Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Για να ελεγξουν ενα πειραγμενο ρολοι το παιρνουν για ελεγχο και την ωρα του ελεγχου σε καλουν κι εσενα να εισαι παρων, σωστα? Τα 65ε που σε χρεωνουν είναι για τον ελεγχο ή για το νέο ρολοι που εχουν βαλει στο μεταξυ σε αντικατασταση? Σωστα . Ο ελεγχος ειναι δυο ειδων αλλα δεν ειμαι τεχνικος για να πω λεπτομερειες . Αν ζητηθει απο τον πελατη και εχει προβλημα ο μετρητης που σημαινει οτι πηγε σε ειδικο εργαστηριο για ελεγχο δεν υπαρχει καμμια χρεωση . Αν ομως δεν εχει προβλημα υπαρχει χρεωση αν αφαιρεθει και μπει νεος μετρητης μεχρι να ελεγθει . Υπαρχει και τροπος να ελεγθει επι τοπου χωρις χρεωση αλλα δεν ξερω λεπτομερειες . Εγω διοικητικος ειμαι για θεματα προσωπικου . Αν καποιος εχει ενδιαφερον για κατι συγεκριμενο να ρωτησω αυριο . Ο χωρος εργασιας μου ειναι κατα 80% με τεχνικους.
rus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Σωστα . Ο ελεγχος ειναι δυο ειδων αλλα δεν ειμαι τεχνικος για να πω λεπτομερειες . Αν ζητηθει απο τον πελατη και εχει προβλημα ο μετρητης που σημαινει οτι πηγε σε ειδικο εργαστηριο για ελεγχο δεν υπαρχει καμμια χρεωση . Αν ομως δεν εχει προβλημα υπαρχει χρεωση αν αφαιρεθει και μπει νεος μετρητης μεχρι να ελεγθει . Υπαρχει και τροπος να ελεγθει επι τοπου χωρις χρεωση αλλα δεν ξερω λεπτομερειες . Εγω διοικητικος ειμαι για θεματα προσωπικου . Αν καποιος εχει ενδιαφερον για κατι συγεκριμενο να ρωτησω αυριο . Eγω εχω ενδιαφερον, για να ρωταω. Τα 65ε εχουν ηδη δωθει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Eγω εχω ενδιαφερον, για να ρωταω. Τα 65ε εχουν ηδη δωθει. Αν μπορεις πες μου τι εχει γινει ακριβως ή εδω ή με pm .
rus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Αν μπορεις πες μου τι εχει γινει ακριβως ή εδω ή με pm . Aπ ότι μου ειπε ενας φιλος με το συστημα 'Ερμης' διαπιστωσαν ότι το ρολοι/μετρητης του είναι παραβιασμενο, οποτε ηρθαν και το πηραν. Το αντικατεστησαν με άλλο και τον καλεσαν να παραστει στο ελεγχο, καποιες μερες αργοτερα. Πληρωσε 65ε. Το ρολοι προωθηκε για περαιτέρω ελεγχο γιατι δε βγηκε ασφαλες συμπερασμα. Είναι σε μαγαζι που νοκιαζει σε αλλον, αλλα ο λογ/σμος ειναι στο ονομα του. Αρα αν ο νοικαρης το εχει παραβιασει, θα πληρωσει ο ιδιοκτητης το προστιμο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Aπ ότι μου ειπε ενας φιλος με το συστημα 'Ερμης' διαπιστωσαν ότι το ρολοι/μετρητης του είναι παραβιασμενο, οποτε ηρθαν και το πηραν. Το αντικατεστησαν με άλλο και τον καλεσαν να παραστει στο ελεγχο, καποιες μερες αργοτερα. Πληρωσε 65ε. Το ρολοι προωθηκε για περαιτέρω ελεγχο γιατι δε βγηκε ασφαλες συμπερασμα. Είναι σε μαγαζι που νοκιαζει σε αλλον, αλλα ο λογ/σμος ειναι στο ονομα του. Αρα αν ο νοικαρης το εχει παραβιασει, θα πληρωσει ο ιδιοκτητης το προστιμο? Ο ΕΡΜΗΣ ειναι πληροφοριακο συστημα εχει καταχχωρημενες μονο ενδειξεις αλλα αν δει κατι οτι αλλαζει ξαφνικα σε ενα μετρητη απλα τον βγαζει για ελεγχο και παει ταχνιτης να τον δει .
SnapShot Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 επιτέλους υπάρχουν σημάδια πίεσης της ΔΕΗ για να σταματήσει να το παίζει άνετη με τα χρέη των κακοπληρωτών Χρέη που θα κληθούμε να πληρώσουμε όλοι εμείς οι συνεπείς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, είτε της ΔΕΗ είτε των ιδιωτών παρόχων http://www.capital.gr/epixeiriseis/3226557/me-prostima-apeilei-i-rae-ti-dei-logo-ton-kakopliroton 1
keravnos21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μαντεψε ποιοι θα πληρωσουν το/τα προστιμα στο τελος
andreapaog328 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 μάγκες λιγο ινφο αν ξερει κάποιος. έχω άτομο σπίτι με μηχανική υποστήριξη (aka ολη μερα συσκευή οξυγόνου). υπάρχει τιποτα να με γράψουνε ώστε να μη μου κάνουνε προγραμματισμένες διακοπές και μου μέινει στο χέρι? είδα οτι πρέπει να εμπιπτουμε στο κοινωνικό τιμολόγιο. η έκπτωση στο λογαριασμό κλαιν μαιν. εμενα μενδιαφέρει να μη ξεμεινω απο ρεύμα. γενικά αυτά τα άτομα που τα γράφουνε στο κοινωνικό τιμολόγιο ή έχουνε και άλλο μητρώο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 μάγκες λιγο ινφο αν ξερει κάποιος. έχω άτομο σπίτι με μηχανική υποστήριξη (aka ολη μερα συσκευή οξυγόνου). υπάρχει τιποτα να με γράψουνε ώστε να μη μου κάνουνε προγραμματισμένες διακοπές και μου μέινει στο χέρι? είδα οτι πρέπει να εμπιπτουμε στο κοινωνικό τιμολόγιο. η έκπτωση στο λογαριασμό κλαιν μαιν. εμενα μενδιαφέρει να μη ξεμεινω απο ρεύμα. γενικά αυτά τα άτομα που τα γράφουνε στο κοινωνικό τιμολόγιο ή έχουνε και άλλο μητρώο? Μαλλον γινεται να σου δωσουν απο αλλη γραμμη σε προγραμματισμενη διακοπη αλλα πρεπει να ενημερωσεις τον ΔΕΔΔΗΕ που ανηκεις . Σε μη προγραμματισμενη δεν γινεται .
andreapaog328 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 κατάλαβα. μάλλον συμφέρει να παρω καμια γεννήτρια. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 κατάλαβα. μάλλον συμφέρει να παρω καμια γεννήτρια. Σε περιπτωσεις με 24ωρη μηχανικη υποστηριξη ειναι απολυτως απαρατητη γιατι υπαρχουν διακοπες μη προβλεπομενες. Τον χειμωνα του 2015 εμειναν περιοχες πανω απο 15 ωρες σβηστες στα βορεια της Αττικης λογω χιονιου και πολλων εναεριων δικτυων που επηρεαζονται πιο ευκολα απο τον καιρο .
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μαλλον γινεται να σου δωσουν απο αλλη γραμμη σε προγραμματισμενη διακοπη αλλα πρεπει να ενημερωσεις τον ΔΕΔΔΗΕ που ανηκεις . Σε μη προγραμματισμενη δεν γινεται . Δεν νομίζω οτι είναι εφικτό αυτό, εξαρτάται που θα κάνουν τα έργα και θα κόψουν την γραμμή. Εμείς έχουμε ένα παμπάλαιο τριφασικό, φέτος έτυχε για πρώτη φορά να κοπεί το ρεύμα από την μια φάση και είχανε οι άλλες δύο, τώρα αν ο άλλος έχει μονοφασικό και χρειαστεί να απενεργοποιήσουν μεγάλο κομμάτι του δικτύου δεν νομίζω να μπορέσουν να του δώσουν, εκτός αν οι εργασίες γίνουν σε καλώδιο μπροστά από το σπίτι του π.χ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δεν νομίζω οτι είναι εφικτό αυτό, εξαρτάται που θα κάνουν τα έργα και θα κόψουν την γραμμή. Εμείς έχουμε ένα παμπάλαιο τριφασικό, φέτος έτυχε για πρώτη φορά να κοπεί το ρεύμα από την μια φάση και είχανε οι άλλες δύο, τώρα αν ο άλλος έχει μονοφασικό και χρειαστεί να απενεργοποιήσουν μεγάλο κομμάτι του δικτύου δεν νομίζω να μπορέσουν να του δώσουν, εκτός αν οι εργασίες γίνουν σε καλώδιο μπροστά από το σπίτι του π.χ. Απο συναδελφους τεχνικους ξερω οτι γινεται .
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Απο συναδελφους τεχνικους ξερω οτι γινεται . Χμμμ, το θέμα είναι πως είναι εφικτό τεχνικά αυτό. Για να γίνει πρέπει να ισχύουν 2 πράγματα. 1. Την ώρα της διακοπής να υπάρχει ενεργή κάποια φάση στον δρόμο μπροστά από το κτίριο. 2. Αυτή η φάση να εισέρχεται κιόλας εντός του κτιρίου μέχρι εκεί που είναι τα ρολόγια. Οπότε με τις παραπάνω προϋποθέσεις, αν κάνει αίτηση ο άνθρωπος που χρειάζεται μηχανική υποστήριξη, θα έρθουν στο σπίτι να του χορηγήσουν προσωρινά ρεύμα από την εν λόγω φάση και μετά το πέρας των έργων να την αποσυνδέσουν πάλι από το ρολόι του.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Χμμμ, το θέμα είναι πως είναι εφικτό τεχνικά αυτό. Για να γίνει πρέπει να ισχύουν 2 πράγματα. 1. Την ώρα της διακοπής να υπάρχει ενεργή κάποια φάση στον δρόμο μπροστά από το κτίριο. 2. Αυτή η φάση να εισέρχεται κιόλας εντός του κτιρίου μέχρι εκεί που είναι τα ρολόγια. Οπότε με τις παραπάνω προϋποθέσεις, αν κάνει αίτηση ο άνθρωπος που χρειάζεται μηχανική υποστήριξη, θα έρθουν στο σπίτι να του χορηγήσουν προσωρινά ρεύμα από την εν λόγω φάση και μετά το πέρας των έργων να την αποσυνδέσουν πάλι από το ρολόι του. Τεχικες λεπτομερεις δεν ξερω αλλα ξερω οτι εχει γινει λιγες φορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα