mylo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Λοιπόν μου δώσανε να συμπληρώσω ένα έντυπο σαν cv για θέση αποθηκαριου και σε κάποιο σημείο αναφέρει επιθυμητό μισθό. Για να μη βάλω κανα ποσό εκτός πραγματικοτητας πόσο είναι ο μισθός ξέρει κανείς; επίσης ποιο το νόημα σε τέτοια θέση να το ρωτάνε αυτό; Δλδ αν του πω 1000€ το μήνα θα το συζητήσει, ή θα γελάσει και μόνο που θα το δει;
De@th L0rd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Λοιπόν μου δώσανε να συμπληρώσω ένα έντυπο σαν cv για θέση αποθηκαριου και σε κάποιο σημείο αναφέρει επιθυμητό μισθό. Για να μη βάλω κανα ποσό εκτός πραγματικοτητας πόσο είναι ο μισθός ξέρει κανείς; επίσης ποιο το νόημα σε τέτοια θέση να το ρωτάνε αυτό; Δλδ αν του πω 1000€ το μήνα θα το συζητήσει, ή θα γελάσει και μόνο που θα το δει; Η πιο σωστή λύση είναι να μην βάλεις/απαντήσεις τίποτα. Αν σε ρωτήσουν σε συνέντευξη, τους λες διπλωματικά "Όσο συνήθως πληρώνονται άτομα αυτής της εξειδίκευσης (στον αποθηκάριο είναι βασικός διότι ανειδίκευτος) για την δοκιμαστική περίοδο, και μετά ανεβαίνουμε όσο αξίζω, το πόσο θα ανέβουμε το αφήνω σε σας". Δεν μπορείς να γράψεις στάνταρ απάντηση, αν δε ξέρεις τι θέλει να ακούσει ο άλλος γιατί είτε θα φανείς αλμπάνης, είτε αλλαζονικός σε διαφορετική περίπτωση. Εγώ λοιπόν, θα σου πρότεινα να το αφήσεις κενό και έαν είναι υποχρεωτικό βάλε πάυλα. 1
idomeneas7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Είναι θέση ευθύνης? Για απλό βοηθό αποθήκης 8ωρο 5ήμερο είναι ο βασικός, αν έχεις χαρτιά για κλαρκ κλπ ίσως λίγο παραπάνω.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Λοιπόν μου δώσανε να συμπληρώσω ένα έντυπο σαν cv για θέση αποθηκαριου και σε κάποιο σημείο αναφέρει επιθυμητό μισθό. Για να μη βάλω κανα ποσό εκτός πραγματικοτητας πόσο είναι ο μισθός ξέρει κανείς; επίσης ποιο το νόημα σε τέτοια θέση να το ρωτάνε αυτό; Δλδ αν του πω 1000€ το μήνα θα το συζητήσει, ή θα γελάσει και μόνο που θα το δει; Aυτος ειναι και δικος μου προβληματισμός. Προφορικά μπορεις να βρεις ακρη γραπτα οχι. Τωρα το θεμα ειναι αν εσυ γραψεις 1000 και αλλος 700 και ακομα και αν εχεις παραπανω προσοντα η θεση δεν απαιτει κατι το ιδιαιτερο που θα δικαιολογεί τη διαφορα τοτε πιθανοτατα αυτός θα παει στην φθηνη λύση. Η καλυτερη λυση για μενα ειναι να βαλεις ενα ποσο που θα σε ικανοποιεί και ας ειναι λιγοτερα απο οσα πραγματικά θελεις, αν παρεις τη δουλεια 1-2 χρονια μετά μπορείς να διαπραγματευτείς για περισσότερα λεφτά με τις συνθηκες αυτή τη φορά να ειναι υπερ σου. Στην τελική αν σε φοβιζει αυτό τοσο πολυ βαλε και ένα συζητήσιμα αν και αυτό δεν ειναι υπέρ σου. * Προσοχη αν ζηταει καθαρα ή μικτα. 1
mylo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Είναι θέση ευθύνης? Για απλό βοηθό αποθήκης 8ωρο 5ήμερο είναι ο βασικός, αν έχεις χαρτιά για κλαρκ κλπ ίσως λίγο παραπάνω.ούτε θέση ευθύνης ούτε κάποιο ιδιαίτερο προσων πχ Κλαρκ
redhotstef Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Βαλε 1 ευρω. Το εχω δει σε πολλες αγγελιες. Τον παιρνεις του λες φιλε 1 ευρω το δινεις ,-οχι σου λεει 1000 αλλα εγραψα ετσι για τη καταχωρηση ,τραγικο. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ανάλογα το μέγεθος της εταιρίας και αν έχεις πείρα στον συγκεκριμένο τομέα. Αν πας σε μια μεσαία εταιρία και δεν έχεις πείρα και ζητήσεις 1000€ φυσικά μην περιμένεις καν τηλέφωνο. Γενικά όμως θεωρώ 1000€ για δουλειά σε αποθήκη είναι πολύ μεγάλο ποσό για να ζητήσεις. Φαντάσου έχω θείο μεγάλο με πολλα χρόνια εμπειρία και σε εταιρία που ιδιοκτήτης είναι συγγενής του και παίρνει λίγο πάνω από 1000€. Θα έλεγα άστο κενό και θα τα βρείτε στην προφορική συνέντευξη. Απλά εσύ μην περιμένεις τρελά πράγματα, στο 600αρι - 700αρι παίζεις και αν...
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Για αποθηκαριος βαλε 3ψηφιο νουμερο αν σε ενδιαφερει η δουλεια... Εδω προγραμματιστες και ζητημα αν πιανουν 1000ρικο καθαρο μην σου πω ουτε μικτα. Διαφορετικα αν γραψεις χιλιαρικο ειναι σαν να απορριπτεις τηννθεση.
redhotstef Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Για αποθηκαριος βαλε 3ψηφιο νουμερο αν σε ενδιαφερει η δουλεια... Εδω προγραμματιστες και ζητημα αν πιανουν 1000ρικο καθαρο μην σου πω ουτε μικτα. Διαφορετικα αν γραψεις χιλιαρικο ειναι σαν να απορριπτεις τηννθεση. Καλα λεει. Βαλε 995 ευρω.Η λογαριασε κανα 25-30 € τη μερα..
gatokoritso Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εγώ αν δεν μπορώ να το αποφύγω βάζω το βασικό που έχει οριστεί πάνω κάτω.μου τη σπαει η ερώτηση πάντως...
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Βάλε να σε πληρώνουν σε είδος εκεί π λέει ποσο Γράψε να σε πληρώνουν με βαρέλι φέτα ή κανένα κεφάλι τυρι,η πες μας σου δίνουν μόνο κουπόνια ticket restaurant που συνηθίζετε πλεον. Και το καλοκαίρι με κανένα καφάσι καρπούζια
De@th L0rd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εγώ επιμενω πως η ερώτηση είναι παγίδα, και καλό θα ήταν να την απαντήσεις διπλωματικά η να την αποφύγεις. Στο λέω γιατί έχασα μια καλή θέση εργασία περισυ από αυτή ακριβώς την ερώτηση. Αν το ψάξεις λίγο στο νετ θα δεις πολλά άρθρα. http://www.businessinsider.com/how-to-avoid-the-salary-question-during-an-interview-2016-4 http://mobile.pathfinder.gr/stories/4548827/oi-5-swstes-apanthseis-sthn-erothsh-ti-mistho-tha-thelate/
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλα λεει. Βαλε 995 ευρω. Η λογαριασε κανα 25-30 € τη μερα.. Αν εχει κατι καλο το ινσομνια ως φορουμ, ειναι οι χιουμοριστες που δεν προσφερουν απολυτως τιποτα στο τοπικ, περα απο μαθηματα "Σεφερλης". Εγώ επιμενω πως η ερώτηση είναι παγίδα, και καλό θα ήταν να την απαντήσεις διπλωματικά η να την αποφύγεις. Στο λέω γιατί έχασα μια καλή θέση εργασία περισυ από αυτή ακριβώς την ερώτηση. Αν το ψάξεις λίγο στο νετ θα δεις πολλά άρθρα. http://www.businessinsider.com/how-to-avoid-the-salary-question-during-an-interview-2016-4 http://mobile.pathfinder.gr/stories/4548827/oi-5-swstes-apanthseis-sthn-erothsh-ti-mistho-tha-thelate/ Νταξει η δουλεια του αποθηκαριου δεν ειναι και κατι αγνωστο. Ξερεις, ξερει ο ts, ξερει και ο εργοδοτης ποσα λεφτα δινονται σε τετοιες δουλειες. Λες ενα 10% παραπανω απο το συνηθισμενο-αναμενομενο μισθο και εισαι μια χαρα. Δεν ξερω αν ειναι καλο option να αποφευγεις να απαντας ή να απαντας ασαφως, εγω παντως δεν θα το εκανα. 1
zio10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Βάλε έναν ελάχιστο ρεαλιστικό αλλά και ικανοποιητικό για σένα μισθό και ένα + Πχ 700€+ ή το ποσό που με κάτω από αυτά δεν θα δεχόσουν τη δουλειά. Αυτό αν θες οπωσδήποτε να συμπληρώσεις κάτι. 1
De@th L0rd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αν εχει κατι καλο το ινσομνια ως φορουμ, ειναι οι χιουμοριστες που δεν προσφερουν απολυτως τιποτα στο τοπικ, περα απο μαθηματα "Σεφερλης". Νταξει η δουλεια του αποθηκαριου δεν ειναι και κατι αγνωστο. Ξερεις, ξερει ο ts, ξερει και ο εργοδοτης ποσα λεφτα δινονται σε τετοιες δουλειες. Λες ενα 10% παραπανω απο το συνηθισμενο-αναμενομενο μισθο και εισαι μια χαρα. Δεν ξερω αν ειναι καλο option να αποφευγεις να απαντας ή να απαντας ασαφως, εγω παντως δεν θα το εκανα. Εξαρτάται τον εργοδότη και την αγορά εργασίας που βρίσκεσαι. Στη συγκεκριμένη δουλειά εγώ θα το πρότεινα. Σε κάποια άλλη υψηλής εξειδίκευσης εννοείται πως δεν υπεκφεύγεις. Στην συνέντευξη δεν τεστάρουν την ειλικρίνιά σου, τεστάρουν την διαχείριση λόγου και την πίεση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει λες ψέμματα ή κρύβεις πράγματα. Εγώ απάντησα ένα λογικό για εμένα πόσο σε μια εταιρία μεγάλη τα τελευταία χρόνια στον κλάδο της, άλλα τους φάνηκε μικρό. Και το έμαθα επικοινωνόντας με την εταιρία την επόμενη βδομάδα. Ναι, τους τιμά που μου απάντησαν και μου έδωσαν λόγο, γιατί οι περισσότερες εταιρίες σε αυτή τη κωλοχώρα, ούτε καν επιβεβαίωση ότι έλαβαν το βιογραφικό δε στέλνουν, έστω αυτοματοποιημένη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα