Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μα η Energa ήταν πουθενάδες σε σχέση με αυτούς που είναι τώρα στην αγορά... Νομιζεις ολοι αυτοι που ειναι τωρα θα αντεξουν ????
adi32 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Κι εγω μετα το τελευταιο σοκ την εκανα με μια προσφορα που βρηκα Τωρα που πηγα στην αλλη εταιρεια μου ηρθε ο τελικος απο ΔΕΗ Αν δεν τον πληρωσω τι γινεται ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Κι εγω μετα το τελευταιο σοκ την εκανα με μια προσφορα που βρηκα Τωρα που πηγα στην αλλη εταιρεια μου ηρθε ο τελικος απο ΔΕΗ Αν δεν τον πληρωσω τι γινεται ? Ή θα τα διεκδικησει η ΔΕΗ δικαστικα ή αν επανελθεις με το ιδιο ΑΦΜ θα σε ακολουθουν.Να σου γινει διακοπη αποκλειεται . 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Νομιζεις ολοι αυτοι που ειναι τωρα θα αντεξουν ???? Νομίζεις ότι η ΔΕΗ θα αντέξει με τα χρέη που έχει και τα δάνεια που έχει να αποπληρώσει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Νομίζεις ότι η ΔΕΗ θα αντέξει με τα χρέη που έχει και τα δάνεια που έχει να αποπληρώσει? Αν δεν θελουν δεν θα αντεξει . Αν πληρωσει το δημοσιο μονο οτι χρωσταει δεν θα εχει προβλημα . Αν ο Μυτιληναιος και οι ομοιοι του δεν περνανε τοσο φτηνο ρευμα με υπουργικες αποφασεις παλι δεν θα ειχε προβλημα .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Κι αν έκοβε το ρεύμα σε κακοπληρωτές... 2
JohnTehGreek Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Νομιζεις ολοι αυτοι που ειναι τωρα θα αντεξουν ???? Σήμερα μιλάμε για εταιρίες που έχουν πλάτες κολοσσούς όπως Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε,GDF Suez (ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στον πλανήτη). πολυεθνικές στο Καταρ κτλ. Η ΔΕΗ μπροστά σε αυτές τις εταιρίες είναι περίπτερο πια και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες εταιρίες παροχής ρεύματος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Κι αν έκοβε το ρεύμα σε κακοπληρωτές... Κι αυτο πολυ σωστο . Και κατι αλλο γιατι ακουσα για αυξησεις με τον νεο λογαριασμο . Δεν υπαρχει καμμια αυξηση απλα ειναι πιο κατανοητες οσο γινεται εστω και δικαια οχι αποδεκτες ολλες αλλα σιγουρα πιο πολυ απο πριν οι χρεωσεις .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δεν υπαρχει καμμια αυξηση απλα ειναι πιο κατανοητες οσο γινεται εστω και δικαια οχι αποδεκτες ολλες αλλα σιγουρα πιο πολυ απο πριν οι χρεωσεις . Αλλαγή στην προμήθεια ρεύματος δεν υπάρχει, στις υπόλοιπες χρεώσεις πάντως σίγουρα κάτι έγινε μιας και στη σελίδα της ΔΕΗ αναφέρεται ότι οι τρέχουσες ισχύουν από 1/1/2017...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αλλαγή στην προμήθεια ρεύματος δεν υπάρχει, στις υπόλοιπες χρεώσεις πάντως σίγουρα κάτι έγινε μιας και στη σελίδα της ΔΕΗ αναφέρεται ότι οι τρέχουσες ισχύουν από 1/1/2017... Δεν διαφωνω...Ολες οι αλλες χρεωσεις εκτος ΔΕΔΔΗΕ /ΑΔΜΗΕ ειναι κυβερνητικες αποφασεις .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δεν νομίζω ότι νοιάζει ιδιαίτερα τον καταναλωτή κάτι τέτοιο από την στιγμή που η ΔΕΗ είναι κρατική...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δεν νομίζω ότι νοιάζει ιδιαίτερα τον καταναλωτή κάτι τέτοιο από την στιγμή που η ΔΕΗ είναι κρατική... Υπαρχουν ομως και στους ιδιωτες παραγωγους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Υπαρχουν ομως και στους ιδιωτες παραγωγους. Ναι ασφαλώς, αλλά συνδέει την κυβέρνηση/κράτος με την ΔΕΗ, ενώ δεν κάνει το ίδιο με τους ιδιώτες...
BoullyBoy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 καλά ρε παιδιά σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός και μου έφυγε ο πάτος μόλις τον είδα, σας τη σκ@τ@ είναι αυτά τα ΥΚΩ κλπ και μου φουσκώνουν τόσο το λογαριασμό και γιατί είναι τόσο πολύ σε σύγκριση με των γονέων μου. https://s21.postimg.org/cc7eaak3r/deh_efesou.jpg https://s21.postimg.org/g9unzp6x3/image.jpg
ParhsG Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 καλά ρε παιδιά σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός και μου έφυγε ο πάτος μόλις τον είδα, σας τη σκ@τ@ είναι αυτά τα ΥΚΩ κλπ και μου φουσκώνουν τόσο το λογαριασμό και γιατί είναι τόσο πολύ σε σύγκριση με των γονέων μου. https://s21.postimg.org/cc7eaak3r/deh_efesou.jpg https://s21.postimg.org/g9unzp6x3/image.jpg Εχεις καψει 2.500 kwh για 4 μηνες καλα ειναι 500 που δινειε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα