zio10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Το παιδί σκοτώθηκε και δεν γυρίζει πίσω. Τι νομίζουν ότι κάνουν αυτοί του Ρουβίκωνα δεν καταλαβαίνω και δεν ξέρω τι νόημα έχει. Το κακό είναι ότι οι ντελιβεράδες θα συνεχίσουν να τρέχουν και να οδηγούν επικίνδυνα για τους ίδιους και για τους άλλους...και δεν είναι μόνο επειδή τους πιέζουν οι εργοδότες, πολλές φορές (θα έλεγα τις περισσότερες) το κάνουν μόνοι τους για να βγάλουν περισσότερα... 2
Miracle Worker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Πολυ θα ηθελα να μαθω μια μερα ποιοι κρυβονται πισω απο αυτες τις οργανωσεις, πως μεγαλωσαν, που μεγαλωσαν, που ζουν, πως μετακινουνται, πως βγαζουν το ψωμι τους. Μου κανει εντυπωση που ειναι αντι σε ολα. Εκτος και αν ειναι ολοι κλεφτες. 3
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Το να πηγαίνουν με 1000 για να καταφέρουν να παραδώσουν περισσότερες παραγγελίες στο ωράριο ώστε να βγάλουν περισσότερα από tips, δεν παίζει ε?Όλα παίζουν, δεν ξέρουμε πώς έγινε το δυστύχημα. Άλλοι είναι σίγουροι πως ξέρουν τι έγινε, όχι εγώ: Βασικα ολοι οι ελληνες οδηγοι να παραδωσουν θελουν, γιαυτο οδηγανε ετσι. Κατω ο φασισμος των Μικελ. Lol, άλλη μαλακια είχες γράψει και το έκανες Edit 2
Joshua21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Όλα παίζουν, δεν ξέρουμε πώς έγινε το δυστύχημα. Άλλοι είναι σίγουροι πως ξέρουν τι έγινε, όχι εγώ: Από το προηγούμενο post σου πάντως φαινόταν σαν να(ή τουλάχιστον εμένα μου φάνηκε πως) ήσουν σίγουρος πως έγινε. 1
Miracle Worker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καποτε δουλευε ενας κολλητος σε "επαγγελματικο" ντελιβερι και μας ελεγε καθε μερα με περηφανια τις παρανομιες που εκανε για να φτασει πιο γρηγορα. Οι υπολοιποι του λεγαμε ποσο μαλακας ειναι που θα σκοτωθει ή θα σκοτωσει για το αφεντικο, καθως ετσι και αλλιως ηταν καλος στη δουλεια του και δεν υπηρχε περιπτωση να αντικατασταθει. Αλλα αυτον αυτο που τον ενοιαζε ηταν οτι ηταν γαματος σε αυτο που εκανε. Απλα για να θεσω μια τριτη οπτικη στο θεμα. 6
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Από το προηγούμενο post σου πάντως φαινόταν σαν να(ή τουλάχιστον εμένα μου φάνηκε πως) ήσουν σίγουρος πως έγινε. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έγινε, αυτό όμως που ξέρω είναι ότι αν δουλεύεις για κάποιον το να σου πληρώνει το μεροκάματο δεν είναι η μοναδική υποχρέωση που έχει απέναντι σου. Αλλά και το να τελειώσεις την δουλειά σου σωος και αβλαβης, ή μήπως διαφωνεί κάνεις; 1
DrLo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εμπειρικά μιλώντας, όσες φορες έχω δει μηχανάκια να παραβιάζουν τον ΚΟΚ, να περνάνε με κόκκινο, να μην δίνουν προτεραιότητα στους πεζούς είναι πάντα ντελιβεράδες. Και αυτό προφανώς επειδή οι εργοδότες τους πιέζουν να ξεκουμπιστούν να παραδώσουν το ταχύτερα δυνατόν το κεμπάπ σκύλου και τα σουβλάκια γάτας και άλλα αμφιβόλου προελεύσεως εδέσματα στην πεινασμένη πελατεία τους. Βλέπετε θέλουμε και σελίδα στο facebook και τρέμουμε την κάθε κατίνα μην μας βαθμολογίσει με ένα αστεράκι επειδή περίμενε "με τις ώρες" την παραγγελία της. Από εκεί και πέρα δεν μου αρέσει να καπηλεύονται τέτοια τραγικά γεγονότα διάφορες αναρχικές ομάδες αμφιβόλου προελεύσεως. Και με το Γρηγορόπουλο τότε κάψανε όλη την Αθήνα και σήμερα ο τάφος του είναι μέσα στα αγριόχορτα. ΥΓ. όντως ο καφές του Μικέλ δεν πίνεται. Ίσως και να είναι έτσι ... αν αντί τα Μικέλ όμως είναι το "βρώμικο" του μπάρμα-μήτσου στη πλατεία ... θα του έσπαγε το μαγαζί ο "Ρουβίκωνας", η μόνη ένοπλη militia που κάνει μέρα μεσημέρι παρέλαση σε Ευρωπαϊκή χώρα ? ή ο μπαρμπα-μήτσος δεν πιέζει τους ντελιβεράδες του? ίσα ίσα, να τα πουλήσουν τσαμπουκά στον μπαρμπαμήτσο μπορεί να είχε και κάποιο αποτέλεσμα, να φοβηθεί ο μπάρμπας και να στρώσει ... τα μικέλ , κλάιν μάιν αν τους σπάσανε και 2-3 βιτρίνες. Γιατί να μη πιστέψω ότι ο Ρουβίκωνας δεν είναι νταβατζής που μπορεί να εκβιάζει μαγαζιά/επιχειρήσεις με την ανοχή του κράτους για να μη τους σπάσει το μαγαζί ? 1
JimxxZe Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) ........... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2017 από JimxxZe 3
Joshua21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έγινε, αυτό όμως που ξέρω είναι ότι αν δουλεύεις για κάποιον το να σου πληρώνει το μεροκάματο δεν είναι η μοναδική υποχρέωση που έχει απέναντι σου. Αλλά και το να τελειώσεις την δουλειά σου σωος και αβλαβης, ή μήπως διαφωνεί κάνεις; Επειδή ακριβώς δεν ξέρουμε τι έγινε, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στον εργοδότη. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά ναχουμε να λέμε. 1
DrLo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Σε οποιαδηποτε αλλη συγχρονη χωρα του δυτικου πολιτισμου οι αναρχοαπλυτοο του Ρουβικωνα που εχουν χομπυ να σπανε τις ιδιοκτησιες των 'κεφαλαιοκρατων' θα συλλαμβανονταν στο λεπτο και οι πλουσιοι γονεις τους θα πληρωνα στο ακεραιο τις υλικες ζημιες. Στην Ελλαδαρα βεβαια οποιος ειναι αριστερος-ακροαριστερος δε μας πειραζει, παντα επικρατει μια νοηρη συμπονια στα παιδια.. Αυτοι παντα υπερασπιζονται το δικιο της εργατιας ανεξαρτητα που ειναι το ιδιο και χειροτεροι φασιστες απο τους ναζι. Ισχύει μέν ... αλλά όχι και ότι πριν το σημερινή "επίσημη" ανοχή του Ρουβίκωνα σαν μια παρακρατική/παρακομματική militia η κατάσταση στην Ελλάδα ήταν καλύτερη ... απλά τώρα έχουμε πέσει επίσημα και σε καταστάσεις "πολεμαρχών" τύπου κεντροαφρικανικών χωρών. Έίναι μια από αυτές τις στιγμές που θα άξιζε να είμασταν για λίγο ΗΠΑ ... να βγουν να κάνουν παρέλαση "τα κομάντα" του ρουβίκωνα με τα όπλα τους και να τους καρφωθούν ταυτόχρονα ανάμεσα στα μάτια σφαίρες από snipers της αντυσνομίας (αν υποθέσουμε ότι η ΕΛΑΣ ξέρει σημάδι), να πέφτανε στο δρόμο και μετά να τους μαζέβανε με κλαρκ. 2
fotislado Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Γελαω απλα με ολους εσας τους τσε γκε βαρα του διαδικτυου.σκοτωθηκε ενα παιδι και εννοειται ειναι πολυ κριμα.το πως η συζητηση ομως καταληγει στο οτι φταινε τα μικελ απλα με κανει να απορω με το επιπεδο μερικων ανθρωπων κ την αναγκη τους για ανουσια επανασταση. 1
DrLo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Σε οποιαδηποτε αλλη συγχρονη χωρα του δυτικου πολιτισμου ... προς τι το "άλλη" ... εννοείς ότι η Ελλάδα είναι και αυτή χώρα του δυτικού πολιτισμού ?
Zerg13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Σε οποιαδηποτε αλλη συγχρονη χωρα του δυτικου πολιτισμου οι αναρχοαπλυτοι του Ρουβικωνα που εχουν χομπυ να σπανε τις ιδιοκτησιες των 'κεφαλαιοκρατων' θα συλλαμβανονταν στο λεπτο και οι πλουσιοι γονεις τους θα πληρωναν στο ακεραιο τις υλικες ζημιες. Στην Ελλαδαρα βεβαια, οποιος ειναι αριστερος-ακροαριστερος δε μας πειραζει, παντα επικρατει μια νοηρη συμπονια στα παιδια.. Αυτοι παντα υπερασπιζονται το δικιο της εργατιας ανεξαρτητα που ειναι το ιδιο και χειροτεροι φασιστες απο τους ναζι. Νομιζω προεχει η αποζημιωση της ζωης. Για σενα πρεπει να γινει αποκατασταση των υλικων ζημιων;βλςπουν οτι δεν λειτουργει ο νομος, και γινονται αυτοι ο νομος. Και καλα τους κανουν. Αυτο να λενε Ναζι τους αναρχικους, ειναι νεα μοδα. Σιγα μην γουσταρουν και τον Χιτλερ.
defacer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Σε οποιαδηποτε αλλη συγχρονη χωρα του δυτικου πολιτισμου οι αναρχοαπλυτοι του Ρουβικωνα που εχουν χομπυ να σπανε τις ιδιοκτησιες των 'κεφαλαιοκρατων' θα συλλαμβανονταν στο λεπτο και οι πλουσιοι γονεις τους θα πληρωναν στο ακεραιο τις υλικες ζημιες. Στην Ελλαδαρα βεβαια, οποιος ειναι αριστερος-ακροαριστερος δε μας πειραζει, παντα επικρατει μια νοηρη συμπονια στα παιδια.. Αυτοι παντα υπερασπιζονται το δικιο της εργατιας ανεξαρτητα που ειναι το ιδιο και χειροτεροι φασιστες απο τους ναζι. Whoa Nelly κόψε κάτι... Για να μη πώ πολλά, εδώ σ' αυτό το θρεντ δε βλέπω ούτε έναν να συμπονεί τους ακροαριστερούς. Η Ελλαδάρα είναι αλλού;
g_alkis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Νομιζω προεχει η αποζημιωση της ζωης. Για σενα πρεπει να γινει αποκατασταση των υλικων ζημιων; βλςπουν οτι δεν λειτουργει ο νομος, και γινονται αυτοι ο νομος. Και καλα τους κανουν. Αυτο να λενε Ναζι τους αναρχικους, ειναι νεα μοδα. Σιγα μην γουσταρουν και τον Χιτλερ. Ιδια καθικια ειναι με αλλη ονομασια ιδεολογιας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις