Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω μια καινούρια καρέκλα γραφείου γιατί αυτή που έχω και την πήρα πριν κανά χρόνο χωρίς να το πολυψάξω, έχει σχεδόν διαλυθεί (ήταν από τις φτηνές).

Αυτή τη φορά είπα να ρωτήσω πριν πάρω. Το θέμα είναι πού ρωτάς για καρέκλες γραφείου; Είπα να δοκιμάσω το insomnia καθώς με έχει κατευθύνει σωστά σε άλλες αγορές.

Είδα ότι υπάρχουν threads αλλά έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε. Πρότειναν κυρίως τη Markus.

Αξίζει αυτό το μοντέλο ή υπάρχει κάτι καλύτερο; Είναι αρκετά ψηλή η τιμή της αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν πας πιο χαμηλά από 150 ευρώ χωρίς να πάρεις κάτι με ημερομηνία λήξης.

Θέλω μια καρέκλα που να είναι γερή κατασκευή καθώς δεν είμαι προσεκτικός με τα έπιπλά μου και ξαπλώνω πίσω συχνά. Επίσης πρέπει να είναι άνετη καθώς περνάω πολλές ώρες μπροστά στον υπόλογιστή. Πέρα από αυτά δεν έχω κάποια προτίμηση. Δεν με απασχολεί η εμφάνιση και δε χρειάζεται καν να έχει ψηλή πλάτη. Σε μια προηγούμενη δουλειά είχα μια εξαιρετική καρέκλα με χαμηλή πλάτη (δε θυμάμαι μοντέλο δυστυχώς).

Ένα τελευταίο είναι ότι δε θα ήθελα να τη συναρμολογήσω μόνος μου γιατί πέρα από τον κόπο, φοβάμαι θα χάσει την σταθερότητά της. Αν τα καταστήματα που την έχουν κάνουν παράδοση σπίτι απόγευμα ή Σάββατο είναι μεγάλο plus.

Αν έχετε καμιά ιδέα θα ήταν μεγάλη βοήθεια.

Δημοσ.

Έχω τη Markus από τον Σεπτέμβριο του 2015. Απλά πάρτην. Είναι πολύ άνετη για να κάθεσαι ώρες, στιβαρή κατασκευή και η πλάτη ξαπλώνει σε επίπεδο που ρίχνεις και ύπνο άμα λάχει ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...