Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί δεν το κόβει μόνος του;

Γιατί πλέον θα πρέπει να πληρώσει την οφειλή. Το γιατί δεν το έκανε εξαρχής, άλλου παπά ευαγγέλιο... :P

• Like 2
  • Απαντ. 931
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί πλέον θα πρέπει να πληρώσει την οφειλή. Το γιατί δεν το έκανε εξαρχής, άλλου παπά ευαγγέλιο... :P

Ισως και να γινεται να κανει αιτηση διακοπης αλλα δεν ειμαι σιγουρος χωρις να πληρωσει .Φυσικα το χρεος θα τον ακολουθει .

Δημοσ.

Λαθος κατά την γνωμη μου.

Μονο με διακοπη συνδεσης καταλαβαινουν μερικοι.Τοτε μονο βρισκουν λεφτα .

Αν δε γινει απο κολώνα 0 αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Γιατί δεν το κόβει μόνος του;

Διοτι, όπως μου ειπε, η διαφορα είναι σημαντικη. Αν το κοψεις εσυ, μετα σε περιπτωση μελλοντικης επανασυνδεσης θες απ την αρχη όλα τα δικαιολογητικα, σχεδιο κλπ.

Μηπως αυτό δεν ισχυει?

Αληθεια τωρα που το σκέφτομαι, οποιος δεν εχει δεη δεν πληρωνει δημοτικα τελη? τα πληρωνει με άλλο τροπο? ή μηπως μαζευονται και τα πληρωνει αναδρομικα όταν ξαναβαλει δεη?

Eνω τωρα που χρωστάει τοσα λεφτα δεν πρεπει να την πληρωσει? :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρέπει, αλλά δεν το κάνει. Για να κοπεί όμως επειδή το θέλει, θα χρειαστεί να το κάνει...

Δημοσ.

Aρα λοιπον για να σου κοψουν το ρευμα πρεπει πρωτα να πληρωσεις το χρεος σου.

Και ολοι αυτοι που τους κοβουν το ρευμα τι είναι??

Δηλαδη υπαρχει τρελοκατασταση, σου κοβουν το ρευμα από τα χρεη όταν δε θες, ενώ δε σου το κοβουν και σε περιμενουν να πληρωσεις όταν θες :lol:

Δημοσ.

Διοτι, όπως μου ειπε, η διαφορα είναι σημαντικη. Αν το κοψεις εσυ, μετα σε περιπτωση μελλοντικης επανασυνδεσης θες απ την αρχη όλα τα δικαιολογητικα, σχεδιο κλπ.

Μηπως αυτό δεν ισχυει?

Αληθεια τωρα που το σκέφτομαι, οποιος δεν εχει δεη δεν πληρωνει δημοτικα τελη? τα πληρωνει με άλλο τροπο? ή μηπως μαζευονται και τα πληρωνει αναδρομικα όταν ξαναβαλει δεη?

Eνω τωρα που χρωστάει τοσα λεφτα δεν πρεπει να την πληρωσει? :P

Λογικά μετά από διακοπή για οποιονδήποτε λόγο, θα θέλεις τα ίδια διακαιολογητικά για την επανασύνδεση.

Για το άλλο, λογικά τα γλιτώνεις τα τέλη. Δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιον που επανασυνδέει το ρεύμα σε ένα σπίτι (πχ όταν το νοικιάσει μετά από κάποια περίοδο που ήταν ανοίκιαστο και χωρίς ρεύμα) να του έρχονται αναδρομικά δημοτικά τέλη. 

Πάντως μου φαίνεται παράξενο να σου ζητάνε να πληρώσεις τα ανεξόφλητα για να γίνει διακοπή. 

Δημοσ.

Λογικά μετά από διακοπή για οποιονδήποτε λόγο, θα θέλεις τα ίδια διακαιολογητικά για την επανασύνδεση.

Για το άλλο, λογικά τα γλιτώνεις τα τέλη. Δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιον που επανασυνδέει το ρεύμα σε ένα σπίτι (πχ όταν το νοικιάσει μετά από κάποια περίοδο που ήταν ανοίκιαστο και χωρίς ρεύμα) να του έρχονται αναδρομικά δημοτικά τέλη. 

Πάντως μου φαίνεται παράξενο να σου ζητάνε να πληρώσεις τα ανεξόφλητα για να γίνει διακοπή. 

Με βεβειωση απο ΔΕΔΔΗΕ για διακοπη ηλεκτροδοτησης που εχει δωσει εντολη να γινει ο παροχος  δεν υπαρχουν δημοτικα τελη .

Δημοσ.

Moυ ειπε ότι αν η διακοπη γινει από δικη τους πρωτοβουλια δε θελεις.

Με βεβειωση απο ΔΕΔΔΗΕ για διακοπη ηλεκτροδοτησης που εχει δωσει εντολη να γινει ο παροχος  δεν υπαρχουν δημοτικα τελη .

Αν δεν εχει δωσει την εντολη ο παροχος αλλα ο ιδιοκτητης, τοτε υπαρχουν? 

Δημοσ.

Moυ ειπε ότι αν η διακοπη γινει από δικη τους πρωτοβουλια δε θελεις.

Αν δεν εχει δωσει την εντολη ο παροχος αλλα ο ιδιοκτητης, τοτε υπαρχουν? 

Μα με εντολη του πελατη που εχει την παροχη στο ονομα του γινεται η διακοπη. Εκτος και γινει λογω χρεους.

Δημοσ.

Μα με εντολη του πελατη που εχει την παροχη στο ονομα του γινεται η διακοπη. Εκτος και γινει λογω χρεους.

Ναι, προφανως ειναι αυτες οι δυο εκδοχες. Στη μια λοιπον λες οτι υπαρχουν δημοτικα τελη, στην άλλη δεν υπαρχουν?

Δημοσ.

Ναι, προφανως ειναι αυτες οι δυο εκδοχες. Στη μια λοιπον λες οτι υπαρχουν δημοτικα τελη, στην άλλη δεν υπαρχουν?

Mε οποιο τροπο κι αν γινει η διακοπη σταματουν τα δημοτικα τελη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...