Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγο μου ηρθε στα notifications οτι ενα ατομο που με εχει κανει μπλοκ στο fb θελει να μου μιλησει στο messenger. Με το που το διαβασα το κινητο ετυχε και "κολλησε" και εκανα unintall το messenger και το ξανακατεβασα. Στα notifications δε φενετε ποια τιποτα ουτε και στο messenger πουθενα. Παω στο προφιλ του και δε μπορω να το δω ουτε να στειλω καθος ειμαι μπλοκ.

Δε ξερω αν θελει να μου μιλησει και εχει ξεχασει οτι με εκανε μπλοκ, γιατι δε φενετε τιποτα στα notifications η ειναι καποιο bug του facebook; αν μου εκανε αιτηση για chat μπορει πχ να το μετανιωσε και για αυτο δε φενετε πουθενα;

Δημοσ.

Δεν ειναι γκομενα παιδια ειναι λιγο σοβαρο θεμα. Παιδικος φιλος και προβλημα υγειας στην οικογενεια του ισως θελει να μου μιλησει να θελει κατι

Δημοσ.

παιδικος φιλος, μπλοκ απο εκεινον, σοβαρο θεμα, οικογενεια, υγεια, μεσεντζερ .-

• Like 3
Δημοσ.

Πριν λιγο μου ηρθε στα notifications οτι ενα ατομο που με εχει κανει μπλοκ στο fb

Παιδικος φιλος και προβλημα υγειας στην οικογενεια του ισως θελει να μου μιλησει να θελει κατι

Οταν λες προβλημα υγειας στην οικογενεια? Το προβλημα το εχει ολη η οικογενεια?

Δημοσ.

Για ένα "γεια" ολόκληρο thread. Καλά πάμε...

Χαχα οντως

Οταν λες προβλημα υγειας στην οικογενεια? Το προβλημα το εχει ολη η οικογενεια?

Ξερω ειχε το πατερα του στο νοσοκομειο αλλα ευτυχως δεν ειναι για αυτο. Μπλοκ με κανε χωρις να το καταλαβει καταλαθος δεν ειχε και λογο παλαιοτερα ειχα παει να του στειλω και δε μπορουσα και το αφησα ετσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...