Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, naive είπε

Είναι 100% αύξηση στο συγκεκριμένο τετράμηνο, αλλά είσαι εντός ορίων για τα τρία τετραμηνα συνολικά στο παράδειγμα.

Ξαναλέω, αν ξεπεράσεις λιγότερο από 10%, δεν χάνεις την έκπτωση. Αν ξεπεράσεις πάνω από 10%, τότε κοιτάει το σύνολο των τριών τετραμήνων και αν στο μέσο όρο είσαι εντός ορίων, πάλι δεν την χάνεις.

Aν εχεις όπως ειπες σε 3 τετραμηνα 1200, 1200, 2400, ο μεσος ορος είναι 1600, αρα εισαι κατά πολύ εκτος εάν η κατηγορια σου είναι οι 1200kwh.

Tωρα όμως καταλαβα οτι αυτο το παράδειγμα το εφερες για μενα, δηλ. τη κατηγορια των 1600...

Φιλε μου είναι πολύ δυσκολο να πεσω στις 1760KWh, πόσο μαλλον στις 1200:)

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 931
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την καλησπερα μου στο φορουμ. Βλεπω αναλυση αλλα επειδη δεν βρηκα κατι σχετικο εκτος απο περιπτωση αναπηρου θα ρωτησω εκ νεου. Τι παιζει αμα για 300-400 € εισαι εκτος στα εισοδηματικα κρητιρια του ΚΟΤΒ. Εχει καπου να κανεις καποια ενσταση ή ξερετε που μπορω να απευθυνθω για να μαθω? οχι τπτ αλλο μεσα σε ολα εχω μεινει χωρις δουλεια εδω και 2 μηνες και δεν ειμαι για πολλα πολλα και οτι μπορω να γλιτωσω για να τα φερω βολτα θα το κανω. ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...