε μειονεκτικη θεση. Καθοτι βρισκονται ακομα σε εμβρυικο σταδιο, καθοτι δεν εχουν υποδομες και καθοτι δεν εχουν χρηματοδοτη τον ελληνικο λαο για να εξελιχθουν με την ταχυτητα που θα ηθελαν ωστε να ειναι ετοιμοι να ανταγωνιστουν στα ισα την ΔΕΗ. Η ΔΕΗ ειναι πληγη για το ελληνικο δημοσιο οπως και η πλειοψηφια των δημοσιων επιχειρησεων που θα επρεπε να εχουν ιδιωτικοποιηθει πριν καν τα μνημονια, αλλα για τους γνωστους λογους παραμενουν δημοσιες και τις συντηρουν τα κοροιδα (ιδιωτικος τομεας, μισθωτοι, ελ. επαγγελματιες). Διαφωνω μαζι σου αλλα σεβομαι την αποψη σου φιλε μου. Εγώ θα ρίσκαρα να πάω σε άλλη εταιρεία μόνο σε περίπτωση μεγάλης έκπτωσης. Πχ 30-50% κάτω. Για 5-10% που νομίζω είναι ούτε καν το σκέφτομαι. Ουτε στα πιο τρελλα σου ονειρα τετοια εκπτωση . Η "γλύκα" που λες είναι η μη ελαστικότητα στους κακοπληρωτές? Και σε αυτο και σε κρυφα στιχεια που εχουν οι συμβασεις . Επισης φανερες δεσμευσεις για 12 ή 24 μηνες Παιρνουμε εντολη να κοψουμε παροχη χωρις να ξερουμε το υψος της οφειλης και απο τους χρηστηες των εναλλακτικων εχουμε ακουσει οτι για λιγα κατοσταρικα δινουν εντολη για διακοπη. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Παιρνουμε εντολη να κοψουμε παροχη χωρις να ξερουμε το υψος της οφειλης και απο τους χρηστηες των εναλλακτικων εχουμε ακουσει οτι για λιγα κατοσταρικα δινουν εντολη για διακοπη. Από την στιγμή που δεν είναι σε κοινωνικό τιμολόγιο ο πελάτης, καλά κάνουν. Την ΔΕΗ δεν την ένοιαζε γιατί είχε τις πλάτες του κράτους, ο ιδιώτης βλάκας είναι να τον φεσώσουν? Και σε αυτο και σε κρυφα στιχεια που εχουν οι συμβασεις . Επισης φανερες δεσμευσεις για 12 ή 24 μηνες Που το πρόβλημα με τις δεσμεύσεις? Τι εννοείς κρυφά στοιχεία? Κρύβουν χρεώσεις/συνθήκες με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο μεγάλη όσο τάζουν η διαφορά με την ΔΕΗ? Και πάλι φτηνότερα θα είναι...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Κανετε μια συγκριση εδω . Υπ οψιν οποια διαφορα προσυψει εινια μονο για την κιλοβατωρα που ειναι το 1/3 του λογαριασμου . Υπηρεσιες ΔΕΔΔΕΗ /ΑΔΜΗΕ /ΥΚΩ κλπ φοροι παραμενουν . Οριστε ενα παραδειγμα με υπολογισμο μεσης εθνικης ετησιας καταναλωσης https://allazorevma.gr/compare/results 33 ευρω τον χρονο πιο ακριβη απο τον πιο φτηνο παροχο δηλαδη 2,5 ευρω τον μηνα και με επιλογη για εξοφλιση με πιστωτικη με παγια εντολη .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Κι 20 euro το χρόνο να είναι φτηνότερα που λέει ο λόγος, γιατί να τα δίνει κάποιος? Θα έχει κάτι καλύτερο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Κι 20 euro το χρόνο να είναι φτηνότερα που λέει ο λόγος, γιατί να τα δίνει κάποιος? Θα έχει κάτι καλύτερο? Ρωτα αυτους της Energy κλπ που εβαλαν κανονι και η ΔΕΗ σαν προμηθευτης τελευταιου καταφυγιου επρεπε να τους δεχτει με αυξημενες ομως χρεωσεις για ενα διαστημα .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εννοείς Energa? Συγκρίνεις αυτή με πχ την Elpedison? 1
andreapaog328 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 το θέμα που συζητάμε δε νομιζω οτι ειναι ΔΕΗ vs άλλοι πάροχοι, αλλά ΔΕΗ vs η καμπάνα που μας ήρθε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εννοείς Energa? Συγκρίνεις αυτή με πχ την Elpedison? Εγω δεν ξερω να κανω συγκρισεις . το θέμα που συζητάμε δε νομιζω οτι ειναι ΔΕΗ vs άλλοι πάροχοι, αλλά ΔΕΗ vs η καμπάνα που μας ήρθε. Σωστα αλλα μην κατηγορουμε μονο την ΔΕΗ για αυτο . Δεν ειναι δικη της "αποκλειστικοτητα" .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εγω δεν ξερω να κανω συγκρισεις . Μα η Energa ήταν πουθενάδες σε σχέση με αυτούς που είναι τώρα στην αγορά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα