Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω πως είναι τόσο σίγουροι, ειδικά στο δρόμο που ο κάθε βλαμμένος μπορεί να χρησιμοποιεί κινητό για μηνύματα ενώ οδηγεί.

Αυτό δεν είναι αποκειστικά θέμα του κάθε ντελιβερά. Είναι θέμα του κάθε «έλα μωρέ αδερφέ, δε βαριέσαι, σιγά μην μου συμβεί εμένα» ελληναρά αναβάτη/οδηγού.

• Like 2
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απορώ γιατί ασχολείστε με τους κάθε λογής προβληματικούς. Η κοινωνία δε μπορεί να στηριχθεί σε αυτούς που δημιουργούν προβλήματα, παρά μόνο σε αυτούς που τα λύνουν.

Τόσο απλά

Δημοσ.

Τόσα άτομα σχολίασαν ανάθεμα και αν έχει κάνει κανένας σας αυτή τη δουλειά...

Το αφεντικό ποτέ δε θα σου πει (εκτός αν μιλάμε για "αρ..δι") τρέξε σα το παλαβό στους δρόμους να είστε όμως σίγουροι ότι θα σας δώσει να καταλάβετε πως αν δεν είστε παραγωγικοί δε θα συνεχίσετε για πολύ στη δουλειά..

Για το μόνο που σίγουρα δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο εργοδότης είναι για την μη χρήση κράνους, όμως αν είχατε κάνει αυτή τη δουλειά θα μπορούσατε να καταλάβετε πως με τόσες συχνές στάσεις καταντάει άβολο..

Όσο αφορά τα τιπς στο ντελιβερι καφέ είναι στο 8ωρο πόσα της τάξεως των 2-3ευρω (ειδικά πρωινές ώρες) συνήθως όταν το μεροκάματο ειναι 25 ευρώ..Οπότε αν έχετε το θεό σας είναι γελοία η θεωρία ότι οι ντελιβεραδες τρέχουν σαν παλαβοί για να βγάλουν παραπάνω τιπς....

Δημοσ.

Κρανος και οδικη συμπεριφορα. Παλια που δουλευα ντελιβερι, τα ειχα γραμμενα αυτα στη συμβαση, πχ αν με επιαναν ζωρις κρανος, θα επαιρνα την απολυση στο χερι.

Στα μικελ δεν εχω δει ουτε εναν με κρανος. Ασε που αντι να εχουν κουτια, τους δινουν κατι σακιδια που τα κρατανε με το χερι... Δηλαδη αν σου πετ;χτει κανας μαλακας με κοκκινο, τι πιθανοτητες εχεις να σταματισεις με ενα χερι;

Μπορει να μην φταει τιποτα απο αυτα που εγραψα, αλλα το εχουν γαμησει το θεμα. Και δεν μιλαω μονο για μικελ.

Γνωστός μου έχει 5 μηχανάκια και ενα κράνος για το κάθε ένα.

Κανείς δεν τα τα φοράει, εκτός κι αν κάνει πολύ κρύο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάποιοι χύνετε δάκρυα και κάνετε επανάσταση ενάντια στα αφεντικά ενώ ταυτόχρονα παίρνετε τηλέφωνο για να σας φέρουν καφέ απο την άλλη γωνία και αν αργήσει 10 λεπτά, τους παίρνετε για να κραξετε την εξυπηρέτηση...

Αποφασίστε λίγο τι ακριβώς θέλετε! Για το Ρουβίκωνα δεν θα πω κάτι γιατί τελευταία γίνομαι χυδαίος στο λεξιλόγιο μου και ανεβάζω πίεση χωρίς λόγο. Οπότε ...όλα καλά! :)

Ps: Δεν σχολιάζω το "καλά τους κάνανε, αφού κάνουν χάλια καφέ κλπ", γιατί τότε θα πληγώσω πολύ κόσμο και δεν το θέλω.

• Like 10
Δημοσ.

Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω για να βοηθήσω τους ντελιβεραδες είναι να μη παραγγέλνω με κακοκαιρία κ σε ώρες αιχμής. Κανονικά θα έπρεπε να παίρνουν βαρεα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Με μια γρηγορη ματια, στο λινκ που καποιος ποσταρε πριν, δεν αναφερει τιποτα για το ατυχημα περα του οτι καποιος πεθανε, σε καποια στιγμη γραφει το αρθρο για "ανυπαρκτους κανονες υγιεινης και ασφαλεις", ξεχναει να γραψει του υπαρκτους κανονες υγιεινης και ασφαλειας που απλα τους γραφουμε στα @@ μας γιατι νταξει ειναι βαρετο να φορας γαντιας,βαλε/βγαλε ή καταλληλα παπουτσια αναλογα τη δουλεια κλπ.

Ενα αλλο λινκ μεσα στο αρθρο απο reworkes γραφει στο τελος οτι θελουν αλλαγες στις συμβασεις εργασιας κλπ και δεν ξερω ποιος ειναι χειροτερος ο ιδιοκτητης των Μικελ που δεν ξερουμε τι κανει με τα μηχανακια/κρανοι/ντελιβεροι ή οι reworkes που χρησιμοποιουν τον θανατο ενος νεου για την προωθηση της πολιτικης τους ατζεντας!?

Καλα με το βιντεο εμεινα, εριξαν γροθια στο κατεψυγμενο και τσακισαν το χαλι που υπαρχει στα εργασιακα με το να τα σπασουν ολα. Ηθελα να ηξερα τι σκατα νομιζουν οτι κερδισαν με αυτο!? Στη καλυτερη θα αγορασουν καινουρια αντικειμενα την ιδια μερα, στην χειροτερη θα καθυστερησουν τους μισθους γιατι θα πρεπει να αγορασουν καινουρια αντικειμενα. Το ελυσαν το προβλημα με τα μικελ και τον 22χρονο τωρα.

• Like 3
Δημοσ.

Δε ξερω τι λετε αλλα χαρη στους ρουβικωνες εμαθα για τον θανατο του ντελιβερα οποτε +1 για την πραξη τους.

Βεβαια θα μου πεις οτι με αυτη την λογικη και γκραφιτι στα μαρμαρα της ακροπολης να κανανε με αυτο παλι θα γινοτανε γνωστο το θεμα οποτε -1.

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξερω τι λετε αλλα χαρη στους ρουβικωνες εμαθα για τον θανατο του ντελιβερα οποτε +1 για την πραξη τους.

Βεβαια θα μου πεις οτι με αυτη την λογικη και γκραφιτι στα μαρμαρα της ακροπολης να κανανε με αυτο παλι θα γινοτανε γνωστο το θεμα οποτε -1.

βαλε ενα 0 απτην αρχη να ξεμπερδευουμε

• Like 6
Δημοσ.

Επρεπε να τα σπασουν για να το μαθετε. Και παρολα αυτα καποιοι τους υποστηριζετε με τρελα.

Το σχολιο το οτι ο deriveras γκαζονε για να παιρνει πολλα trips με ξεπερναει. Και σε αρκετους φενεται και σαν λογικο.

Γνωστός μου έχει 5 μηχανάκια και ενα κράνος για το κάθε ένα.

Κανείς δεν τα τα φοράει, εκτός κι αν κάνει πολύ κρύο.

Οποτε το φταιξιμο παει σε αυτον που δεν το φοραει, φταιει ο deliveras. Οταν δεν υπαρχουν καν τα κρανη, ποιος φταιει;
  • Like 1
Δημοσ.

Οποτε το φταιξιμο παει σε αυτον που δεν το φοραει, φταιει ο deliveras. Οταν δεν υπαρχουν καν τα κρανη, ποιος φταιει;

Ο οδηγος?

#MindBlown

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτος που συμφωνει να κανει αυτη τη δουλεια χωρις να σκεφτεται το κεφαλι του. Το ζητας/απαιτεις ή αν εχεις, το δικο σου.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω παλι βαζω -10 στο συγκεκριμενο.

Kαι μονο οτι χρησιμοποιω εναν φανταστικο, παρανοικο serial killer να εξηγησει γιατι βαζω -10 στο παραπανω, ειναι μια καλη ενδειξη της καταντιας που κυριαρχει σε αυτο που λεμε "ΜΜΕ" πια.

• Like 6
Δημοσ.

άβολο μάλιστα.

Ναι άβολο. Μη κόλλας στη λέξη μπορούσα να πω μη λειτουργικό. Δε σου λέω πως δικαιολογείται η μη χρήση του αλλά αν είχες δουλέψει έστω και μία βάρδια θα το καταλαβενες.

Εγώ, άνθρωπος που το χρησιμοποιώ το κράνος που λέει ο λόγος για να πάω στο περίπτερο για τσιγάρα 200 μέτρα απόσταση, ε εκεί έπιανα τον εαυτό μου να μη το φοράω και ξέρω πολύ καλά πως εκανα έγκλημα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...