Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αποθηκαριος βαλε 3ψηφιο νουμερο αν σε ενδιαφερει η δουλεια... Εδω προγραμματιστες και ζητημα αν πιανουν 1000ρικο καθαρο μην σου πω ουτε μικτα.

Διαφορετικα αν γραψεις χιλιαρικο ειναι σαν να απορριπτεις τηννθεση.

Και η παραπανω απαντηση, στα μαθηματα σεφερλης ανηκει.. Γενικα και αοριστα.

Και η ηλικια σου εχει διψηφιο νουμερο, αλλα δεν μας λες στο περιπου, στο μεταξυ.

Δημοσ.

ξέρουμε κανα site για μισθους αναλογα με την ειδικότητα? του τυπου να ανεβαζουνε χρήστες το μισθό τους αναλογα με τη δουλεια τους ανωνυμα προφανως. για εδώ για έξω οτιδήποτε.

Δημοσ.

ξέρουμε κανα site για μισθους αναλογα με την ειδικότητα? του τυπου να ανεβαζουνε χρήστες το μισθό τους αναλογα με τη δουλεια τους ανωνυμα προφανως. για εδώ για έξω οτιδήποτε.

Δες εδώ, δεν ξερω αν έχει την Ελλάδα όμως.

http://www.payscale.com/

• Like 1
Δημοσ.

Για Ελλάδα δεν εχω βρει κατι και το αποκλειω να υπάρχει. Για εξω glassdoor. Εχει για μισθους, εμπειρία συνεντευξεων, reviews για εταιρίες κλπ

Δημοσ.

Σε κάποια sessions με Career Advisors που είχα μου είχαν πει να βάζεις κάποιο νούμερο κοντά σε αυτά που θες αλλά όχι στρογγυλό. Για παράδειγμα θες 700 ευρώ. Τους λές θέλω €697.35 το μήνα. Υποτίθεται κάτι τέτοιο δείχνει ότι ανάλογα με τα καθήκοντα που έχεις και τα αντίστοιχα προσόντα, έκανες έρευνα για να καταλήξεις στο πόσο ακριβώς αξίζεις να σε πληρώσουν, και ως εκ τούτου κινείς πιο πολύ το ενδιαφέρον του HR. Η δουλειά σε αποθήκη δεν είναι οποιαδήποτε δουλειά, ανήκει στον τομέα των logistics, που σημαίνει ότι αν εσύ δεν έχεις ειδίκευση σε αυτό, αλλά το κάνεις καλά, τους συμφέρει να σε πάρουν, γιατί κάποιος που έχει σπουδάσει σε αυτόν τον τομέα θέλει πολλά €€€.

Δημοσ.

Και η παραπανω απαντηση, στα μαθηματα σεφερλης ανηκει.. Γενικα και αοριστα.

Και η ηλικια σου εχει διψηφιο νουμερο, αλλα δεν μας λες στο περιπου, στο μεταξυ.

Καθολου γενικη κι αοριστη η απαντηση μου καθως απο το υπολοιπο ποστ ειναι ξεκαθαρο το point .

Απλα ειχα ξεχασει οτι στο ινσομνια κυκλοφορουν οι γνωστοι Σεφερληδες με τα ευφυολογηματα ουσιας ή/και χιουμορ 0.

Δημοσ.

Σε κάποια sessions με Career Advisors που είχα μου είχαν πει να βάζεις κάποιο νούμερο κοντά σε αυτά που θες αλλά όχι στρογγυλό. Για παράδειγμα θες 700 ευρώ. Τους λές θέλω €697.35 το μήνα. Υποτίθεται κάτι τέτοιο δείχνει ότι ανάλογα με τα καθήκοντα που έχεις και τα αντίστοιχα προσόντα, έκανες έρευνα για να καταλήξεις στο πόσο ακριβώς αξίζεις να σε πληρώσουν, και ως εκ τούτου κινείς πιο πολύ το ενδιαφέρον του HR. Η δουλειά σε αποθήκη δεν είναι οποιαδήποτε δουλειά, ανήκει στον τομέα των logistics, που σημαίνει ότι αν εσύ δεν έχεις ειδίκευση σε αυτό, αλλά το κάνεις καλά, τους συμφέρει να σε πάρουν, γιατί κάποιος που έχει σπουδάσει σε αυτόν τον τομέα θέλει πολλά €€€.

Εγώ θα νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα πάντως αν βαζανε 697,35€ :D

• Like 2
Δημοσ.

Σε κάποια sessions με Career Advisors που είχα μου είχαν πει να βάζεις κάποιο νούμερο κοντά σε αυτά που θες αλλά όχι στρογγυλό. Για παράδειγμα θες 700 ευρώ. Τους λές θέλω €697.35 το μήνα. Υποτίθεται κάτι τέτοιο δείχνει ότι ανάλογα με τα καθήκοντα που έχεις και τα αντίστοιχα προσόντα, έκανες έρευνα για να καταλήξεις στο πόσο ακριβώς αξίζεις να σε πληρώσουν, και ως εκ τούτου κινείς πιο πολύ το ενδιαφέρον του HR.

...ή και όχι.  :-D  :-D

Πέρα από την πλάκα, το καταλαβαίνω πως με ένα "περίεργο" νούμερο είναι πιθανό να μείνεις στο μυαλό κάποιου -- όπως εξάλλου και αν έχεις περίεργο/ασυνήθιστο όνομα. Από αυτή την άποψη why not. Αλλά σε πρακτικό επίπεδο, πρώτον πόσο ακριβώς αξίζεις είναι μια καθαρά πλασματική έννοια χρήσιμη μόνο για να λένε ιστορίες οι career advisors. Όταν κάποιος παίρνει 680 ευρώ και ο άλλος 700, αυτό δε συμβαίνει επειδή ο δεύτερος αξίζει 20 περισσότερα αλλά επειδή ζήτησε 20 περισσότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Καθολου γενικη κι αοριστη η απαντηση μου καθως απο το υπολοιπο ποστ ειναι ξεκαθαρο το point .

Απλα ειχα ξεχασει οτι στο ινσομνια κυκλοφορουν οι γνωστοι Σεφερληδες με τα ευφυολογηματα ουσιας ή/και χιουμορ 0.

Εγραψα δυο προτασεις. Η μια αστεια η αλλη σοβαρη. Αυτο. Η δικια σου, γυρω στο χιλιαρικο πολυ σοβαρη τι να πω.

Δεν το συνεχιζω, θυμαμαι και και γω οτι υπαρχουν ατομα που βαρανε αναφορες για πλακα..

Δημοσ.

τι να το κάνεις το site?

στην πράξη πάνω από 500€ δε θα πάρει κι ας λέει το site ό,τι θέλει.

Δημοσ.

καλησπερα.φιλε μου θα μου επιτρεψεις να το σχολιασω απο τη πλευρα του εργοδοτη και οχι του εργαζομενου.βασικα συγχαρητηρια σε αυτον που δημιουργησε τη φορμα και συμπεριελαβε αυτη την ερωτηση.Ο ανθρωπος ητε ειναι πανεξυπνος ητε εχει παρακολουθησει διαφορα σεμιναρια.Να ξερεις οτι το τι θα γραψεις δεν παιζει απολυτως κανενα ρολο στο μισθο που θα σου προσφερει.Εγω την ερωτηση αυτη την κανω παντα προφορικα.Συνηθως μου λενε μικροτερα ποσα απο αυτα που προσφερω αλλα δεν επηρεαζει καθολου την δικη μου προσφορα αυτο.Ειναι ερωτηση παγιδα και συνηθως δεν το κανουν για να δουν ποσο κοστολογεις τον εαυτο σου αλλα για να δουν το ποσο προθυμος εισαι να δουλεψεις.Εαν ειναι απλα αποθηκαριος χωρις ιδιαιτερα skills π.χ. κλαρκατζης οπως προαναφερθηκε δυστυχως δεν θα σου προσφερουν πανω απο 600 εκτος εαν μιλαμε για περιοχες οπως ελευσινα μαντρα κλπ που ανεβαζουν το μισθο λογο της αποστασης απο αθηνα.Εγω θα συνιστουσα να μην πλησιασεις καν το 1000αρικο.600-700 ειναι το ιδανικο νουμερο.ελπιζω να σε βοηθησα.....

Δημοσ.
Σε κάποια sessions με Career Advisors που είχα μου είχαν πει να βάζεις κάποιο νούμερο κοντά σε αυτά που θες αλλά όχι στρογγυλό. Για παράδειγμα θες 700 ευρώ. Τους λές θέλω €697.35 το μήνα.

Εδω ειναι Βαλκανια γκιαουρηδες δεν υπαρχουν αυτα. Στρογγυλα και χαμηλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...