Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξύπνησα σήμερα μετά από βαθύ και μακρύ ύπνο που είχα να κάνω μέρες, και το όνειρο που είχα δει ήταν τόσο έντονο που δυσκολεύτηκα να επανέλθω στο εδω και τώρα.

Συγκεκριμένα ονειρευόμουν μια τοποθεσία που έχω ξαναδει άλλη μία φορά σε όνειρο, αλλά ποτέ in real life.

Σε αυτό το μέρος (εξοχή) υπάρχει ένα σπίτι που υποτίθεται ότι είναι το σπίτι που έχω μεγαλώσει. (δεν ισχύει αυτό in real life) .

Το βρίσκω άδειο, αλλά όχι ακατοίκητο (στο χθεσινό όνειρο, το χρησιμοποιούσε περιστασιακά ένας καλλιτέχνης για να φτιάχνει σε ένα δωμάτιο κάτι κατασκευές.... Αλλά μου πούλησε και κάτι φακούς επαφής. Ο,τι να΄ναι)

Υπάρχουν παλιά εντοιχισμένα ντουλάπια τα οποία ανοίγω με την ελπίδα να βρω μικροπράγματα που παραπέμπουν στο παρελθόν μου. Υπάρχει ένα πατάρι, το οποίο δεν άνοιξα γιατί δεν πρόλαβα και δεν υπήρχε σκάλα ή έπιπλο να ανέβω.

Σε άλλη φάση του ονείρου είμαι εκτός οικίας, σε αυτή την τοποθεσία (πολύ απλή εξοχή, αλλά δεν παραπέμπει σε κάποιο μέρος που έχω όντως βρεθεί). Χθες είδα ότι εκεί έξω ήτα νύχτα με πανσέληνο. Εμφανίστηκαν και κάποιοι φίλοι προ δεκαετίας, και έμαθα νέα τους.

Ξυπνώντας, το αίσθημα νοσταλγίας ήταν διάχυτο.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Το όνειρο με ιντριγκάρει να ψάξω αυτό το μέρος.

Δημοσ.

Ναι όμως δεν έκανες σωστή περιγραφή, τα όνειρα στο χωριό μου τα λένε ως εξής: 

Είδα λέει ένα σπίτι, μετά λέει είχε παλιά εντοιχισμένα ντουλάπια.... κ.ο.κ.. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξύπνησα σήμερα μετά από βαθύ και μακρύ ύπνο που είχα να κάνω μέρες, και το όνειρο που είχα δει ήταν τόσο έντονο που δυσκολεύτηκα να επανέλθω στο εδω και τώρα.

Συγκεκριμένα ονειρευόμουν μια τοποθεσία που έχω ξαναδει άλλη μία φορά σε όνειρο, αλλά ποτέ in real life.

Σε αυτό το μέρος (εξοχή) υπάρχει ένα σπίτι που υποτίθεται ότι είναι το σπίτι που έχω μεγαλώσει. (δεν ισχύει αυτό in real life) .

Το βρίσκω άδειο, αλλά όχι ακατοίκητο (στο χθεσινό όνειρο, το χρησιμοποιούσε περιστασιακά ένας καλλιτέχνης για να φτιάχνει σε ένα δωμάτιο κάτι κατασκευές.... Αλλά μου πούλησε και κάτι φακούς επαφής. Ο,τι να΄ναι)

Υπάρχουν παλιά εντοιχισμένα ντουλάπια τα οποία ανοίγω με την ελπίδα να βρω μικροπράγματα που παραπέμπουν στο παρελθόν μου. Υπάρχει ένα πατάρι, το οποίο δεν άνοιξα γιατί δεν πρόλαβα και δεν υπήρχε σκάλα ή έπιπλο να ανέβω.

