alexakos89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα.Θα ήθελα τα φώτα σας ως νέος κάτοχος iPhone. Στο Android που είχα κάποιες εφαρμογές πχ YouTube tvshow time. Στις εν λόγω εφαρμογές όταν κατι νέο έβγαινε πχ ένα τραγούδι από ένα κανάλι που ακολουθώ η ένα νέο επεισόδιο από μια σειρά μου έβγαζε ειδοποίηση στο κινητό. Στο κινητό που έχω τώρα ενώ τα έχω ενεργοποιημενα δεν μου τα εμφανίζει. Ούτε στο insomnia ios app όταν μου στείλει κάποιος μήνυμα το εμφανίζει. Έχω κάνει κάτι λάθος. Είναι κάποια ρύθμιση; Επιπλέον ξέχασα να αναφέρω ότι στην μπαταρία όταν πάω κάτω κάτω να δω την χρήση και πόσο έχει μείνει μου έχει 2 παυλες και δεν λέει κάτι.
taslikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Ενεργοποίησε τις γνωστοποιήσεις από τις ρυθμίσεις. Για την μπαταρία πρέπει να το φορτίσεις 100% και να μην το έχεις κλείσει για να συ λεει
alexakos89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Τα έχω ενεργοποιημενα . όλα αυτά. Αυτό με το κλείσιμο συσκευής σας το γνώριζα.
taslikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Στο YouTube για να έρχονται ειδοποιήσεις, θέλει να βάλεις για κάθε κανάλι ξεχωριστά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα