pablobuennas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, αν γνωρίζει κάποιος! Είμαι τεχνικός υπολογιστών, ανέλαβα να αντικαταστήσω εντός εγγύησης το σύνολο ενός υπολογιστή! Τα περισσότερα κομμάτια από Αμερική που σημαίνει ότι έπρεπε να αποσταλούν εκεί για να μπορεί να ισχύει η εγγύηση τους πράγμα που έγινε, μέχρι να επιστρέψουν τα πράγματα όμως πέρασε ένα μεγάλο διάστημα στο οποίο έκανα συνεχή τηλέφωνα στις εταιρείες εκεί και φυσικά όλα αυτά, τηλέφωνα, αποστολές και όλα τα πλήρωσα από την τσέπη μου χώρια από τις εργατοώρες μου! Τώρα αφού έχουν παραληφθεί τα πράγματα από εμένα ο πελάτης αρνείται να πληρώσει και θέλει να παραλάβει άνευ αντιτίμου λέγοντας μου "τι περίμενα τόσο καιρό να μου έρθουν τα πράγματα και θα πληρώσω κι όλας;", κάνω καλά που δεν του τα δίνω πίσω αν δεν εξοφληθούν αυτά που έχω χρεωθεί πρώτα; ελπίζω να βοηθήσουν οι συνάδελφοι και όσοι έχουν νομική κατάρτηση
zio10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Πιστεύω ότι θα έπρεπε νσ τον ενημερώσεις νωρίτερα. Να του πεις δηλαδή ότι η εγγύηση σε καλύπτει αλλά δεν καλύπτει μεταφορικά, να το προχωρήσουμε; Το ίδιο για τα έξοδα επικοινωνίας. Τώρα έτσι όπως έγινε λογικό είναι να μη θέλει να πληρώσει.
29gk Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Eφοσον ο πελατης εστειλε πισω ενα προιον εντος εγγυησης, τι ποσο ειναι αυτο και για ποιο λογο τον καλεις να το πληρωσει; 3
pablobuennas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 μου έδωσε κάποια πράγματα δέχτηκε να αναλάβω εγώ οποία αποστολή στις ΗΠΑ των πραγμάτων και δέχτηκε επίσης που πριν γίνουν πάντα τον ενημέρωνα ότι πρόκειται να χρεωθούν έξοδα αποστολής και μου έλεγε θα τα καλύψω εγώ στο τέλος και τα τηλέφωνα που κάνω και όλα , οι εγγυήσεις όταν είναι limited δηλαδή τα προϊόντα απεστάλησαν μετά την αγορά τους σ χώρα άλλη απο αυτή που καλύπτει η εγγύηση η εταιρεία δεν αναλαμβάνει τα μεταφορικά και φυσικά έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την αλλαγή των προϊόντων! Εγώ ζητώ να μου αποδώσει αυτά που πλήρωσα για εκείνον και τις εργατοώρες μου!
29gk Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 α) Αποδειξεις που να υποστηριζουν τα εξοδα σου, εχεις; β) Αποδειξεις που να υποστηριζουν την δικη του αναληψη των εξοδων οπως και την αποδοχη του χρονου, εχεις; γ) Τι ειδους συναλλαγη εχετε; Θα κοπει τιμολογιο, αποδειξη ή καποιο αλλο παραστατικο; δ) Ποια η αξια του μηχανηματος εαν πωληθει απο τον κατοχο του ( πχ εσενα σημερα ) και ποιο το αμφισβητουμενο ποσο; ε) Τα δυο παραπανω ποσα, φαινονται γραπτως καπου; Εστω σε email; 3
pablobuennas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Υπάρχουν τιμολόγια απ τον ΟΤΕ όπου φαίνονται τα τηλέφωνα που έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα σε κάθε μία εταιρεία , Υπάρχει emai που αποδέχεται να πληρώσει ότι χρεωθώ εγώ μόλις επιστρέψουν τα πράγματα, Θα κοπεί τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών και φυσικά υπάρχουν όλα τα τιμολόγια από κούριερ και λοιπά, σ αυτό ήμουν πολύ προσεχτικός, Συνολική αξία τώρα έχει 1700 ευρώ όλα τα πράγματα, Υπάρχουν όλες οι επικοινωνίες και όλα τα ποσά και σε email και από εφαρμογές επικοινωνίας
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Κακως δέχτηκε την διαδικασία αυτη, εσυ εισαι τεχνικώς οχι αντιπρόσωπος, βέβαια ετσι οπως εχει η κατάσταση δεν του επιστρέφεις το μηχάνημα μεχρι να πληρώσει Καλα ξεμπερδέματα 3
pablobuennas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Άρα καλά κάνω και δεν τα επιστρέφω; Αν δεν με πληρώσει!
29gk Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Κανονικα ξερεις, οτι θα πρεπει να κανεις μια ερωτηση σε εναν δικηγορο, τουλαχιστον για να εισαι ψυχολογικα και γνωστικα καλυμμενος. Και αφου εγραψα αυτο, η γνωμη μου ειναι να μην δεχτεις τιποτα και να συνεχιζεις να απαιτεις τα χρηματα σου. Εδω μαλιστα θα σου ηταν χρησιμος ο δικηγορος, ο οποιος και μπορει να σε συμβουλευσει να εκδωσεις το τιμολογιο σου και να του το στειλεις με απαιτηση πληρωμης του. Επειδη βεβαια το ποσο ειναι και μεγαλο αλλα και μικρο, σε σχεση με μια προσφυγη σε δικαστηριο απο καποιον απο εσας, πιθανοτερο θεωρω, το να προσφυγει ο πελατης σου στην Γραμματεια Καταναλωτη με καποιο παραπονο, πχ υπερβασης του περιφημου "ευλογου χρονου". Σε καθε περιπτωση βεβαια θα πρεπει να το στηριξει και μλαιστα καλυτερα απο εσενα που εχεις ολα τα παραπανω χαρτια.
pablobuennas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Όχι βέβαια, εκείνος το αγόρασε κομμάτια από διάφορα site του εξωτερικού!
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Οκ συνεπως δεν φερεις καμια υποχρεωση απεναντι στον πελατη σε οτι αφορα την εγγυηση. Προκειται για κλασσικη περιπτωση πιστολιασματος απο την πλευρα του. Το ποιος εκ των δυο καλυπτεται νομικα εξαρταται απο τα εγγραφα που ανταλλαξατε. 1
pablobuennas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Έχει στην κατοχή του όλα τα έγγραφα! Όλα τα email εξιστορούν με ακρίβεια πώς έγιναν τα πράγματα, τώρα από ότι καταλαβαίνω αυτό είναι αστική διεκδίκηση, αυτό που ρωτώ ως τελευταίο είναι αν φτάσει εκεί που εκεί τον βλέπω να φτάνει πόσο καιρό θα ταλαιπωρηθώ με όλο αυτό;
Θεkλα Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Υπάρχουν τιμολόγια απ τον ΟΤΕ όπου φαίνονται τα τηλέφωνα που έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα σε κάθε μία εταιρεία , Υπάρχει emai που αποδέχεται να πληρώσει ότι χρεωθώ εγώ μόλις επιστρέψουν τα πράγματα, Θα κοπεί τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών και φυσικά υπάρχουν όλα τα τιμολόγια από κούριερ και λοιπά, σ αυτό ήμουν πολύ προσεχτικός, Συνολική αξία τώρα έχει 1700 ευρώ όλα τα πράγματα, Υπάρχουν όλες οι επικοινωνίες και όλα τα ποσά και σε email και από εφαρμογές επικοινωνίας 1700 ευρώ μόνο για τις υπηρεσίες σου; Η 1700 με την αξία του υπολογιστή; Επίσης, γράφεις οτι χρειάστηκε να αντικαταστησεις "το σύνολο ενός υπολογιστή". Τι σκ@τα είχε αγοράσει αυτός ο άνθρωπος και χρειάζονταν ολα αλλαγή; Δε μιλάμε για τον deep blue, σωστά; Δύσκολες οι κινήσεις στη σκακιέρα, όπως και να χει, γιατί μάλλον (τον) έμπλεξες. (Εκ των υστέρων εξετάζοντας το θέμα, εγγραφή το Δεκέμβρη και μοναδικά μηνυματα στο forum, στο παρον thread).
29gk Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Έχει στην κατοχή του όλα τα έγγραφα! Όλα τα email εξιστορούν με ακρίβεια πώς έγιναν τα πράγματα, τώρα από ότι καταλαβαίνω αυτό είναι αστική διεκδίκηση, αυτό που ρωτώ ως τελευταίο είναι αν φτάσει εκεί που εκεί τον βλέπω να φτάνει πόσο καιρό θα ταλαιπωρηθώ με όλο αυτό; Aν εννοεις δικαστηριο, αυτο σημαινει μινιμουμ κοστος για καθε εναν απο εσας +600€, και τουλαχιστον 3 χρονια αναμονη. Και παλι για καθε εναν απο εσας. Πρακτικα και ασχετα με την εκβαση μιας τετοιας περιπτωσης, χαμενοι θα βγειτε οπωσδηποτε και οι δυο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα