Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω κάνει 3 φορές μέχρι τώρα, τραβάει καιρό αυτή η κολώνια που λένε! Έχει ενημερωθεί για τα πάντα και εξακολουθεί να αρνείται να με πληρώσει! Και μου λέει τα γελοία που μας γράφει ένας φίλος εδώ, ας έπαιρνες τηλεκάρτα, δεν λέει ας μου έλεγες να σου πάρω μία αλλά ας έπαιρνα εγώ από μόνος μου πάλι να την χρεωθώ και αυτή δηλαδή! Όλα όμως έχουν και τα όρια τους! Για αυτό και ρώτησα μήπως υπάρχει αντίστοιχη εμπειρία από κάποιον εδώ!

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κακώς τον ανελαβες από την αρχή κατά την γνώμη μου, τώρα καλά ξεμπερδεματα.

Έπρεπε να του ζητήσεις να σου προπληρώσει τα μεταφορικά πριν στείλεις οτιδήποτε.

• Like 2
Δημοσ.

Σπασε το pc και πούλησε τα κομμάτια του στο τέλος... κι όταν μαζέψεις το ποσό π σου χρωστάει δώστου ότι έμεινε..

Δημοσ.

Το έχω κάνει 3 φορές μέχρι τώρα, τραβάει καιρό αυτή η κολώνια που λένε! Έχει ενημερωθεί για τα πάντα και εξακολουθεί να αρνείται να με πληρώσει! Και μου λέει τα γελοία που μας γράφει ένας φίλος εδώ, ας έπαιρνες τηλεκάρτα, δεν λέει ας μου έλεγες να σου πάρω μία αλλά ας έπαιρνα εγώ από μόνος μου πάλι να την χρεωθώ και αυτή δηλαδή! Όλα όμως έχουν και τα όρια τους! Για αυτό και ρώτησα μήπως υπάρχει αντίστοιχη εμπειρία από κάποιον εδώ!

Γελοια ακουγται στο δικο σου το μυαλο. Σε ρωταω λοιπον, ποσα χρηματα χαλασες σε διεθνεις κλησεις; 5 σελιδες thread και τα κρατας ολα μυστικα.

Και ποσα ειναι τα μεταφορικα, ποσα τα τελωνιακα και ποσα τα δικα σου, μπας και βγαλουμε ακρη

• Like 2
Δημοσ.

Αγαπητέ, οι υπόλοιποι μία χαρά άκρη έχουν βγάλει μάλλον εσύ δεν θέλεις να καταλάβεις! 550 είναι για όλα μαζί, και όχι δεν πάω να το δαγκώσω! Αλλά τελικά εγώ δεν κατάλαβα γιατί σχολίασες από τη αρχή γιατί το μόνο που διακρίνω είναι ειρωνία και κατηγορίες σε όλες σου τις απαντήσεις λες και γνωριζόμαστε από παλιά...

Δημοσ.

Ειρωνια ποτε. Εχεις θεμα κατανοησης αυτου που διαβαζεις.

Πχ δεν ρωταω ποσο ειναι ολα, το ειπες,πριν. Αλλο ρωταω. Θες να ξαναρωτησω; Ρωταω παραπανω.

Ειπα εγω οτι πας να δαγκωσεις; Ο πελατης σου το νομιζει αυτο. Ειτε καλος ειτε κακος οφειλεις να συννενοηθεις μαζι του.

Κατηγοριες για λαθος χειρισμους ναι. Στο γραψαν και αλλοι αυτο.

Προκλητικος εισαι εσυ, δες τι εγραψες λιγο παραπανω οτι γραφω γελοιοτητες. Υπηρχε κανας λογος να το γραψεις αυτο;

Ελπιζω να συννενοησαι με τον υπολοιπο κοσμο, και με τους υπολοιπους πελατες, μια που απ οτι λες, φταινε οι αλλοι.

Περιμενω και την απαντηση απο τον δικηγορο που θα ρωταγες, για την παρακρατηςη της περιουσιας του, τον Η.Υ του. Αν στεκει νομικα.

Δημοσ.

Για αν σου λύσω την απορία, ακριβώς τα λεγόμενα του δικηγόρου που συνάντησα σήμερα, δεν υπάρχει υπεξαίρεση εφόσον υπάρχει έγγραφη συναίνεση του στο χειρισμό της υπόθεσης από εμένα (ναι και το email) στο οποίο ρητά αναφέρει ο πελάτης θα σε πληρώσω στο τέλος έχω το δικαίωμα να κρατήσω ως ενέχυρο από την στιγμή μάλιστα που τον έχω ενημέρωσει για αυτή την πράξη και ο ίδιος προσπαθεί με διάφορα τεχνάσματα να αποφύγει την πληρωμή, άρα λειτουργεί με δόλο για την δική μου οικονομική ζημιά! Προχωρώ λοιπόν στην έκδοση τιμολογίου παροχής υπηρεσιών, θα του στείλουμε εξώδικο να έρθει να καταβάλει τα χρήματα και να παραλάβει τον εξοπλισμό, αν τωρα δεν και μόλις περάσουν οι 15 ημέρες θα ξεκινήσουμε για το αστικό και φυσικά μετά στην έκδοση διαταγής πληρωμής που εκεί δεν θα δώσει μόνο τα 550, ο εξοπλισμός παραμένει στην κατοχή μου σφραγισμένος με όλες τις φορτωτικές έως την εξόφληση όλων των τιμολογίων!

Σπασε το pc και πούλησε τα κομμάτια του στο τέλος... κι όταν μαζέψεις το ποσό π σου χρωστάει δώστου ότι έμεινε..

Αυτό δεν μπορώ να το κάνω, το βλέπω και λίγο λαμογιά να κάνω κάτι πριν έχω την απόφαση που θα λέει είναι δικά σου!

Φαντασου να ήταν και εκτός εγγύησης ο υπολογιστής

Ε εκεί θα έπαιρνε άλλον! Εγώ έναν άνθρωπο που θεωρούσα φίλο πήγα να βοηθήσω ως τεχνικός!Τα υπόλοιπα πως εξελίχτηκαν έγιναν μάθημα!
  • Like 1
Δημοσ.

Θα γινει δικαστηριο, μην προδικαζεις την αποφαση, δεν ειναι δεδομενη, καλο κουραγιο.

Πριν κανεις οτι κανεις στειλε ενα email και δωσε 48 ωρες να σου δωσει 450 ευρω κ να κλησει εδω το θεμα, αλλιως παει δικαστικως πεστου.( ή μην το λες ξερω γω; Για να μην λαβει μετρα;)

Στειλε ενα μηνυμα στο κινητο του να δει το μαιλ του. Ρωτα τον δικηγορο σου πριν το κανεις αυτό.

Οταν δει το εξωδικο, αυτος θα σου κανει μηνυςη, να το ξερεις.

Δημοσ.

Δεν προδικαζω απλά ανέφερα τα λεγόμενα του δικηγόρου, μέχρι στιγμής αυτά έχω ως δεδομένο! Κοίταξε επειδή πριν φτάσω να γράψω εδώ, του είχα προτείνει απλά να μου δώσει αυτά που έχω δώσει και να πάρει τις αποδείξεις για να μην νομίζει ότι κλέβω και όσο για τις εργατοώρες του είπα σαν αντάλλαγμα απλά να μην με ξαναπάρει για να τελειώνουμε! Αρνήθηκε λέγοντας μου θα σου δώσω 50 και πολλά είναι! Αγαπητέ όχι, δεν θα ξαναπώ στην διαδικασία αυτή, τώρα πλέον θα το αναλάβει άλλος! Το καλύψαμε και αυτό με το εάν θα πάει να κάνει μήνυση, δεν έχει καμία σημασία το τι θα κάνει αυτό που έχει σημασία σε οποιοδήποτε δικαστήριο είναι τα στοιχεία που έχεις! Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει μήνυση με σκοπό να καθυστερήσει στη συνεκδίκαση!

Δημοσ.

Δεν προδικαζω απλά ανέφερα τα λεγόμενα του δικηγόρου, μέχρι στιγμής αυτά έχω ως δεδομένο! Κοίταξε επειδή πριν φτάσω να γράψω εδώ, του είχα προτείνει απλά να μου δώσει αυτά που έχω δώσει και να πάρει τις αποδείξεις για να μην νομίζει ότι κλέβω και όσο για τις εργατοώρες του είπα σαν αντάλλαγμα απλά να μην με ξαναπάρει για να τελειώνουμε! Αρνήθηκε λέγοντας μου θα σου δώσω 50 και πολλά είναι! Αγαπητέ όχι, δεν θα ξαναπώ στην διαδικασία αυτή, τώρα πλέον θα το αναλάβει άλλος! Το καλύψαμε και αυτό με το εάν θα πάει να κάνει μήνυση, δεν έχει καμία σημασία το τι θα κάνει αυτό που έχει σημασία σε οποιοδήποτε δικαστήριο είναι τα στοιχεία που έχεις! Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει μήνυση με σκοπό να καθυστερήσει στη συνεκδίκαση!

Nα μην κανεις τιποτα απολυτως αλλο, εκτος απο αυτα που σου ειπε ο δικηγορος. Εκδιδεις το τιμολογιο, το στελνεις προς εξοφληση, εαν δεν υπαρξει ανταποκριση ή εχεις κατι αρνητικο προχωρας σε εξωδικο ( ενα εξοδο παραπανω) και μετα σε διαταγη πληρωμης ( ακομα ενα εξοδο). Αυτο που θα προτεινα ειναι να προσπαθησεις να περιορισεις τα απο εδω και περα εξοδα, ισως με την μη αποστολη εξωδικου.

Να μην στειλεις σε αυτον κανενα απολυτως μηνυμα, ουτε σε κινητο, ουτε σε τηλεφωνο, ουτε σε email, ισως μαλιστα το τελευταιο και σε προσπαθεια αντικαταστασης του εξωδικου και των εξοδων του, να στο συνταξει ο δικηγορος και να του στειλεις μονον αυτο και να μην ασχοληθεις απο εδω και περα. Την υποθεση θα τη δωσεις στο δικηγορο σου να την χειριστει αυτος.

@Zerg13

αφου εμαθες τα των ξενοδοχειων, κανε εναν κοπο να μαθεις και τι εστι οπως και ποιες οι συνεπειες μιας ψευδους ( δολιας ) καταμηνυσης. Στο μεταξυ προσπαθησε να συγκρατηθεις απο αλλες υποθεσεις.

Δημοσ.

Αυτα που γραψαν για τα ξενοδοχεια, δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που εγραφες εσυ. Μην τα ξαναλεμε. Θες να σου ξανα-θυμισω τι εγραψες οτι θα μου κανει το ξενοδοχειο αν δεν πληρωσω;

Μεχρι οτι μιλας για περιπτωση ανανεωσης της διαμονης μου εγραψες, πως το πες 3+3; :) (οταν προσπαθουσες να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα).

Εσυ εγραψες οτι εχουν φωτοτυπια το διαβατηριο μου, μπραβο, μιλαμε με φωτισες. Τεσπα τα γραφομενα σου υπαρχουν παραπισω δεν ασχολουμε αλλο με σενα.

Στο αν δεν πρεπει να γινει καν εξωδικο, θα συμφωνησω. Αν γινεται να αποφευχθει ναι, ειναι τζαμπα χρηματα.

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω

Αυτα που γραψαν για τα ξενοδοχεια, δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που εγραφες εσυ. Μην τα ξαναλεμε. Θες να σου ξανα-θυμισω τι εγραψες οτι θα μου κανει το ξενοδοχειο αν δεν πληρωσω;
Μεχρι οτι μιλας για περιπτωση ανανεωσης της διαμονης μου εγραψες, πως το πες 3+3; :) (οταν προσπαθουσες να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα).
Εσυ εγραψες οτι εχουν φωτοτυπια το διαβατηριο μου, μπραβο, μιλαμε με φωτισες. Τεσπα τα γραφομενα σου υπαρχουν παραπισω δεν ασχολουμε αλλο με σενα.

Στο αν δεν πρεπει να γινει καν εξωδικο, θα συμφωνησω. Αν γινεται να αποφευχθει ναι, ειναι τζαμπα χρηματα.

Να σε ρωτησω και εγω, αν και σε ξαναρωτησαν και δεν απαντησες.

Τι δουλεια κανεις; Με τι ασχολεισαι;

Οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα για να μου λυθει μια προσωπικη απορια.

Δημοσ.

Κουβαλαω βαλιτσες σε ξενοδοχεια και δερνω οποιον δεν πληρωνει. Οταν φτασουν στην ρεσεψιον και δεν πληρωνουν, παιρνω τις βαλιτσες απ τα χερια τους :) καμια φορα τις κλειδωνω και μεςα στα δωματια οταν ζητουν ανανεωση (το λεγομενο 3+3 )

Δουλευω και σε εστιατορια :) οποιος δεν πληρωνει τους βαζω να πλενουν πιατα ή τους δερνω. α ειμαι και μαυρος και 2 μετρα.

Ελπιζω να απαντησα.

Και ομως καποιος τα εγραψε σοβαρα αυτα :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...