Hellaslover Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Πριν λιγο μου ηρθε στα notifications οτι ενα ατομο που με εχει κανει μπλοκ στο fb θελει να μου μιλησει στο messenger. Με το που το διαβασα το κινητο ετυχε και "κολλησε" και εκανα unintall το messenger και το ξανακατεβασα. Στα notifications δε φενετε ποια τιποτα ουτε και στο messenger πουθενα. Παω στο προφιλ του και δε μπορω να το δω ουτε να στειλω καθος ειμαι μπλοκ. Δε ξερω αν θελει να μου μιλησει και εχει ξεχασει οτι με εκανε μπλοκ, γιατι δε φενετε τιποτα στα notifications η ειναι καποιο bug του facebook; αν μου εκανε αιτηση για chat μπορει πχ να το μετανιωσε και για αυτο δε φενετε πουθενα;
Hellaslover Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δεν ειναι γκομενα παιδια ειναι λιγο σοβαρο θεμα. Παιδικος φιλος και προβλημα υγειας στην οικογενεια του ισως θελει να μου μιλησει να θελει κατι
mclein Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 παιδικος φιλος, μπλοκ απο εκεινον, σοβαρο θεμα, οικογενεια, υγεια, μεσεντζερ .- 3
fotislado Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καντον μπλοκ στο ινσταγκραμ για να βαλει μυαλο 2
idomeneas7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Στείλε "κάνε με αδδ είμαι πλοκ" να δεις τις πραγματικές προθέσεις. 4
mclein Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Στείλε "κάνε με αδδ είμαι πλοκ" να δεις τις πραγματικές προθέσεις. ιμε. fixed 2
John323 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Πριν λιγο μου ηρθε στα notifications οτι ενα ατομο που με εχει κανει μπλοκ στο fb Παιδικος φιλος και προβλημα υγειας στην οικογενεια του ισως θελει να μου μιλησει να θελει κατι Οταν λες προβλημα υγειας στην οικογενεια? Το προβλημα το εχει ολη η οικογενεια?
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Άμα θέλει να σου μιλήσει ας σε ξεμπλοκάρει, αλλιώς χέστον
Hellaslover Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Το καταλαβε και με ξεμπλοκαρε. Ολα καλα ενα γεια ηθελε να πει.
Peleus17 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Για ένα "γεια" ολόκληρο thread. Καλά πάμε... 4
Hellaslover Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Για ένα "γεια" ολόκληρο thread. Καλά πάμε...Χαχα οντωςΟταν λες προβλημα υγειας στην οικογενεια? Το προβλημα το εχει ολη η οικογενεια?Ξερω ειχε το πατερα του στο νοσοκομειο αλλα ευτυχως δεν ειναι για αυτο. Μπλοκ με κανε χωρις να το καταλαβει καταλαθος δεν ειχε και λογο παλαιοτερα ειχα παει να του στειλω και δε μπορουσα και το αφησα ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα