Zerg13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Ο πελάτης ήξερε εξ αρχής όλες τις χρεώσεις, ήμουν ξεκάθαρος και μάλιστα τα έστειλα με email και viber και όλες φυσικά οι επικοινωνίες υπάρχουν και σε όλα μου έλεγε οκ, δεν έκανα τίποτα χωρίς το ναι του! Έχει αντίρρηση σε όλο το ποσό και λέει ότι δεν.μου οφείλει τίποτα και να του παραδώσω τα προϊόντα που μου έχει δώσει και αν θέλω να πληρωθώ να πάω δικαστικά! Τι σχέση έχει το αμάξι φίλε; Μα καλά είσαι με τα καλά σου; Εσύ θα γουστάρεις να σε πιστολιασει κάποιος έτσι; Και στην τελική είχα την συναίνεση του σε όλα δεν μπορεί να λέει τώρα δεν πληρώνω! Τα ιδια θα σου πει και ενας με συνεργειο αμαξιων. Αρα εχει σχεση. Δεν απαντησες παρολα αυτα.Εγω ποτε δεν θα εκανα οσα εκανες εσυ. Γιατι πηρες τηλεφωνα στο εξωτερικο μαιλ δεν ειχαν; Δεν υπαρχει το εκανα οτι εκανα δεν θα απολογηθω, πληρωστε με τωρα αλλιως κατασχω την περιουσια σου. 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 δηλαδη αν πας το αμαξι σου καπου και σου χρεωσουν 100 ευρω κατι που δεν συμφωνεις, και δεν πληρωσεις σου κραταν ολο το αμαξι νομιμα;Οχι παω στο συνεργείο λεω φτιαχτε το, μετα τους λεω δεν σας πληρώνω γιατί δεν συμφωνώ, το παίρνω και φεύγω, στην συνέχεια παω βόλτα με το αμαξι σου σε ενα καλό εστιατόριο, τρωω λεω δεν συμφωνώ και φευγω κυριος, και για να τελειωσει ωραια η ημερα μου, κλεινω ενα δωμάτιο στο hilton, το πρωι κλασικά τους λεω δεν συμφωνώ με την χρέωση και παω σπίτι μου Ηταν μία καταπληκτική μέρα Καποια στιγμή ομως κατάλαβα οτι κάποιος με σκουνταγε και μου ελεγε, ξυπνα επιτέλους ρε Νικόλα να πας στην δουλειά!!! 7
Zerg13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Γιατι στο εστιατοριο και στο ξενοδοχειο τι θα σου κανουν θα σε κλειδωσουν μεσα μεχρι να πληρωσεις; Ειδικα στο εστιατοριο πραγματικα σηκωνεσαι και φευγεις Τεσπα ξεραθηκα στο γελιο ευχαριστω.
pablobuennas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Το pc το θέλει αλλά δεν θέλει να πληρώσει, μου το παίζει τρελός και εγώ δεν ήξερα ότι θα τα στείλεις εκεί και θα σου κάνω μήνυση και άλλα τέτοια!
29gk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Γιατι στο εστιατοριο και στο ξενοδοχειο τι θα σου κανουν θα σε κλειδωσουν μεσα μεχρι να πληρωσεις; Τεσπα ξεραθηκα στο γελιο ευχαριστω. Στο εστιατοριο, ποικιλλει ανα περιπτωση, τρως ξυλο, πλενεις πλιατα ή φωναζουν την αστυνομια. Στο ξενοδοχειο σου κλειδωνουν δωματιο και βαλιτσες και δεν τα παιρνεις μεχρι να πληρωσεις. Νομιμοτατα και εξ απ ανεκαθεν που λενε. Το pc το θέλει αλλά δεν θέλει να πληρώσει, μου το παίζει τρελός και εγώ δεν ήξερα ότι θα τα στείλεις εκεί και θα σου κάνω μήνυση και άλλα τέτοια! Εισαι επαγγελματιας και δεν κανει, αλλα κανονικα θα επρεπε να τον στειλεις για ....σεξοτουρισμο. Μη μασας, μην στεναχωριεσαι, συζητησε τα με τον δικηγορο σου ( ενα εξοδο παραπανω ) και κανε οτι σου πει. Αν η φαση χοντρυνει πχ σου κανει φασαρια στο μαγαζι, επιτοπου καλεις το 100. 1
Zerg13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Οχι δεν μπορουν να σου κλειδωσουν τις βαλιτσες, τις παιρνεις και δεν περνας απο ρεσεψιον και φευγεις. Καμια σχεση
29gk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Οχι δεν μπορουν να σου κλειδωσουν τις βαλιτσες, τις παιρνεις και δεν παιρνας απο ρεσεψιον και φευγεις. Καμια σχεση Ψαξτο λιγο καλυτερα. Ενας οποιοσδηποτε αστυνομικος θα στο ξεκαθαρισει. Νομιμο και βασικο δικαιωμα του ξενοδοχειου.
pablobuennas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Γιατι στο εστιατοριο και στο ξενοδοχειο τι θα σου κανουν θα σε κλειδωσουν μεσα μεχρι να πληρωσεις; Ειδικα στο εστιατοριο πραγματικα σηκωνεσαι και φευγεις Τεσπα ξεραθηκα στο γελιο ευχαριστω. Τι δουλειά κάνεις αγαπητέ;
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αυτό που βλέπω εγω σαν πιο πιθανό ειναι να σου μείνει και το μηχάνημα του στο μαγαζί. Σιγά τωρα μην σου κάνει και μήνυση
pablobuennas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δυστυχώς και εγώ αυτό βλέπω! Θα δω τι κινήσεις μπορώ να κάνω για τον πιέσω να με πληρώσει και να πάρει ότι πρέπει να πάρει! Δεν είμαι λαμόγιο για να χαίρομαι που θα μου μείνουν τα πράγματα του αλλά δεν είμαι και κορόιδο!
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δυστυχώς και εγώ αυτό βλέπω! Θα δω τι κινήσεις μπορώ να κάνω για τον πιέσω να με πληρώσει και να πάρει ότι πρέπει να πάρει! Δεν είμαι λαμόγιο για να χαίρομαι που θα μου μείνουν τα πράγματα του αλλά δεν είμαι και κορόιδο! Δυστυχώς σε αυτές τις δουλειές αυτά είναι συχνά φαινόμενα. Εσυ ξερω οτι θέλεις τα λεφτά σου και την αμοιβή σου, και είναι και πολλά ρε γμτο.
29gk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αυτό που βλέπω εγω σαν πιο πιθανό ειναι να σου μείνει και το μηχάνημα του στο μαγαζί. Σιγά τωρα μην σου κάνει και μήνυση Εγω παντως δεν θα το ειχα και σιγουρο. Ουτε το να αφησει το μηχανημα στο μαγαζι κι ουτε και το να μην προχωρησει σε αγωγη ( οχι μηνυση, αστικη διαμαχη ειναι ) με οποιαδηποτε αιτιολογια και ζητωντας ακομα και την οποια αξια. Αν δηλαδη το pc εκτιμαται σημερα στα 1700€ γιατι να μην ζητησει 3000€ που θα ειναι η αξια ενος καινουργιου συν τυχον βλαβες που υπεστει απο την ελλεψη του; Εχει πολλους βλαμμενους εξω, ενω η κριση των τελευταιων ετων εχει επιδεινωσει την κατασταση. Υπαρχει βεβαια ενα μικρο θεμα. Για να μην πληρωνει τα 500€, ενδεχομενως να μην εχει να πληρωσει ουτε τα 600-800ε σε εναν δικηγορο. Αλλα αυτα ειναι ολα σχετικα και κανεις δεν μπορει να μπει στο μυαλο ενος αλλου, ιδιως οταν αυτος λειτουργει δολια.
pablobuennas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αυτό είναι, αν ήταν 50 100 150 ευρώ θα έλεγα οκ τα φάγαμε σε ένα εστιατόριο και κέρασα και 3-4 φίλους αλλά 550 είναι ο μισθός ενός υπαλλήλου δεν μπορώ! Τι να πω παιδιά είναι να μην μας συμβαίνουν τέτοια! Πάντως θα ενημερώσω για το τι γίνεται για να προφυλαχτεί και κάποιος άλλος και να ξέρει την διαδικασία!
Myron Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 κοίτα, στο δικαστήριο, αστικό είτε ποινικό, ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει οτιδήποτε θέλει, οτι ο τάδε μου είπε έτσι και συμφωνήσαμε αυτά. Αν δεν υπάρχει γραπτή συμφωνία, ο δικαστής θα βγάλει απόφαση ανάλογα με το ποιός είναι πιο πειστικός, και όχι με το τί πραγματικά έγινε. Οπωσδήποτε να ρωτήσει δικηγόρο γιατί -κατά τη γνώμη μου - έτσι ρισκάρει Αναρωτιέμαι, αυτά τα γράφεις επειδή τα ξέρεις ή επειδή έτσι φαντάζεσαι ότι είναι;
Zerg13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Ψαξτο λιγο καλυτερα. Ενας οποιοσδηποτε αστυνομικος θα στο ξεκαθαρισει. Νομιμο και βασικο δικαιωμα του ξενοδοχειου.Αγαπητε, δεν το χεις. Πρωτον οι αστυνομικοι δεν ξερουν τους νομους, θα επρεπε αλλα δεν. Κυριως κατι τοσο εξεζητημενο.Εχω ταξιδεψει σε 7-8 χωρες, πουθενα δεν κλειδωνουν βαλιτσες τις κανεις οτι θες. Δηλαδη αν δεν πληρωνα θα ερχοταν ο Αμπντουλ και θα μου τις επερνε απ τα χερια; Πρωτα φευγεις απ το δωματιο μαζι με τι βαλιτςες σου και μετα πληρωνεις, αν θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα