Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Whoa Nelly κόψε κάτι...

Για να μη πώ πολλά, εδώ σ' αυτό το θρεντ δε βλέπω ούτε έναν να συμπονεί τους ακροαριστερούς. Η Ελλαδάρα είναι αλλού;

Δεν είναι θέμα συμπάθιας σε ακροαριστερούς, ακροδεξιούς, στνερ-μπακ ή λίμπερο ... είναι απλά θέμα ανοχής σε μια παράνομη, ένοπλη τρομοκρατική και κατά τη γνώμη μου παρακρατική οργάνωση. 

• Like 2
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν διαβάζουν του Ρουβίκωνα, please πάρτε μια GoPro η μια Xiaomi. Δεν είναι χάλι αυτό εν έτη 2017 δεν δικαιολογείται τέτοια ποιότητα...Αυτή την κάμερα την χρησιμοποιούμε μόνο για τα UFO, άσχετοι...

• Like 7
Δημοσ.

Αυτο να λενε Ναζι τους αναρχικους, ειναι νεα μοδα. Σιγα μην γουσταρουν και τον Χιτλερ.

Δε ξέρω κανένα που λέει "Ναζί" τον Ρουβίκωνα ... προσωπικά τους λέω απλά παρακρατική τρομοκρατική οργάνωση. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πεις κάποιον "ναζί" για να τον "εκθέσεις".

Από την άλλη δε μπορείς να μη πεις ότι η μέθοδος που ακολουθεί ο Ρουβίκωνας για να προάγει την ιδεολογία του δεν τον καθιστά το "αντίστοιχο" των SA/SS ... απλά κάνουν σαματά ... τα SA/SS τουλάχιστον το κάνανε χωρίς να φοράνε κουκούλες και κράνη ... είχαν το θάρος της "γνώμης τους" .. αυτοί εδώ απλά κοτεύουν.

Δημοσ.

Τι κανονες δηλαδη;

Κρανος και οδικη συμπεριφορα. Παλια που δουλευα ντελιβερι, τα ειχα γραμμενα αυτα στη συμβαση, πχ αν με επιαναν ζωρις κρανος, θα επαιρνα την απολυση στο χερι.

Στα μικελ δεν εχω δει ουτε εναν με κρανος. Ασε που αντι να εχουν κουτια, τους δινουν κατι σακιδια που τα κρατανε με το χερι... Δηλαδη αν σου πετ;χτει κανας μαλακας με κοκκινο, τι πιθανοτητες εχεις να σταματισεις με ενα χερι;

Μπορει να μην φταει τιποτα απο αυτα που εγραψα, αλλα το εχουν γαμησει το θεμα. Και δεν μιλαω μονο για μικελ.

Δημοσ.

Στη Λάρισα πάντως μόνο μια φορά έχω δει ντελιβερα του μικελ χωρίς κράνος..

Πάντως αν εσύ από μόνος σου δεν μπορείς να καταλάβεις ότι σου χρειάζεται το κράνος, το αφεντικό σου φταίει;

• Like 9
Δημοσ.

Να σου δωσει ενα ο καταστηματαρχης. Και αν δεν το χρησιμοποιησεις, η ευθυνη παει στον υπαλληλο. Ασε που και η μηχανη πρεπει να ειναι δικη του.

Δημοσ.

Αυτό πάντως με τα παπιά με τους ντελιβεράδες χωρίς κράνος, είναι σαν να βλέπεις να δουλεύει ο άλλος συγκολλητής σε ναυπηγείο χωρίς μάσκα. Δε μπορώ να καταλάβω πως είναι τόσο σίγουροι, ειδικά στο δρόμο που ο κάθε βλαμμένος μπορεί να χρησιμοποιεί κινητό για μηνύματα ενώ οδηγεί. Επιπλέον αυτό το χάλι με τους εργοδότες που απαιτούν (πολλά μαγαζιά μικρότερου βεληνεκούς ειδικά δε ξέρω για τα μικέλ) που ΑΠΑΙΤΟΥΝ να έχει ΔΙΚΟ του όχημα ο ντελιβεράς και δεν τον αποζημιώνουν γι αυτό, πρέπει να σταματήσει. Εξοπλισμός, ΑΣΦΑΛΕΙΑ από ατύχημα και καλοσυντηρημένο όχημα ΕΠΡΕΠΕ να τα παρέχει ο εργοδότης, την είδε μάγκας ο καθένας και θέλει στόλο με ξένα οχήματα. Και μες στη σύμβαση να έχει όρο απαραίτητα ότι αν έστω πιαστεί χωρίς κράνος (χωρίς ατύχημα ή κλήση) να απολύεται πάραυτα χωρίς άλλη αφορμή.  

• Like 2
Δημοσ.

Να σου δωσει ενα ο καταστηματαρχης. Και αν δεν το χρησιμοποιησεις, η ευθυνη παει στον υπαλληλο.

Το να σου δωσει ο καταστηματαρχης κρανος, δεν συνεπαγεται οτι θα το φορας.

Ξερω επιχειρησεις που οχι απλα παρεχουν εξοπλισμο ασφαλειας, αλλα ειναι πολυ αυστηρες αν δεν ακολουθεις τους κανονες ασφαλειας τους (φτανουν μεχρι απολυση) αλλα παρολα αυτα ο Ελληναρας ακομα και υπο αυτην την "απειλη", αν βρει ευκαιρια τους γραφει στα @@ του διοτι οι κανονες ασφαλειας ειναι για τους φλωρους.

Ξερω επισης περιπτωση εργαζομενου που απολυθηκε με αφορμη (ισως και αιτια) οτι παραβιασε σημαντικο κανονα ασφαλειας εν ωρα εργασιας και ξεσηκωθαν οι...συνδικαλοεπαναστατες εναντιον της εργοδοσιας για την "απανθρωπη/αντεργατικη" αυτη απολυση. Και ειμαι βεβαιος οτι τις ιδιες εξυπναδες θα γραφαν και οι γνωστοι-αγνωστοι τυποι που σε αυτο το τοπικ πχ κατηγορουν -και παλι- τον εργοδοτη για ενα ατυχημα του οποιου δεν γνωριζουν καν τις συνθηκες κατω απο τις οποιες συνεβη, αλλα παρολα αυτα παρουσιαζονται βεβαιοι για την αιτια. Πχ το παιδι μπορει να φορουσε κρανος, μπορει να ηταν σταματημενο σε κοκκινο και να ηρθε καποιος μεθυσμενος να τον χτυπησε, αλλα οχι, η εργοδοσια φταιει.

Οποτε by default φταιει ο εργοδοτης αμα σκοτωθει καποιος υπαλληλος που μπορει να παραβιαζει κανονες ασφαλειας.

Και by default φταιει ο εργοδοτης αμα απολυσει τον ιδιο τυπο (πριν σκοτωθει) επειδη παραβιαζει κανονες ασφαλειας.

Ιδεολογικο-ιδεοληπτικο ειναι το θεμα απο τους κατα φαντασιαν επαναστατοαναρχες και δεν εχει να κανει με ασφαλεια, ζωη, θανατο. Γενικα triggαρεται ο Τσε του Ελληνα σε τετοιες περιπτωσεις οποτε ου μπλεξεις.

Quiz για επαναστατες: Ειμαι ντελιβερας στα μικελ και βλεπω συναδελφο ντελιβερα να γκαζωνει, να μη φοραει κρανος και να κανει σουζες εν ωρα εργασιας. Παω και τον καταγγελω στον προισταμενο. Τι ειμαι; Θελω απαντηση απο τους Ρουβικονοτετοιους.

• Like 2
Δημοσ.

Οι αναρχοτραμπουκοι του Ρουβικωνα εχουν φτασει να θεωρουνται προστατες της ηθικης και του δικαιου πια;LOL

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ θα ηθελα να μαθω μια μερα ποιοι κρυβονται πισω απο αυτες τις οργανωσεις, πως μεγαλωσαν, που μεγαλωσαν, που ζουν, πως μετακινουνται, πως βγαζουν το ψωμι τους. Μου κανει εντυπωση που ειναι αντι σε ολα. Εκτος και αν ειναι ολοι κλεφτες.

Δεν είναι τίποτα περισσότερο από τραμπούκοι συνδικαλιστές...... συνήθως έχουν πολύ χρήμα οι ίδιοι ή οικογένεια τους, είναι οι τύποι που συναντάς στα ελληνικά πανεπιστήμια και τα κάνουν μπουρδέλο και θυμίζει Ουγκάντα.... αυτοί....

Βασικά δεν είναι κατά κανενός, απλά οπού υπάρχει συμφέρον υπάρχουν και αυτοί.... προβοκάτορες..... Ανάθεμα αν ο τύπος που σκοτώθηκε είχε καμία σχέση με αυτούς ή απλά αυτοί εκμεταλλεύονται τον θάνατό του!

Προφανώς χτυπώντας το μικέλ στην ουσία του κάνει διαφήμιση, τα έχει όλα ασφαλισμένα απλά περνάει ότι υπάρχουν αντισυστημικοί που δεν φοβούνται κανέναν.

Γιατί να μη πιστέψω ότι ο Ρουβίκωνας δεν είναι νταβατζής που μπορεί να εκβιάζει μαγαζιά/επιχειρήσεις με την ανοχή του κράτους για να μη τους σπάσει το μαγαζί ?

Στην ουσία έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα μπορείς να πεις ότι είναι νταβατζής....

• Like 1
Δημοσ.

Εξοπλισμός, ΑΣΦΑΛΕΙΑ από ατύχημα και καλοσυντηρημένο όχημα ΕΠΡΕΠΕ να τα παρέχει ο εργοδότης, την είδε μάγκας ο καθένας και θέλει στόλο με ξένα οχήματα. 

Αναρωτιέμαι τι κόστος μπορεί να έχει αυτό... ειλικρινής περιέργεια, γιατί θα εξαρτώταν από την απάντηση το μέλλον του ντελίβερι.

Update: Δεν άντεξα, πήγα indymedia να διαβάσω Ρουβικώνα. ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ. 

• Like 1
Δημοσ.

Κι αν κλεισουν τα μικελ και καποιος υπαλληλος τους σκοτωθει σε τροχαιο ψαχοντας για δουλεια ενω αν δεν ειχαν κλεισει θα ειχε γλιτωσει επειδη εκεινη την ωρα θα δουλευε, ποιος θα γαμησει τον ρουβικωνα?

Οση λογικη βγαζει αυτο, αλλη τοση βγαζει και το βιντεο.

Δημοσ.

Κι αν κλεισουν τα μικελ και καποιος υπαλληλος τους σκοτωθει σε τροχαιο ψαχοντας για δουλεια ενω αν δεν ειχαν κλεισει θα ειχε γλιτωσει επειδη εκεινη την ωρα θα δουλευε, ποιος θα γαμησει τον ρουβικωνα?

Οση λογικη βγαζει αυτο, αλλη τοση βγαζει και το βιντεο.

Μην έχεις την εντύπωση ότι το έχουν σκεφτεί τόσο πολύ ή τους ενδιαφέρει τόσο πολύ! Εκμετάλλευση κάνουν αυτή την στιγμή και πολύ αξία τους δώσαμε πιστεύω και εδώ μέσα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...