panagiotou1000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα στην κοινότητα δημιούργησα για πρώτη φορά λογαριασμό στην Paypal (business). Ήθελα να το συνδέσω με τον τραπεζικό μου λογαριασμό και πήρα τα στοιχεία που δίνει για να στείλω λευτά τα έβαλα στο ibank μου και έστειλα ένα ποσό που θα μεταφέρω στην συνέχεια από το Paypal (200 ευρώ). Έχουν περάσει 6 ώρες έχω κάνει κάτι λάθος? Βοηθήστε με παρακαλώ!
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δεν καταλαβα τιποτα "έβαλα στο ibank μου και έστειλα ένα ποσό που θα μεταφέρω στην συνέχεια από το Paypal" Διατύπωσε ξανα την προταση, που εστειλες το ποσον και τι ειναι το ibank που εβαλες και που το εβαλες
theopan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα στην κοινότητα δημιούργησα για πρώτη φορά λογαριασμό στην Paypal (business). Ήθελα να το συνδέσω με τον τραπεζικό μου λογαριασμό και πήρα τα στοιχεία που δίνει για να στείλω λευτά τα έβαλα στο ibank μου και έστειλα ένα ποσό που θα μεταφέρω στην συνέχεια από το Paypal (200 ευρώ). Έχουν περάσει 6 ώρες έχω κάνει κάτι λάθος? Βοηθήστε με παρακαλώ! Περίμενες σε 6 ώρες να έχουν πιστωθεί; Χρειάζονται τουλάχιστον 3 μέρες για να εμφανιστούν στο Paypal τα λεφτά που έστειλες με έμβασμα.
MessatsuRoku Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Οπως λεει και ο theopan χρειαζονται τουλαχιστον 3 μερες για βγαλεις - βαλεις λεφτα απο το Paypal. Οταν βγαζεις σου τρωει και 4 ευρω
panagiotou1000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 δεν πάτησα την επιλογή έμβασμα πάτησα κάτι που λέει εως 1000 ευρω
dexterios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 δεν πάτησα την επιλογή έμβασμα πάτησα κάτι που λέει εως 1000 ευρω Έμβασμα είναι , απλά πιθανά στο έβγαζε ως μεταφορά σε τράπεζα εξωτερικού ή κάτι παρόμοιο. Τα 1000 ευρώ / μήνα είναι το όριο για τα εμβάσματα εξωτερικού 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα