Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφενός το ποσό που ζητώ είναι για όλα τα τηλέφωνα, μεταφορικά και εργατοώρες 550 ευρώ, 1700 κάνει το pc αν κάποιος το αγοράσει τώρα! Από την αρχή ήξερε ότι έπρεπε να πάει Αμερική για να ισχύει η εγγύηση και μου είπε ότι δεν θα μπορέσει να το κάνει μόνος του και ότι με προσλαμβάνει να τα κάνω εγώ όλα με πληρωμή μου στο τέλος μόλις τελειώσει η ιστορία! Νόμιμα παραστατικά επαναλαμβάνω ότι υπάρχουν για όλα και φυσικά θα του κοπεί νόμιμο παραστατικό για οποία παροχή του έχω κάνει! Τώρα το αν θα έπαιρνα κάρτα κλήσεων η αν θα πάρω από το τηλέφωνο δεν έχει καμία αξία! Τι εννοείς με clone account;

Απο περιέργια πόσα πράγματα έστειλες (τι στο καλό όλα μαζί χάλασαν?) και πόσα τηλεφωνήματα έπρεπε να κάνεις και έφτασε ο λογαριασμός 550 ?

• Like 1
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τα 550 ποσα ειναι για τα εξοδα σου, που πρεπει να παρεις οπωσδηποτε πισω και ποσα ειναι για εργατοωρες, που οσο δικιο και να εχεις, ειναι διαπραγματευσιμες;

Δημοσ.

μα καλα καμια προκαταβολη εστω για τα μεταφορικα δεν του ζητησες; ολα απο την τσεπη σου; περιεργο μου ακουγεται. φιλαρακι σου ηταν ή του ειχες τυφλη εμπιστοσυνη χωρις να τον ξερεις.......

edit: ή τον εκοψες για χαλβα και σκευτηκες..... οπα απο αυτον θα βγαλουμε φραγκα.

ασε μας ρε φιλε μας δουλευεις;

Δημοσ.

Αν ασχολήθηκες προσωπικά εσυ με την διάγνωση κτλπ   , επειδή είχα και εγω μαγαζί , επειδή έφαγα και εγω ταπες κοιτά να πάρεις τα χρήματα που έδωσες τουλάχιστον και μην το κυνηγήσεις παρακάτω γιατι δεν αξιζει  ! μονο κόπος ειναι , ας παει στο καλο . ( είμαι αυτής της λογικής , και πίστεψε με την εφάρμοσα λογο εποχης με επιτυχία πολλες φορες ) Λαθος σου που ασχολήθηκες γιατι δεν είχες καμια ευθύνη , δεν έφερες εσυ τα parts απο USA  εξ αρχης για να βγαλεις το φιδι απο την τρυπά και να τα στείλεις rma μετα στην αλλη μεριά του κοσμου )  άλλα το καταλαβαίνω γιατι δεν ήθελες λογικα να χασεις το μεροκάματο , αλλα και αφου ασχολήθηκες και έβγαλες λογικα ενα προυπολογισμο , ας απαιτουσες μπροστά μερος τον χρηματων , το σωστο ειναι αυτο.

Καλα ξεμπερδέματα .

• Like 2
Δημοσ.

Απο τα 550 ποσα ειναι για τα εξοδα σου, που πρεπει να παρεις οπωσδηποτε πισω και ποσα ειναι για εργατοωρες, που οσο δικιο και να εχεις, ειναι διαπραγματευσιμες;

μα καλα καμια προκαταβολη εστω για τα μεταφορικα δεν του ζητησες; ολα απο την τσεπη σου; περιεργο μου ακουγεται. φιλαρακι σου ηταν ή του ειχες τυφλη εμπιστοσυνη χωρις να τον ξερεις.......

edit: ή τον εκοψες για χαλβα και σκευτηκες..... οπα απο αυτον θα βγαλουμε φραγκα.

ασε μας ρε φιλε μας δουλευεις;

Πάμε να λύσω μερικές απορίες προς τους είρωνες, αφενός δεν θα κάτσω να μπω στο τεχνικό κομμάτι αλλά διέγνωσα μνήμες επεξεργαστή και μητρική off, όλα έπρεπε να σταλούν στις εταιρείες για αντικατάσταση, με διαφορετικές αποστολές! Και μετά τα προϊόντα έπρεπε να γυρίσουν πίσω Ελλάδα και έπρεπε να μπεί εκτελωνιστής γιατί τα τιμολόγια αντικατάστασης ανέφεραν διεύθυνση αμερικανική καθώς αν λέγαμε ότι είναι από Ελλάδα δεν θα μας κάλυπταν, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά κάποιες εταιρείες έχουν την χειρότερη λογική στην εγγύηση τους ειδικά σε limited warranty προϊόντα! Τα πράγματα για με επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα έκαναν πάνω από 6μηνο... Δυστυχώς για να απαντήσω και στο γιατί δεν πήρα μέρος των χρημάτων μπροστά του είχα εμπιστοσύνη ενώ δεν έπρεπε και ένιωσα ότι βοήθησα έναν άνθρωπο σε ανάγκη! Τα υπόλοιπα που μου λέτε μερικοί θα τα θεωρήσω άγνοια από εκείνους.

Και συγνώμη που του χρέωνα 15 ευρώ την ώρα και μέσα σε αυτά ο χρόνος αναμονής στα τηλέφωνα, τις εργασίες διάγνωσης τα μεταφορικά που δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά για να στείλεις ένα δέμα με κούριερ είναι ακριβά και για να πάρεις επίσης! Αν σας φαίνονται πολλά μάλλον δεν κάνετε για αυτή την δουλειά, όπως ένας δικηγόρος πληρώνεται για την δουλειά του έτσι πρέπει και εμείς! Τα υπόλοιπα...

Δημοσ.

Δεν έφυγαν από Ελλάδα απευθείας για τις εταιρείες! Ο εκτελωνισμός δεν θα ίσχυε αν η αμερικανική εταιρεία παραλάμβανε απευθείας από Ελλάδα! Παίδες μην μπερδευόμαστε, δεν χρειάζεται να απολογηθώ εγώ! Ο ένας με λέει λαμόγιο εν ολίγης και ο άλλος λέει χρέωσα πολλά!!

Δημοσ.

Όχι ακόμα, Δευτέρα μεσημέρι έχω συνάντηση για να με καθοδηγήσει! Πάντως στο τηλέφωνο μου ανέφερε ότι ειναι αστικό και μάλλον έχω εγώ δίκιο και δεν ισχύει η υπεξαίρεση! Περισσότερα την Δευτέρα που θα έχει και εκείνος πλήρη εικόνα!

Δημοσ.

Που πήγες και έμπλεξες....ο πελάτης ήξερε εξαρχής τις χρεώσεις που λες; (μεταφορικά, τηλέφωνα, 15€/ώρα);

Δημοσ.

δηλαδη αν πας το αμαξι σου καπου και σου χρεωσουν 100 ευρω κατι που δεν συμφωνεις, και δεν πληρωσεις σου κραταν ολο το αμαξι νομιμα;

Δημοσ.

Όχι ακόμα, Δευτέρα μεσημέρι έχω συνάντηση για να με καθοδηγήσει! Πάντως στο τηλέφωνο μου ανέφερε ότι ειναι αστικό και μάλλον έχω εγώ δίκιο και δεν ισχύει η υπεξαίρεση! Περισσότερα την Δευτέρα που θα έχει και εκείνος πλήρη εικόνα!

Eπειδη, κατα τη γνωμη μου, ο πελατης σου και ασχετα με το εαν εσυ ευθυς εξαρχης εκανες καλη εξηγηση και συνενοηση, ειχε αλλα στο μυαλο του, καθως ειναι απολυτα λογικο το υψηλο κοστος μιας τετοιας διαδικασιας, αρα ειχε και εχει δολο, φροντισε να σου καλυψει ο δικηγορος και την περιπτωση μιας καταγγελιας σε εφορια με την οποια προφαση. Δεν ξερω κατα ποσον εισαι καλυμμενος, αλλα επειδη εχει γινει ψωμοτυρι τωρα τελευταια η καταγγελια σε ΣΔΟΕ, ΔΟΥ κτλ με οποιαδηποτε προφαση, ρωτησε τον και αυτο συνδυαστικα. Ειναι η περιπτωση του να κοψεις εσυ τιμολογιο και να του ζητησεις την εξοφληση του που ανεφερα παραπανω. Ή κατι παρομοιο.

Απο περιεργεια, ο πελατης, εχει αντιρρηση σε ολοκληρη την χρεωση, στα 500€ δηλαδη ή δεχεται να πληρωσει καποιο μερος επειδη την θεωρει υπερβολικη; Επισης θελει να παρει το pc του ή αλλαξε γνωμη στο εξαμηνο και λεει κατι διαφορετικο;

• Like 1
Δημοσ.

Ο πελάτης ήξερε εξ αρχής όλες τις χρεώσεις, ήμουν ξεκάθαρος και μάλιστα τα έστειλα με email και viber και όλες φυσικά οι επικοινωνίες υπάρχουν και σε όλα μου έλεγε οκ, δεν έκανα τίποτα χωρίς το ναι του!

Έχει αντίρρηση σε όλο το ποσό και λέει ότι δεν.μου οφείλει τίποτα και να του παραδώσω τα προϊόντα που μου έχει δώσει και αν θέλω να πληρωθώ να πάω δικαστικά!

Τι σχέση έχει το αμάξι φίλε; Μα καλά είσαι με τα καλά σου; Εσύ θα γουστάρεις να σε πιστολιασει κάποιος έτσι; Και στην τελική είχα την συναίνεση του σε όλα δεν μπορεί να λέει τώρα δεν πληρώνω!

• Like 1
Δημοσ.

Αφού έχει συμφωνήσει και υπάρχουν και γραπτά όλα μη του δίνεις τα πράγματα και πες του να πάει αυτός δικαστικά αν θέλει να τα πάρει...

• Like 1
Δημοσ.

Ο πελάτης ήξερε εξ αρχής όλες τις χρεώσεις, ήμουν ξεκάθαρος και μάλιστα τα έστειλα με email και viber και όλες φυσικά οι επικοινωνίες υπάρχουν και σε όλα μου έλεγε οκ, δεν έκανα τίποτα χωρίς το ναι του!

Έχει αντίρρηση σε όλο το ποσό και λέει ότι δεν.μου οφείλει τίποτα και να του παραδώσω τα προϊόντα που μου έχει δώσει και αν θέλω να πληρωθώ να πάω δικαστικά!

Τι σχέση έχει το αμάξι φίλε; Μα καλά είσαι με τα καλά σου; Εσύ θα γουστάρεις να σε πιστολιασει κάποιος έτσι; Και στην τελική είχα την συναίνεση του σε όλα δεν μπορεί να λέει τώρα δεν πληρώνω!

Το pc του το θελει; Και τι ακριβως σου λεει;

Δεν εχει σημασια στην υποθεση, και θα τα βρεις με τον δικηγορο σου ετσι οπως τα λες, αλλα ....φτιαξε μας λιγο το βραδυ. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...