Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 3-4 google accounts για διαφορες χρησεις αναλογα με το τι θελω να κανω. Σε αυτους που δε συνδεομαι συχνα τωρα αρχισε να με ρωταει κατι για verifyication γιατι θεωρει υποπτο το γεγονος οτι παω να συνδεθω. Βαζω σωστα τους κωδικους και τωρα θελει να απαντησω σε security questions (που δε θυμαμαι απαντησεις γιατι τις εδινα ειρωνικα) η να πω ποτε εφτιαξα το λογαριασμο με ακριβη μηνα του ετους λες και θυμαμαι. Πως μπορω τωρα να ξαναμπω με τους παπαρες που μπλεξαμε

Δημοσ.

Εχω 3-4 google accounts για διαφορες χρησεις αναλογα με το τι θελω να κανω. Σε αυτους που δε συνδεομαι συχνα τωρα αρχισε να με ρωταει κατι για verifyication γιατι θεωρει υποπτο το γεγονος οτι παω να συνδεθω. Βαζω σωστα τους κωδικους και τωρα θελει να απαντησω σε security questions (που δε θυμαμαι απαντησεις γιατι τις εδινα ειρωνικα) η να πω ποτε εφτιαξα το λογαριασμο με ακριβη μηνα του ετους λες και θυμαμαι. Πως μπορω τωρα να ξαναμπω με τους παπαρες που μπλεξαμε

Δεν μπορεις το ξεχνας

Δημοσ.

Σοβαρα μιλαμε τωρα? Βαζω username/κωδικους τα παντα και για καποιο λογο αποφασισε να με ρωτησει πιο μηνα το φτιαξα επειδη του φαινεται υποπτο πως εχω καιρο να μπω. Τι ξεφτιλικια ειναι αυτα ρε γκοογκλ

Εν τω μεταξυ εχω προσβαση σε ενα υπολογιστη στο γραφειο, οταν μπαινω απο το λαπτοπ το συναντω το προβλημα. Μηπως μπορω να κανω κατι απο κει να δωσω προσβαση στο λαπτοπ για τωρα και καθε μελλοντικη προσβαση

Δημοσ.

Ενταξει το φτιαξα. Εγραψα στη κρεμα μου τον Νικος Καλιθεα και μπηκα απο τον υπολογιστη και στις ρυθμισεις ασφαλειας εδωσα προσβαση στον υπολογιστη που θεωρει υποπτο και τωρα μπαινω και απο το λαπτοπ σε περιπτωση που αντιμετωπιζει και αλλος δυσκολιες με τις πολιτικες ασφαλειας του google

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...