sterzin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δυστυχως απο βδομαδα μπαινω στην ανεργια κ θελω να παω οαεδ για ταμειο ανεργιας.εχω τις προυποθεσεις ενσημα κ καταγγελια αλλα δεν εχω λογαριασμο δεκο στο ονομα μου για αποδειξη μονιμης κατοικιας.ξερει καποιος τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;οι λογαριασμοι ειναι στου συζυγου κ της μητερας μου. Επισης ενδεχεται να παω σε αλλη εταιρεια με συμβαση ορισμενου χρονου μεχρι 15 ιουνιου.μετα δικαιουμαι να συνεχισω το ταμειο ή θα το χασω; ας με διαφωτισει καποιος που ξερει ευχαριστω!
fastnq2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δυστυχως απο βδομαδα μπαινω στην ανεργια κ θελω να παω οαεδ για ταμειο ανεργιας.εχω τις προυποθεσεις ενσημα κ καταγγελια αλλα δεν εχω λογαριασμο δεκο στο ονομα μου για αποδειξη μονιμης κατοικιας.ξερει καποιος τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;οι λογαριασμοι ειναι στου συζυγου κ της μητερας μου. Επισης ενδεχεται να παω σε αλλη εταιρεια με συμβαση ορισμενου χρονου μεχρι 15 ιουνιου.μετα δικαιουμαι να συνεχισω το ταμειο ή θα το χασω; ας με διαφωτισει καποιος που ξερει ευχαριστω! Βεβαιωση μονιμης κατοικιας απο το δημαρχειο ειναι το ιδιο πραγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα