kr0m Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 ...αλλά πιστεύω πως αυτό εδώ αξίζει να είναι ξεχωριστό thread.Εγώ και πολλοί άλλοι, γεννημένοι το 1999, καλούμαστε ως 31/3 να πάμε στα ΚΕΠ για να συμπληρώσουμε το δελτίο απογραφής για τον στρατό.Χωρίς πολλά πολλά, και επειδή φαντάζομαι πως και άλλοι στην ίδια θέση με μένα, ίσως να ενδιαφέρονται, θα προσπαθήσω να το θέσω απλά:ως προτίμηση θα ήθελα να δηλώσω ή ειδικές δυνάμεις ή ΕΛΔΥΚ, καθώς έχω την εντύπωση πως εκεί είναι "ζόρικα"... τι λέτε;; θέλω να πάω στρατό, αλλά δεν θέλω να ξήνομαι....
insomnia888 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 τι λέτε;; θέλω να πάω στρατό, αλλά δεν θέλω να ξήνομαι.... και όταν με το καλό απολυθείς τράβα στο ΙΚΕΑ να δουλέψεις αποθηκάριος να σου βγει η μέση, επειδή σίγουρα σου αρέσει η εργασία αλλά δεν θέλεις να ξύνεσαι ούτε εκεί
JohnTehGreek Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Όπου και να πας θα ξύνεσαι. Εκτός αν με το να μην ξύνεσαι εννοείς να έχεις έναν μαλάκα καραβανά πάνω από το κεφάλι σου να σε κάνει σκουπίδι. Αυτό γίνεται εύκολα αν πας Ε.Δ 1
Fat4Life Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Όσους έχω δει να μπένουν ειδικές δυνάμεις έχουν βγεί χαζεμένοι μετά. Όλο για στρατό μιλάνε και το έχουν και καμάρι που μπήκαν εκεί λες και έκαναν κάνενα επίτευγμα. Καλύτερα ξανασκέψου το. 3
kr0m Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά νομίζω ζήτησα κάτι συγκεκριμένο, εφόσον δεν έχετε πρόθεση να απαντήσετε ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ, γιατί μπαίνετε στον κόπο να γράψετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις