Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα δημιούργησα για πρώτη φορά λογαριασμό στην Paypal (business). Ήθελα να το συνδέσω με τον τραπεζικό μου λογαριασμό και πήρα τα στοιχεία που δίνει για να στείλω λευτά τα έβαλα στο ibank μου και έστειλα ένα ποσό που θα μεταφέρω στην συνέχεια από το Paypal (200 ευρώ). Έχουν περάσει 6 ώρες έχω κάνει κάτι λάθος? Βοηθήστε με παρακαλώ!

Δημοσ.

Δεν καταλαβα τιποτα

"έβαλα στο ibank μου και έστειλα ένα ποσό που θα μεταφέρω στην συνέχεια από το Paypal"

Διατύπωσε ξανα την προταση, που εστειλες το ποσον και τι ειναι το ibank που εβαλες και που το εβαλες

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα δημιούργησα για πρώτη φορά λογαριασμό στην Paypal (business). Ήθελα να το συνδέσω με τον τραπεζικό μου λογαριασμό και πήρα τα στοιχεία που δίνει για να στείλω λευτά τα έβαλα στο ibank μου και έστειλα ένα ποσό που θα μεταφέρω στην συνέχεια από το Paypal (200 ευρώ). Έχουν περάσει 6 ώρες έχω κάνει κάτι λάθος? Βοηθήστε με παρακαλώ!

Περίμενες σε 6 ώρες να έχουν πιστωθεί; Χρειάζονται τουλάχιστον 3 μέρες για να εμφανιστούν στο Paypal τα λεφτά που έστειλες με έμβασμα.

Δημοσ.

Οπως λεει και ο theopan χρειαζονται τουλαχιστον 3 μερες για βγαλεις - βαλεις λεφτα απο το Paypal. Οταν βγαζεις σου τρωει και 4 ευρω  :-(

Δημοσ.

δεν πάτησα την επιλογή έμβασμα πάτησα κάτι που λέει εως 1000 ευρω

Έμβασμα είναι , απλά πιθανά στο έβγαζε ως μεταφορά σε τράπεζα εξωτερικού ή κάτι παρόμοιο. Τα 1000 ευρώ / μήνα είναι το όριο για τα εμβάσματα εξωτερικού

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...