Σε άλλη φάση του ονείρου είμαι εκτός οικίας, σε αυτή την τοποθεσία (πολύ απλή εξοχή, αλλά δεν παραπέμπει σε κάποιο μέρος που έχω όντως βρεθεί). Χθες είδα ότι εκεί έξω ήτα νύχτα με πανσέληνο. Εμφανίστηκαν και κάποιοι φίλοι προ δεκαετίας, και έμαθα νέα τους.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Defrag έκανε ο εγκέφαλος, μην ψάχνεις να βρεις real μέρος! Α επίσης αν φοράς φακούς επαφής, μην ξεχάσεις πως τελειώνουν για να παραγγείλεις νέους. :) 

• Like 7
Δημοσ.

Κάποιες φορές βλέπω όνειρα τα οποία είναι σαν να λαμβάνουν μέρος στην ίδια (φανταστική) πόλη, αλλά σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά. Δηλαδή η αισθητική, τα φώτα και η ώρα (νύχτα) είναι πάντα ίδια.

Πάντως δεν βλέπω κάτι περίεργο με το όνειρό σου προσωπικά βλέπω σαν αυτό σχεδόν κάθε μέρα. Αυτό με την νοσταλγία αφού έχει τελειώσει το όνειρο το παθαίνω μερικές φορές όταν βλέπω άτομα που (υποτίθεται) ότι τα γνωρίζω, ανεξάρτητα απο το αν υπάρχουν ή όχι.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; 

Μάλλον ότι έκανες καλό ύπνο.

Γενικά τι όνειρα βλέπεις και σε παραξένεψε αυτό? Μήπως βλέπεις πιο συχνά και δεν το θυμάσαι?

Δημοσ.

Γενικά τι όνειρα βλέπεις και σε παραξένεψε αυτό? Μήπως βλέπεις πιο συχνά και δεν το θυμάσαι?

Απλώς δε μου χει τυχει να βλεπω το ιδιο μερος.

Ουτε τοσο συναισθηματικα ονειρα συνηθως. Τρελά ναι, αλλά όχι να ξυπνάω σε μια υπαρξιακή νοσταλγική κτλ κατασταση και να θέλω να ξανακοιμηθώ για να δω τη συνέχεια.

Δημοσ.

Και εγώ βλέπω πολλές φορές όνειρα που είναι πολύ πραγματικά σε φάση που ξυπνάω και για λίγο κολλάει το μυαλό μου αν αυτό όντως έχει γίνει στην πραγματική ζωη.

Άλλες φορές νιώθω ότι το ζω πραγματικά μια φορά είχα δει ότι εκλεγα και όταν ξύπνησα είχα δάκρυα στα μάτια

Δημοσ.

Και γω ειδα κουλο ονειρο χθες. Ημουν λεει σε αεροδρομιο και ενω εχασα την πτηση για μερικα λεπτα, αρχισα να τρεχω σαν τρελη στον αεροδιαδρομο και στο τελος, σταματησε το αεροπλανο και ανεβηκα. :mellow:

Ναι, ξερω. Να μην βλεπω πολλές αμερικλανιες. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ!

Δημοσ.

πολύ απλά δεν είσαι ευχαριστημένος από τη ζωή σου, με την τωρινή κατάσταση, με το περιβάλλον σου. Έχεις περάσει καλύτερα στο παρελθόν και τα όνειρα θα στο "χτυπάνε" συνέχεια

• Like 1
Δημοσ.

ναι βασικα ειχα δει και γω ενα ονειρο που εγινα ο σουπερμαν,και αρχισα να πεταω,και τοτε πετουσα αναμεσα σε κατι χωραφια και απεραντες κοιλαδες,και μακρυα απο πανω,ειδα ενα μεσαιωνικο καστρο,και μου κανε εντυπωση γιατι δεν ειμαστε στο μεσαιωνα,και ειχε φως,αλλα εκλεισε.
περιεργο :whistle:

Δημοσ.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Είσαι υιοθετημένος και δεν στο έχουν πει ;

Πιθανόν να θυμάσαι κάτι από όταν ήσουν μωρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...