Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και επειδή έχω κάψει 2000kw περισσότερο πρέπει να πληρώσω 85 ευρώ περισσότερο ΥΚΩ και 50 ευρώ περισσότερο ΕΤΜΕΑΡ;

• Απαντ. 931
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμεις ειμαστε 2 ατομα και καιμε τοσο χωρις θερμοσιφωνα κτλ λογω ηλιακου. Δε ξερω πως καταφερνουν οι γνωστοι μου να δινουν 40 ευρω το μηνα δεη.

https://www.dei.gr/Documents2/TIMOLOGIA/1-1-2017%20με%20νεο%20ΕΤΜΕΑΡ/Oikiako%20Timologio%20G1%20A4-1-1-17.pdf

Εδω εχει αναλυτικα.

Το θεμα ειναι να μπορεις να εισαι στις 1000kwh max. Δε ξερω πως τα καταφερνουν

Δημοσ.

καλά ρε παιδιά σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός και μου έφυγε ο πάτος μόλις τον είδα, σας τη σκ@τ@ είναι αυτά τα ΥΚΩ κλπ και μου φουσκώνουν τόσο το λογαριασμό και γιατί είναι τόσο πολύ σε σύγκριση με των γονέων μου.

https://s21.postimg.org/cc7eaak3r/deh_efesou.jpg

https://s21.postimg.org/g9unzp6x3/image.jpg

χαχαχα καλα εισαι. εδω για το δημο δινουμε 50.

εμενα οι ΥΚΩ ηρθανε 97€. και εχω 40kwh λιγοτερες απο σενα. τι φαση?

• Super Moderators
Δημοσ.

χαχαχα καλα εισαι. εδω για το δημο δινουμε 50.

εμενα οι ΥΚΩ ηρθανε 97€. και εχω 40kwh λιγοτερες απο σενα. τι φαση?

Νυχτερινό κι εσύ? Γιατί ο ένας από τους 2 λογαριασμούς είναι με Γ1Ν κι ο άλλος Γ1...

Btw αν είστε κάτω από 100 euro για το δήμο είστε ok :P

• Like 1
Δημοσ.

και επειδή έχω κάψει 2000kw περισσότερο πρέπει να πληρώσω 85 ευρώ περισσότερο ΥΚΩ και 50 ευρώ περισσότερο ΕΤΜΕΑΡ;

Αναλογικά με την κατανάλωση πάνε.

Και αυτά τα πλήρωνες πάντα και είναι μέρος του ρεύματος, δεν είναι έξτρα φεσατζίδικα, το έχουμε πει ήδη χίλιες φορές και σε αυτό το θέμα και σε άλλα παρόμοια.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε και η ΔΕΗ ξέρει

νομίζεις ότι στην δεη δεν μπορούν να αθροίσουν τις καταναλώσεις των μετρητών που τροφοδοτεί ένας Υ/Σ και να τις συγκρίνουν με τους μετρητές του Υ/Σ;

Δημοσ.

νομίζεις ότι στην δεη δεν μπορούν να αθροίσουν τις καταναλώσεις των μετρητών που τροφοδοτεί ένας Υ/Σ και να τις συγκρίνουν με τους μετρητές του Υ/Σ;

ουτε καν. δε βγαινει ακρη ετσι. μόνο συγκρίνοντας με προηγουμενους λογαρισμους.

Δημοσ.

Ξέρετε πόσοι γυρίζουν τα ρολόγια και πόσοι παίρνουν παράνομα? Ούτε και η ΔΕΗ ξέρει

Ο ΔΕΔΔΗΕ ξερει και είναι περιπου 30%

Ταριφα 50-100 ευρω τον μηνα για να τον επαναφερουν πριν την επομενη καταμετρηση μια δυο μερες .Μετα παλι τα ιδια .

Υπαρχει όμως μηχανογραφικο συστημα που δινει για δειγματολειπτικο ελεγχο μετρητες με στασιμοτητα ή παραξενη χαμηλη καταναλωση  στον ΔΕΔΔΗΕ,

Δημοσ.

Διάβασα πολλά σχόλια που σε άλλα διαφωνώ αρκετά και σε άλλα συμφωνώ.

Για μένα πρέπει να υπάρχει τόσο ΔΕΗ όσο και ιδιώτες πάροχοι καθώς ο ανταγωνισμός ποτέ δεν βλάπτει. Οι εκπτώσεις που δίνουν οι ιδιώτες πάροχοι δεν είναι τίποτε για μένα αλλά μελλοντικά δεν ξέρουμε πόσο θα φτάσουν εαν αυξηθεί η πελατειακή τους βάση.

Για την ΔΕΗ τώρα, όσο περνάει ο καιρός τόσο πιστεύω οτι αυξάνεται η πιθανότητα να βαρέσει κανόνι, αυτό το συμπέρασμα βγάζω από διάφορα συμβάντα/πράγματα που έχουν συμβεί τόσο σε εμας όσο και σε άλλα άτομα που γνωρίζω και με κάνει να πιστεύω οτι η ΔΕΗ είναι ένα μπουρδέλο με πρωτοφανείς συνθήκες διάλυσης, αυτό δεν επιτρέπει την κάλυψη των ελλειμμάτων και των ζημιών που έχει η επιχείρηση είτε από κακοπληρωτές καταναλωτές είτε από δική της κακοδιαχείριση εσωτερικά.

Δημοσ.

Πως να βαρέσει κανόνι η ΔΕΗ και τι θα γίνει μετά δηλαδή; Αν φτάσουμε σε τέτοιο σημείο θα έχουν καταρρεύσει όλα πιστεύω!

Οι άλλοι πάροχοι δεν έχουν εξάρτηση από τη ΔΕΗ; Μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν αν βαρέσει κανόνι η ΔΕΗ;

• Like 1
Δημοσ.

Πως να βαρέσει κανόνι η ΔΕΗ και τι θα γίνει μετά δηλαδή; Αν φτάσουμε σε τέτοιο σημείο θα έχουν καταρρεύσει όλα πιστεύω!

Οι άλλοι πάροχοι δεν έχουν εξάρτηση από τη ΔΕΗ; Μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν αν βαρέσει κανόνι η ΔΕΗ;

......Εχουν το 10% της συνολικης παραγωγης . Δεν θα βαρεσει ποτε κανονι η ΔΕΗ . Αλλα προβλήματα θα εχει  που πιθανον να αυξησει τα τιμολογια και ισως αυτό είναι το ζητουμενο .

• Like 2
Δημοσ.

Αν βαρέσει κανόνι η ΔΕΗ (που δεν θα βαρέσει απλά μπορεί να μαζέψει χρέη)θα έρθει κάποιος και θα την αγοράσει μην φαντάζεσαι ότι θα μείνουμε χωρίς ρευμα.

Αν Γιάννη όπως λες η ρευματοκλοπη φτάνει στο 30% η λύση στο πρόβλημα της ΔΕΗ δεν είναι να αυξήσει τα τιμολόγια στα κορόιδα που πληρώνουν και δεν κλέβουν...

Θυμάμαι πριν από κανα χρόνο είχα γνωρίσει έναν τύπο και μου έλεγε με ποιους τρόπους γίνεται η ρευματοκλοπη (και αυτός έκλεβε)και ότι στο Περιστέρι που έμενε το φαινόμενο είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Αν λοιπόν δεν μπορούν να κάνουν τα αυτονόητα δηλαδή να πιάσουν όσους κλέβουν ας το δώσουν το μαγαζί σε κάποιον άλλον που μπορεί να το κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Αν βαρέσει κανόνι η ΔΕΗ (που δεν θα βαρέσει απλά μπορεί να μαζέψει χρέη)θα έρθει κάποιος και θα την αγοράσει μην φαντάζεσαι ότι θα μείνουμε χωρίς ρευμα.

Αν Γιάννη όπως λες η ρευματοκλοπη φτάνει στο 30% η λύση στο πρόβλημα της ΔΕΗ δεν είναι να αυξήσει τα τιμολόγια στα κορόιδα που πληρώνουν και δεν κλέβουν...

Θυμάμαι πριν από κανα χρόνο είχα γνωρίσει έναν τύπο και μου έλεγε με ποιους τρόπους γίνεται η ρευματοκλοπη (και αυτός έκλεβε)και ότι στο Περιστέρι που έμενε το φαινόμενο είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Αν λοιπόν δεν μπορούν να κάνουν τα αυτονόητα δηλαδή να πιάσουν όσους κλέβουν ας το δώσουν το μαγαζί σε κάποιον άλλον που μπορεί να το κάνει.

Παντως ειχα ακουσει οτι τους ψηφιακούς δε μπορούν να τους πειράξουν εκτος αν εχουν τιποτα bypass ξερω γω..

Δημοσ.

Ο ελεγχος της ρευματοκλοπης και της παράνομης ηλεκτροδότησης φιλε μου θελει ατομα .

Δεν γινεται από καποιο κεντρικο υπολογιστη . Τα ατομα αυτά δυστυχως δεν υπαρχουν ουτε αφηνουν τον ΔΕΔΔΗΕ να προσλαβει αλλα ατομα.

Παντως ειχα ακουσει οτι τους ψηφιακούς δε μπορούν να τους πειράξουν εκτος αν εχουν τιποτα bypass ξερω γω..

Δεν ειμια τεχνικος για να ξερω αλλα εχουν ακουστει διαφορα για τους "εξυπνους μετρητες" .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...